ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זיהוי סוג כלב
מנהל: מפקחים
Re: זיהוי סוג כלב
אלי כל הכבוד לכם על האימוץ מחמם את הלב משפחה שאוהבת
בעלי חיים בלי יוצא מהכלל שפו ענק ,הכלבה יפהיפיה ,בהצלחה .
בעלי חיים בלי יוצא מהכלל שפו ענק ,הכלבה יפהיפיה ,בהצלחה .

דקל את הכלבה נטשו בלילה ליד ביתי, בלילה אני יוצא לחצר האחורית לוודא שהכל סגור ומוגן ופתאום אני מרגיש משהוא קופץ לי על הרגליים, אני מביט ורואה את הכלבה הקטנה. כמובן שהכנסתי אותה אלינו הבייתה ובמקביל ניסינו להבין מאין הגיע, התקשרנו לשכנים בסביבה ולחלק שלא הכרנו דפקנו בדלת ושאלנו. בדקנו מספר פעמים בלוח המודעות במושב, אצל מחלקת הדואר ובמכולת, אף אחד לא הכיר וכולם היו בדעה שהכלבה ננטשה כמו הרבה מאוד כלבים שננטשים בסביבה.
מאחר וכך ניסינו לבדוק בעמותות השונות האם יש אפשרות להעבירה אליהם אבל כמובן התנאי שנוכל לבדוק אותה ושלא יפגעו בה, התייעצתי עם ד"ר שרביט שאמר לי שבבאר טוביה יש כלביה טובה . בקיצור היה קשה להביט לה בעיניים ולשלוח אותה מבלי לדעת בוודאות ( על אף שהם אומרים ) שלא יפגעו בה.
תוך כדי עוזי ביקש לאמץ אותה ואתמול היא נסעה איתנו מקרית גת וטיילה בדרך אצל כמה חברים שהזמינו מזון וציוד .עצרנו לה מידי פעם והיא
הייתה יורדת ועושה את הצרכים כמו גדולה.
זהו, נשאר להמליץ לעוזי איזה סוג מזון וציוד הוא צריך
מאחר וכך ניסינו לבדוק בעמותות השונות האם יש אפשרות להעבירה אליהם אבל כמובן התנאי שנוכל לבדוק אותה ושלא יפגעו בה, התייעצתי עם ד"ר שרביט שאמר לי שבבאר טוביה יש כלביה טובה . בקיצור היה קשה להביט לה בעיניים ולשלוח אותה מבלי לדעת בוודאות ( על אף שהם אומרים ) שלא יפגעו בה.
תוך כדי עוזי ביקש לאמץ אותה ואתמול היא נסעה איתנו מקרית גת וטיילה בדרך אצל כמה חברים שהזמינו מזון וציוד .עצרנו לה מידי פעם והיא
הייתה יורדת ועושה את הצרכים כמו גדולה.
זהו, נשאר להמליץ לעוזי איזה סוג מזון וציוד הוא צריך

יכול מאוד להיות שהיא מעורבת עם הרועה קווקזי, זה אומר שומרת טובה על התוכים,2 כתב:תודה שי.
האמת שזה לא כזה משנה לי איזה סוג היא, פשוט מסקרן מה הגודל שלה יהיה. לפי הרגליים הבנתי שהיא תהיה גדולה.
לא יתכן שהיא רועה קווקזי מעורב עם משהו?
אני יכול להמליץ על המזון של הכלבה שלי סיבאו אחלה מזון שמבוסס על בשר עוף או בקר וכולל כל מה שהכלב צריך
בשלב הזה מזון לגורים,
אסור אסור אסור לתת לכלב בצל, זה גורם להם להרעלה שלשול והקאות ,
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
חיפשתי בגוגל תמונות של רועה קווקזי, הוא ענק וחום כהה בעיקר נראה כמו דוב כזה..

אולי היא תערובת של כלב רועים כלשהו אבל לא נראה לי קווקזי.. יש רועה גדול לבן עם כתמים חומים שמקורו ברומניה אם אני זוכרת
נכון.. יותר מזכירה אותו בצבעים.. אבל לא יודעת, אין לי מושג איזה סוג
עדיף שהיא לא תהיה במגע או קרבה לכלבים אחרים עד שתקבל חיסונים.. גם לא להוציא אותה לפארקים כי היא יכולה להידבק ממה
שהשאיר שם כלב אחר.
גם לא מומלץ לקלח אותה עד שתגדל קצת, אפשר לעשות "ניקוי יבש" עם מטלית לחה אבל לא להרטיב אותה ממש..
מזון לגורים זה הכי טוב בשבילה, אסור לתת עצמות, ולא לתת מזון מבושל\מתובל, לא לתת בצל אבוקדו שום ופירות וירקות חמוצים
אפשר כשהיא תגדל לתת גזר או סלרי כחטיף לכירסום פה ושם..
לא לתת מוצרי חלב.. זה לא רעיל אבל זה גורם לבעיות בעיכול
סימני מחלה: דיכאון, חוסר תאבון, שלשול, הקאות, שיעול, חרחור, הפרשות מהאף או מהעיניים - כל עוד היא גורה היא רגישה יותר
ואם מופיעים סימני מחלה רצוי ללכת לוטרינר
חינוך ואילוף כמו עם תוכים.. כשהיא עושה פעולה רצויה, מיד לתת צ'ופר, רק ככה הם מקשרים ומבינים
בהצלחה ותעדכן
ובאמת יש לה מזל לסטייסי

אולי היא תערובת של כלב רועים כלשהו אבל לא נראה לי קווקזי.. יש רועה גדול לבן עם כתמים חומים שמקורו ברומניה אם אני זוכרת
נכון.. יותר מזכירה אותו בצבעים.. אבל לא יודעת, אין לי מושג איזה סוג
עדיף שהיא לא תהיה במגע או קרבה לכלבים אחרים עד שתקבל חיסונים.. גם לא להוציא אותה לפארקים כי היא יכולה להידבק ממה
שהשאיר שם כלב אחר.
גם לא מומלץ לקלח אותה עד שתגדל קצת, אפשר לעשות "ניקוי יבש" עם מטלית לחה אבל לא להרטיב אותה ממש..
מזון לגורים זה הכי טוב בשבילה, אסור לתת עצמות, ולא לתת מזון מבושל\מתובל, לא לתת בצל אבוקדו שום ופירות וירקות חמוצים
אפשר כשהיא תגדל לתת גזר או סלרי כחטיף לכירסום פה ושם..
לא לתת מוצרי חלב.. זה לא רעיל אבל זה גורם לבעיות בעיכול
סימני מחלה: דיכאון, חוסר תאבון, שלשול, הקאות, שיעול, חרחור, הפרשות מהאף או מהעיניים - כל עוד היא גורה היא רגישה יותר
ואם מופיעים סימני מחלה רצוי ללכת לוטרינר
חינוך ואילוף כמו עם תוכים.. כשהיא עושה פעולה רצויה, מיד לתת צ'ופר, רק ככה הם מקשרים ומבינים
בהצלחה ותעדכן

ובאמת יש לה מזל לסטייסי

אסור אסור אסור לתת עצמות!
זה קורעה להם את המעיים ואת כל האיברים הפנימיים.
נוטרו צ'וייס-המזון הכי טוב לכלבים.
אני משתמש בו כיום.
זה קורעה להם את המעיים ואת כל האיברים הפנימיים.
נוטרו צ'וייס-המזון הכי טוב לכלבים.
אני משתמש בו כיום.

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
היא במקסימום נמצאת בחצר שלי שהיא סגורה ואין לה אפשרות לצאת החוצה, כך שעם כלבים לא יהיה לה מגע.
יחד עם זאת יש לי בעיה עם חתולים, הם מפחדים מסטייסי אבל כבר ראיתי חתולה מתגנבת (לא רטלין) ואוכלת לה את כל האוכל מהכלי. האם ישנה אפשרות שככה היא תדבק במחלה? את החיסונים אני אמהר לעשות, כבר בתחילת שבוע הזה אני אפנה לוטרינר לבדיקה כללית. איזה חיסונים אגב היא צריכה לעשות ומה העלויות?
אני לא נותן לה מזון שלנו, היא מקבלת "תפזורת" לכלבים שמיועדת לגורים כמו שניתן לראות בתמונה בתגובה קודמת. אני גם טיפה מרטיב לה את זה במים כמו שהדריכו אותי לעשות (תודה שלומי). אני בשלב מאוחר יותר אדאג לאוכל מומלץ יותר לפי ההמלצות שלכם.
בנתיים סטייסי התרגלה לכולם ואנחנו אפשר לומר התרגלנו אליה, לידור הבן שלי הקטן עדיין קצת חושש ולפעמים הוא נותן ספרינט של ריצה וסטייסי חשובת שהוא משחק ורצה אחריו עד שלידור מטפס במהירות על כסא או כל דבר שבסביבה. היא מטיילת בחצר אל מול עינייהם הבוחנות והחשדניות של התוכים שכבר למדו שאין מה לצעוק ורטלין החתולה החליטה בנתיים לשמור מרחק, לפחות עד שעות הערב המאוחרות בהן סטייסי כבר ישנה.
בנושא אילוף, חוץ מקליקר ומילות עידוד יש צו'פר אכילה שניתן לתת לכלבים?
טיפים, טריקים, המלצות, הצעות יתקבלו ממש ממש בברכה...
תודה לכולם
יחד עם זאת יש לי בעיה עם חתולים, הם מפחדים מסטייסי אבל כבר ראיתי חתולה מתגנבת (לא רטלין) ואוכלת לה את כל האוכל מהכלי. האם ישנה אפשרות שככה היא תדבק במחלה? את החיסונים אני אמהר לעשות, כבר בתחילת שבוע הזה אני אפנה לוטרינר לבדיקה כללית. איזה חיסונים אגב היא צריכה לעשות ומה העלויות?
אני לא נותן לה מזון שלנו, היא מקבלת "תפזורת" לכלבים שמיועדת לגורים כמו שניתן לראות בתמונה בתגובה קודמת. אני גם טיפה מרטיב לה את זה במים כמו שהדריכו אותי לעשות (תודה שלומי). אני בשלב מאוחר יותר אדאג לאוכל מומלץ יותר לפי ההמלצות שלכם.
בנתיים סטייסי התרגלה לכולם ואנחנו אפשר לומר התרגלנו אליה, לידור הבן שלי הקטן עדיין קצת חושש ולפעמים הוא נותן ספרינט של ריצה וסטייסי חשובת שהוא משחק ורצה אחריו עד שלידור מטפס במהירות על כסא או כל דבר שבסביבה. היא מטיילת בחצר אל מול עינייהם הבוחנות והחשדניות של התוכים שכבר למדו שאין מה לצעוק ורטלין החתולה החליטה בנתיים לשמור מרחק, לפחות עד שעות הערב המאוחרות בהן סטייסי כבר ישנה.
בנושא אילוף, חוץ מקליקר ומילות עידוד יש צו'פר אכילה שניתן לתת לכלבים?
טיפים, טריקים, המלצות, הצעות יתקבלו ממש ממש בברכה...
תודה לכולם
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
בתור צ'ופר יש לך כל מיני חטיפים קטנים כמו עוגיות לכלבים.
בנוגע לעלויות-אין לי מושג,תדבר עם מכה וטרינרים ותשאל מחירים.
בנוגע לעלויות-אין לי מושג,תדבר עם מכה וטרינרים ותשאל מחירים.

חח חמודים 
לא בטוחה אם היא יכולה להידבק, אבל לכל מקרה עדיף שהיא לא תאכל מכלי שאכלו ממנו חתולי רחוב
חיסונים: משושה, כלבת ותולעת הפארק.. אולי יש עוד אבל את אלו אני מכירה..
אין לי מושג מחירים, נראה לי בסביבות 100 ש"ח
לגביי צרכים, אם היא לא למדה עדיין לעשות בחוץ, גור עושה צרכים בד"כ כשהוא מתעורר משינה, אחרי משחק או אחרי ארוחה.
בזמנים האלו תוציאו אותה לחצר\למקום בו אתם רוצים שהיא תלמד לעשות, וכשהיא עושה תשבחו אותה תוך שימוש בשם שלה,
ותתנו לה מיד כשהיא מסיימת מזון כלבים יבש כצ'ופר.. אם היא אוהבת את המזון היא תשמח לקבל אותו גם כצ'ופר
(אם זה לא עובד, נראה לי שיש בחנות חיות צ'ופרים לכלבים..חטיפים כאלה)
אם היא תעשה צרכים בבית היא תראה ששם היא לא מקבלת צ'ופר, ומהר תלמד ליידע אתכם שהיא צריכה "ללכת",
או שהיא תיילל או שהיא תלך לדלת או משהו דומה.. אז צריך רק לשים לב ולהוציא אותה והיא תלמד ככה דיי מהר
לגביי טריקים, אותו דבר, להרים את היד שלה, להגיד "יד" או "תני יד" ולתת צ'ופר
כדי ללמד אותה לבוא כשקוראים לה, רצוי להחזיק מעט מזון יבש (המזון שלה) וכשהיא מגיעה אליכם באופן ספנטני, להגיד "בואי" או
"אליי" וכשהיא מגיעה - לתת לה את המזון
בשלב הבא היא תבוא במכוון כי היא יודעת שמחכה לה צ'ופר, אז שוב לחזור על המילה וכשהיא מגיעה לתת את המזון.
בשלב הבא מספיק שתגידו את המילה והיא תבוא בהתלהבות
אם היא עושה משהו לא רצוי - נושכת נעליים שורטת או מושכת בגדים - להתעלם בד"כ עוזר
אם היא ממשיכה תגידו "לא" בקול ברור וחד ותורידו אותה\תזיזו אותה. חשוב לא להשתמש בשם שלה כשאתם לא מרוצים ממנה.
אם היא עושה משהו רצוי - לתת חיזוק חיובי מילולי כולל שימוש בשם שלה ו\או צ'ופר מזון
אם תתנו חיזוק חיובי כשהיא משחקת בצעצועים שלה\אתכם היא תלמד שלא משתלם לעשות דברים לא רצויים.
מומלץ שחברים שמגיעים הביתה גם יתנו לה צ'ופר, ככה היא תתרגל יותר טוב לאנשים זרים ולא תפחד מהם
וזהו בערך.. תראו הלוחש לכלבים כשיוצא לכם

לא בטוחה אם היא יכולה להידבק, אבל לכל מקרה עדיף שהיא לא תאכל מכלי שאכלו ממנו חתולי רחוב
חיסונים: משושה, כלבת ותולעת הפארק.. אולי יש עוד אבל את אלו אני מכירה..
אין לי מושג מחירים, נראה לי בסביבות 100 ש"ח
לגביי צרכים, אם היא לא למדה עדיין לעשות בחוץ, גור עושה צרכים בד"כ כשהוא מתעורר משינה, אחרי משחק או אחרי ארוחה.
בזמנים האלו תוציאו אותה לחצר\למקום בו אתם רוצים שהיא תלמד לעשות, וכשהיא עושה תשבחו אותה תוך שימוש בשם שלה,
ותתנו לה מיד כשהיא מסיימת מזון כלבים יבש כצ'ופר.. אם היא אוהבת את המזון היא תשמח לקבל אותו גם כצ'ופר
(אם זה לא עובד, נראה לי שיש בחנות חיות צ'ופרים לכלבים..חטיפים כאלה)
אם היא תעשה צרכים בבית היא תראה ששם היא לא מקבלת צ'ופר, ומהר תלמד ליידע אתכם שהיא צריכה "ללכת",
או שהיא תיילל או שהיא תלך לדלת או משהו דומה.. אז צריך רק לשים לב ולהוציא אותה והיא תלמד ככה דיי מהר
לגביי טריקים, אותו דבר, להרים את היד שלה, להגיד "יד" או "תני יד" ולתת צ'ופר
כדי ללמד אותה לבוא כשקוראים לה, רצוי להחזיק מעט מזון יבש (המזון שלה) וכשהיא מגיעה אליכם באופן ספנטני, להגיד "בואי" או
"אליי" וכשהיא מגיעה - לתת לה את המזון
בשלב הבא היא תבוא במכוון כי היא יודעת שמחכה לה צ'ופר, אז שוב לחזור על המילה וכשהיא מגיעה לתת את המזון.
בשלב הבא מספיק שתגידו את המילה והיא תבוא בהתלהבות
אם היא עושה משהו לא רצוי - נושכת נעליים שורטת או מושכת בגדים - להתעלם בד"כ עוזר
אם היא ממשיכה תגידו "לא" בקול ברור וחד ותורידו אותה\תזיזו אותה. חשוב לא להשתמש בשם שלה כשאתם לא מרוצים ממנה.
אם היא עושה משהו רצוי - לתת חיזוק חיובי מילולי כולל שימוש בשם שלה ו\או צ'ופר מזון
אם תתנו חיזוק חיובי כשהיא משחקת בצעצועים שלה\אתכם היא תלמד שלא משתלם לעשות דברים לא רצויים.
מומלץ שחברים שמגיעים הביתה גם יתנו לה צ'ופר, ככה היא תתרגל יותר טוב לאנשים זרים ולא תפחד מהם
וזהו בערך.. תראו הלוחש לכלבים כשיוצא לכם

כל הכבוד לעוזי
אני מאוד מעריך את מעשו של עוזי שלקח על עצמו לגדל כלב.
רשום בתורה: "כל המרחם על הבריאה כך מרחמים עליו בשמיים"
שזה אומר שמי שמרחם על יצירותיו של ה" כחה מרחמים עליו בשמיים.
יפה מאוד ישר כוח !
אני מאוד מעריך את מעשו של עוזי שלקח על עצמו לגדל כלב.
רשום בתורה: "כל המרחם על הבריאה כך מרחמים עליו בשמיים"
שזה אומר שמי שמרחם על יצירותיו של ה" כחה מרחמים עליו בשמיים.
יפה מאוד ישר כוח !