המחיר של כריתת יערות.doc
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
המחיר של כריתת היערות
מנהל: מפקחים
Re: המחיר של כריתת היערות
איזה קובץ העלת?
לא עובד.. אצלי לפחות
לא עובד.. אצלי לפחות-
אוהבת_תוכים
- גוזל

חשבתי שרק אצלי לא עובד
גם אצלי לא..
אשכול מעניין,
גם אצלי לא
.
גם אצלי לא
.Re: המחיר של כריתת היערות
אוקיי, רציתי שקצת תפעילו את הדמיון שלכם... 
אבל האמת היא שלא הצלחתי להעלות את הקובץ למרות שמאוד השתדלתי, זו פעם ראשונה שאני מנסה להעלות קובץ לאתר
אנסה שוב, ואם לא אצליח, אפנה לעזרה.

אבל האמת היא שלא הצלחתי להעלות את הקובץ למרות שמאוד השתדלתי, זו פעם ראשונה שאני מנסה להעלות קובץ לאתר
אנסה שוב, ואם לא אצליח, אפנה לעזרה.
איזה קובץ רצית להעלות? נראה לי שאפשר להעלות רק תמונות.. אבל לא בטוחה 

הי שירלי,
קיבלתי במייל משהו נחמד ורציתי לשתף. זוהי תמונה שהעתקתי מהמייל והעברתי אותה ל- word, ואז ניסיתי להכניס אותה כמסמך wordולצרף להודעה שלי, משום מה זה לא הצליח. כפי שכתבתי, אנסה שוב (לא היה לי זמן היום), אך אם עשיתי טעות היכנשהוא, אשמח לתובנות לפני שאני ממשיכה לפשל...
קיבלתי במייל משהו נחמד ורציתי לשתף. זוהי תמונה שהעתקתי מהמייל והעברתי אותה ל- word, ואז ניסיתי להכניס אותה כמסמך wordולצרף להודעה שלי, משום מה זה לא הצליח. כפי שכתבתי, אנסה שוב (לא היה לי זמן היום), אך אם עשיתי טעות היכנשהוא, אשמח לתובנות לפני שאני ממשיכה לפשל...