ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איפה האוכל עם אייל שני
מנהל: מפקחים
איפה האוכל עם אייל שני
לפני דקות מספר סיימתי לצפות בסופה של התוכנית "איפה האוכל " עם אייל שני.
לקראת סוף התוכנית הציגו תרנגולות ללא נוצות, עירומות לגמרי, לא מרטו להן את הנוצות אלא פיתחו קוד גנטי שהתרנגולת
לא תצמיח נוצות, את התרנגולות האלא רוצים לשווק .
המפתח או המשכפל של הזן טוען שטוב להן, הרי חם כאן בארץ ולמה שהם יסבלו? הורדנו להן את הבגדים, כלומר הוא עוד עשה טובה
לתרנגולות המסכנות, הוא לא סיפר מה הוא עושה כשקר להן לתרנגולות , נכון שלא יהיה להן הרבה זמן קר כי מרגע הבקיעה
ועד לשחיטה עוברים 42 יום בסך הכל.
כמה שוחטים עופות בארץ ביום ? מיליון עופות ביום 4 ימים בשבוע...לא טעות , מיליון עופות ביום.
אפשר לראות את התרנגולות ללא הנוצות מדקה 43 בערך ( למי שאין סבלנות ) .
דקה 46 בערך מיון אפרוחים..
איפה האוכל , פרק 5 .
http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-8273,00.html
לקראת סוף התוכנית הציגו תרנגולות ללא נוצות, עירומות לגמרי, לא מרטו להן את הנוצות אלא פיתחו קוד גנטי שהתרנגולת
לא תצמיח נוצות, את התרנגולות האלא רוצים לשווק .
המפתח או המשכפל של הזן טוען שטוב להן, הרי חם כאן בארץ ולמה שהם יסבלו? הורדנו להן את הבגדים, כלומר הוא עוד עשה טובה
לתרנגולות המסכנות, הוא לא סיפר מה הוא עושה כשקר להן לתרנגולות , נכון שלא יהיה להן הרבה זמן קר כי מרגע הבקיעה
ועד לשחיטה עוברים 42 יום בסך הכל.
כמה שוחטים עופות בארץ ביום ? מיליון עופות ביום 4 ימים בשבוע...לא טעות , מיליון עופות ביום.
אפשר לראות את התרנגולות ללא הנוצות מדקה 43 בערך ( למי שאין סבלנות ) .
דקה 46 בערך מיון אפרוחים..
איפה האוכל , פרק 5 .
http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-8273,00.html
Re: איפה האוכל עם אייל שני
מסכנות..שכן שלי הוא שוחט ושהוא נסע לחו"ל הוא סיפר לנו שהיו איתו עוד כמה שוחטים והם שחטו כל יום מאות אלפי תרנגולות!!!אני לא מבין איך אפשר להיות שוחט?
מזעזע.. אין גבול לחוצפה של אנשים.. 
והאפרוחים איך זורקים אותם..

והאפרוחים איך זורקים אותם..

גועל נפש.
אוי ואבוי פשוט נורא.
הוא אמר בערך "אי אפשר לתאר את ההרגשה שאני כשאני מחזיק אותה"- אף אחד לא היה רוצה לתאר את ההרגשה הזאת. מסכנה התרנגולת =/
הוא אמר בערך "אי אפשר לתאר את ההרגשה שאני כשאני מחזיק אותה"- אף אחד לא היה רוצה לתאר את ההרגשה הזאת. מסכנה התרנגולת =/

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
-
אוהבת_תוכים
- גוזל

חולה נפש
איך מרשים ניסויים כאלו ודברים שכאלו סדיסטים מגעילים
איך מרשים ניסויים כאלו ודברים שכאלו סדיסטים מגעילים