ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קיטום זנבות ואוזניים לחתולים ולכלבים הוא אסור על פי חוק ונחשב התעללות בבעל חיים
לגבי החתול יכול להיות שהוא איבד את הזנב מתאונה או ממחלה
יש גם זן שנקרא מאן שהוא חתול ללא זנב כלל וכלל
נ.ב. אם את רואה מקרה כזה פני מייד לתנו לחיות לחיות ותדווחי להם על כך
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
אם אני לא טועה קראתי פעם שאת הזנב של כלבי הצייד היו קוטמים על מנת שלא יפריע בעת הציד כאשר הכלב היה מכשכש בזנבו .
ישנה גירסה שטוענת שכלבים גדולים כדוגמת הרוטוויילר למשל עלולים לשבוא את עמוד השידרה אם הם חובטים חזק מידי ובעוצמה בזנב.
בתחרויות שונות ליופי ישנם סוגי כלבים שמחוייבים בקיצוץ הזנב, כיום כפי שארז ציין ישנם מדינות רבות שאינן מאשרות פעולה זו שנחשבת להתעללות. לדעתי וטרינר שעובר על החוק במקרים כאלה יכול לאבד את רישיונו .
אני כל הזמן רואה חתולים מתחת לבית שלי ובריחוב בלי זנבות :O תמיד חשבתי שמעקרים או מסרסים אותם וככה מסמנים למהשהו :S
ואצל כלבים תמיד אבל תמיד לסוגים השריריים כמו הפיטבול, רוטווילר בול טרייר וכדומה בלי זנב.
דרך אגב, הפיטבולים בלי הזנבות + בלי האוזניים הם כאלו שמשמשים ככלבים לצורכי מלחמות כלבים, שאם אני לא טועה אסור בחוק.הקיטום נדמה לי מונע מהכלבים האחרים לנשוך אותך בחלקים האלו...
בארץ זו נחשבת עבירה על החוק?
הצטברות של כעס זה כמו ערמה של חומרים דליקים שרק גפרור קטן היה חסר כדי להצית אותה.
החוק יצא ללא קשר לקרבות שכמובן זהו מעשה זוועה ואינו חוקי. בכל זאת ישנם שעושים זאת, עושים זאת אצל וטרינרים שלוקחים סיכון
או שעושים זאת באופן עצמאי תוך כדי גרימת כאב וסבל לא יתואר.