ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סין - דיג קורמורנים
מנהל: מפקחים
Re: סין - דיג קורמורנים
תמונות מרהיבות, אותי משך משום מה הכובע של הדייג , מהמם ממש, לא שהייתי הולך עם כובע כזה אבל נראה מעשה אומנות.
היי אלי
הכובע באמת עבודת יד מאוד יפה מרצועות של במבוק וסייבים של במבוק,
שאני רואה את הכובע מה שעובר לי בראש זה, חומר מעולה לפינקים לבניה בתא ההטלה שלהם,
הכובע באמת עבודת יד מאוד יפה מרצועות של במבוק וסייבים של במבוק,
שאני רואה את הכובע מה שעובר לי בראש זה, חומר מעולה לפינקים לבניה בתא ההטלה שלהם,

מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
תאמין לי ...בגלל זה זה משך את תשומת ליבי 
הדייגים האלא חיים בקירבת הנהר ? באיזה בתים ?

הדייגים האלא חיים בקירבת הנהר ? באיזה בתים ?
הם גרים ממש צמוד לנהר בבתים מעץ ובמבוק
חיים ממש טוב
אני אצלם בפעם הבאה את הבתים שלהם
חיים ממש טוב
אני אצלם בפעם הבאה את הבתים שלהם
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
אשמח לראות את הבתים , תודה 

- SummerNight
- ביצה

היי שי!
חזרתי לפני כמה ימים מסין ובאמת היינו בגוילין וראינו את שיטת הדיג היה לי קשה מאוד לצפות בזה, המקום כשלעצמו מדהים ביופיו לא ניתן לתאר במילים צריך באמת לראות את זה והם באמת מצטלמים עם התיירים עם המקל ושתי הקורמורנים בצדדים , חבל מאוד על הציפורים אבל אין יותר מדי מה לעשות הם מרויחים מזה כסף
חזרתי לפני כמה ימים מסין ובאמת היינו בגוילין וראינו את שיטת הדיג היה לי קשה מאוד לצפות בזה, המקום כשלעצמו מדהים ביופיו לא ניתן לתאר במילים צריך באמת לראות את זה והם באמת מצטלמים עם התיירים עם המקל ושתי הקורמורנים בצדדים , חבל מאוד על הציפורים אבל אין יותר מדי מה לעשות הם מרויחים מזה כסף
Jacki , קוניור גרין צ`יק.