ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הצעה מעניינת ...
מנהל: מפקחים
Re: הצעה מעניינת ...
מי זאת אביבה?
מכל מלמדי השכלתי
לעולם על תתוכח עם אדיוט .הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
שמעתי על אביבה אחת שמסתובבת כאן
ומעלה תגובות על המון נושאים חוץ מאיפה שמחכים לה באמת . . .
מישהו ראה אותה בזמן האחרון .. ? ?
ומעלה תגובות על המון נושאים חוץ מאיפה שמחכים לה באמת . . .
מישהו ראה אותה בזמן האחרון .. ? ?

רז נ.
מומחה להסברים מסורבלים ופתרונות לא טריוויאלים לשאלות פרובלמטיות
אשר לא ייתרמו במישרין או בעקיפין למצב הביטחוני בארץ .
למזלה אני לא ראיתי אותה אבל שמעתי אותה בפלא

מכל מלמדי השכלתי
שלום לכם יצורים אהובים שלי.
מספיק לרכל עלי.
מה אתם רוצים שאספר לכם?
אני לא יודעת מי זה השוני הזה, אבל אני גם לא מבינה מה אכפת לו מי זו אביבה...
מספיק לרכל עלי.
מה אתם רוצים שאספר לכם?
אני לא יודעת מי זה השוני הזה, אבל אני גם לא מבינה מה אכפת לו מי זו אביבה...

שוני צודק,צריך לקיים הבטחות והבטחתי שאכתוב אחריו,אז בקצרה,
שמי אלי ולמי שלא הבין ההמשך של שמי לאה זהו החלק השני שלי שאי אפשר בלעדיו,התמזל מזלנו ושנינו אוהבים בעלי חיים מכל הסוגים
ונהנים ביחד מהגידול של הזוגות והגוזלים, מאז ילדותי גידלתי חיות שונות,כלבים חתולים יונים ברווזים תרנגולות קיפודים לטאות שבלולים
וכל מה שזז,גם בבגרותי ובמשרדי החברה שניהלתי על קיר המשרד ניצב לו כלוב תוכונים שהלך וגדל בכל פעם שגוזלים בקעו.
בחברה נוספת שעבדתי הקמתי פינת חיי רצינית ואת רוב שעות היום הייתי מבלה במחיצת החיות.
לפני כארבע שנים יצאתי לחופשה מה שנתן לי זמן רב יותר כדי להתמקד בתחביב המרתק של גידול ציפורים ונעשה בכייף ואהבה ביחד עם לאה
ששותפה מלאה לגידול ולהאכלה.ההחלטה לשתף ולהיות שותף בקהילה על ידי בניית אתר ובית בו נוכל ללמוד וללמד, להכיר חברים שנהנים
מאותו תחביב ועוד נגמלה בליבי זה זמן רב,עוד בהיותי גולש מן המניין באתרים אחרים ידעתי שאפשר לעשות זאת טוב יותר נגיש יותר ועם הרבה
יותר כבוד לקהל הגולשים,היום בדיעבד אני רואה שצדקתי.אני חייב לציין שהאפשרות להקמת האתר ואחזקתו ברמה שהוא נמצא
היום ניתנה לי בזכותו של עוזי שתוך כדי בניית האתר העיר את החיידק שהיה רדום בתוכו ונכנס אט אט לגדל ולהתעניין בבעלי הכנף,
כמובן שעוד לא הזכרתי את ההשקעה הרבה והדאגה לכל הפרטים על מנת שלכלל הגולשים יהיה נוח ונעים באתר.
זוהי הזדמנות לומר תודה לאביבה על ההשקעה הרבה מצידה להצלחת האתר מרגע הקמתו ולכל החברים שאיתנו ,
לאלו שמשתתפים בדיונים החשובים ותורמים מהיידע שכל אחד מהם צבר ולכל אלא שנמצאים איתנו על מנת ללמוד או סתם לקרוא ולשפר את ידיעתם.
תודה.
שמי אלי ולמי שלא הבין ההמשך של שמי לאה זהו החלק השני שלי שאי אפשר בלעדיו,התמזל מזלנו ושנינו אוהבים בעלי חיים מכל הסוגים
ונהנים ביחד מהגידול של הזוגות והגוזלים, מאז ילדותי גידלתי חיות שונות,כלבים חתולים יונים ברווזים תרנגולות קיפודים לטאות שבלולים
וכל מה שזז,גם בבגרותי ובמשרדי החברה שניהלתי על קיר המשרד ניצב לו כלוב תוכונים שהלך וגדל בכל פעם שגוזלים בקעו.
בחברה נוספת שעבדתי הקמתי פינת חיי רצינית ואת רוב שעות היום הייתי מבלה במחיצת החיות.
לפני כארבע שנים יצאתי לחופשה מה שנתן לי זמן רב יותר כדי להתמקד בתחביב המרתק של גידול ציפורים ונעשה בכייף ואהבה ביחד עם לאה
ששותפה מלאה לגידול ולהאכלה.ההחלטה לשתף ולהיות שותף בקהילה על ידי בניית אתר ובית בו נוכל ללמוד וללמד, להכיר חברים שנהנים
מאותו תחביב ועוד נגמלה בליבי זה זמן רב,עוד בהיותי גולש מן המניין באתרים אחרים ידעתי שאפשר לעשות זאת טוב יותר נגיש יותר ועם הרבה
יותר כבוד לקהל הגולשים,היום בדיעבד אני רואה שצדקתי.אני חייב לציין שהאפשרות להקמת האתר ואחזקתו ברמה שהוא נמצא
היום ניתנה לי בזכותו של עוזי שתוך כדי בניית האתר העיר את החיידק שהיה רדום בתוכו ונכנס אט אט לגדל ולהתעניין בבעלי הכנף,
כמובן שעוד לא הזכרתי את ההשקעה הרבה והדאגה לכל הפרטים על מנת שלכלל הגולשים יהיה נוח ונעים באתר.
זוהי הזדמנות לומר תודה לאביבה על ההשקעה הרבה מצידה להצלחת האתר מרגע הקמתו ולכל החברים שאיתנו ,
לאלו שמשתתפים בדיונים החשובים ותורמים מהיידע שכל אחד מהם צבר ולכל אלא שנמצאים איתנו על מנת ללמוד או סתם לקרוא ולשפר את ידיעתם.
תודה.
עוזי מי זה רז??
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
[quote="55";p="12903"]עוזי מי זה רז??[/quote]
תשאל את שוני... הוא מכיר.
תשאל את שוני... הוא מכיר.

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
[quote="55";p="12902"]
ההחלטה לשתף ולהיות שותף בקהילה על ידי בניית אתר ובית בו נוכל ללמוד וללמד, להכיר חברים שנהנים
מאותו תחביב ועוד נגמלה בליבי זה זמן רב,עוד בהיותי גולש מן המניין באתרים אחרים ידעתי שאפשר לעשות זאת טוב יותר נגיש יותר ועם הרבה יותר כבוד לקהל הגולשים,היום בדיעבד אני רואה שצדקתי.
תודה.[/quote]
ראשית הצלחתו של אתר היא היותו מכבד את גולשיו בכל דרך שהיא
וזו הסיבה העיקרית והחשובה ביותר להצלחתו של האתר שלנו.
האווירה נעימה והתחושה להיות כאן עמכם, המנהלים והגולשים רק מעצימה את
הצלחתו של האתר.
אלי ועוזי, תודתי נתונה לכם ולגולשים, על היותי חלק מכם.
תודה שהגענו עד כאן.
ההחלטה לשתף ולהיות שותף בקהילה על ידי בניית אתר ובית בו נוכל ללמוד וללמד, להכיר חברים שנהנים
מאותו תחביב ועוד נגמלה בליבי זה זמן רב,עוד בהיותי גולש מן המניין באתרים אחרים ידעתי שאפשר לעשות זאת טוב יותר נגיש יותר ועם הרבה יותר כבוד לקהל הגולשים,היום בדיעבד אני רואה שצדקתי.
תודה.[/quote]
ראשית הצלחתו של אתר היא היותו מכבד את גולשיו בכל דרך שהיא
וזו הסיבה העיקרית והחשובה ביותר להצלחתו של האתר שלנו.
האווירה נעימה והתחושה להיות כאן עמכם, המנהלים והגולשים רק מעצימה את
הצלחתו של האתר.
אלי ועוזי, תודתי נתונה לכם ולגולשים, על היותי חלק מכם.
תודה שהגענו עד כאן.

אני
פה
מי זאת שקפצה לי באמצע הכתיבה?
פה
מי זאת שקפצה לי באמצע הכתיבה?

מכל מלמדי השכלתי
[quote="55";p="12903"]עוזי מי זה רז??[/quote]
הגם אתה ברוטוס .. ?
הגם אתה ברוטוס .. ?

רז נ.
מומחה להסברים מסורבלים ופתרונות לא טריוויאלים לשאלות פרובלמטיות
אשר לא ייתרמו במישרין או בעקיפין למצב הביטחוני בארץ .