ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אני קניתי לאחרונה את הדור החדש, זה לא משנה איפה תקני, המחיר שווה בין כולם והאחריות היא מהיבואן ללא קשר לחנות.
כשאני קניתי המחיר היה 1150 ל8 גיגה , 1600 ל32 ג׳יגה וקצת יותר מאלפיים ל64 ג׳יגה. אין 16 ג׳יגה.
נטלי זה ממש כמו האיפון רק בלי שיחות יש הרבה אפליקציות מעניינות ולעומת המחיר של האיפון זה זול....
אבל עדיין פלאפון נועד לשיחות לא רק לכל מה שמסביב ובגלל זה עדיף כבר להוסיף עוד 1000 שקל ולהביא אייפון.
בנק ישראל הולך להוציא מטבע חדש כדי להנציח את זכרו של אריאל שרון. ערך המטבע יהיה 17 ש"ח - כמעט ח"י
חיפשתי שם, מצאתי מה שאמרת נראה לי והוא נראה די טוב. 64 GB אבל המחיר בשמים 1589-2299 ש"ח. חשבתי שזה הרבה פחות, אבל אם אין ברירה אני אחסוך ואקנה.
יניב, אין לי צורך באייפון. אני לוקחת את הפלאפון שלי כמעט לכל מקום ולהיסחב עם דבר גדול כמו אייפון שאם במקרה הוא נופל לך לך תדע מה קורה לו, זה לא בשבילי. אני מעדיפה את זה יותר בשביל שירים וכאלה.. אבל תודה על ההמלצה