נשמע קצת מטורף אבל תמיד רציתי גבס על היד
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הודעה למה אני לא בפורום בזמן האחרון
מנהל: מפקחים
Re: הודעה למה אני לא בפורום בזמן האחרון
גם אני! באמת מטורף, אבל בתקופה של היסודי (לפחות אצלנו) אין אחד שלא רצה.. זה היה להיט 
- יהודה גבריאל
- בקיעה

- שם פרטי:: יהודה
מה להיט בלשבור תיד ולשים גבס ולסבול מכאבים יש פה סאדיסטים בפורום
רפואה שלימה
גם אני שברתי פחות משנה את היד באמצע כדורגל -כאבים!
גם אני שברתי פחות משנה את היד באמצע כדורגל -כאבים!
לכל מי שרוצה שאגשים את חלומו שירשם למפגש הבא 
רפואה שלימה
והחלמה מהירה
והחלמה מהירה
אריאל מאיר תורג'מן
נחמד להיות חשוב אבל חשוב יותר להיות נחמד
קודם כל סאדיסט זה אחד שנהנה מסבל של אחרים, אתה מתכוון מאזוכיסט..493 כתב:מה להיט בלשבור תיד ולשים גבס ולסבול מכאבים יש פה סאדיסטים בפורום
ואף אחד לא רצה כאב, אף אחד לא רצה לסבול..
אף אחד לא זכר את הצרחות והדמעות של הילדה מהכיתה ממול שהדלת נטרקה לה על היד וריסקה אותה..זכרו רק את החלק ה"חיובי",
כל מה שקרה אח"כ, הפטור מכתיבה, מבחנים בע"פ במקום בכתב, ההתלהבות סביב הגבס, הציורים והתשומת לב..
כשאתה ילד אתה לא פוחד מכאב, אתה לא חושב עליו ואתה בטח לא רוצה אותו, אז זה לא מאזוכיזם.
היינו קופצים מגבהים מטפסים על מבנים רעועים ועל עצים.. היינו רוכבים על אופניים מעיר אחת לשנייה ומחפשים אתגרים והרפתקאות
כי פשוט היינו ילדים, לא כי רצינו להיפצע או שיכאב לנו..

גאון אני גאון. חח למחוק 
4007 כתב:493 כתב:מה להיט בלשבור תיד ולשים גבס ולסבול מכאבים יש פה סאדיסטים בפורום
קודם כל סאדיסט זה אחד שנהנה מסבל של אחרים, אתה מתכוון מאזוכיסט..![]()
ואף אחד לא רצה כאב, אף אחד לא רצה לסבול..
אף אחד לא זכר את הצרחות והדמעות של הילדה מהכיתה ממול שהדלת נטרקה לה על היד וריסקה אותה..זכרו רק את החלק ה"חיובי",
כל מה שקרה אח"כ, הפטור מכתיבה, מבחנים בע"פ במקום בכתב, ההתלהבות סביב הגבס, הציורים והתשומת לב..
כשאתה ילד אתה לא פוחד מכאב, אתה לא חושב עליו ואתה בטח לא רוצה אותו, אז זה לא מאזוכיזם.
היינו קופצים מגבהים מטפסים על מבנים רעועים ועל עצים.. היינו רוכבים על אופניים מעיר אחת לשנייה ומחפשים אתגרים והרפתקאות
כי פשוט היינו ילדים, לא כי רצינו להיפצע או שיכאב לנו..

אלי היית מצלם אבל זה חצי גבס אז זה גבס והוא עטוף בתחבושת ואל תדאג אני כל הזמן באתר מזל שזה רק יד אחת ואני יכול להיות עם העכבר ולשוטט באתר
ושוב תודה לכולם
ושוב תודה לכולם