איפה הוא עושה את הצרכים ?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
משי התרנגול
מנהל: מפקחים
- שגיא_
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: אזור הצפון
- שם פרטי:: שגיא
Re: משי התרנגול
וואי איזה חמוד הוא 
היה לי גור כלבים שעשה את הצרכים רק בבית ורק בשרותים (על הרצפה)
חחח
חחח
זה שאתה נושם זה לא אומר שאתה חי
-
אוהבת_תוכים
- גוזל

חמוד מאוד
אבל לא סיוט לנקות אחריו את כל הבית?
בטח אתם צריכים לנקות מלא
אבל לא סיוט לנקות אחריו את כל הבית?
בטח אתם צריכים לנקות מלא
את האמת.. ממש לא
כן, מנקים לא מעט, אבל זה צ'יק צ'ק, הוא עושה לכלוך "יבש" מה שנקרא..
בכל מקרה בגלל הלכלוך שהתוכים עושים סביב הכלובים אנחנו שוטפים פעמיים ביום אז ככה או ככה צריך לנקות:)
כן, מנקים לא מעט, אבל זה צ'יק צ'ק, הוא עושה לכלוך "יבש" מה שנקרא..
בכל מקרה בגלל הלכלוך שהתוכים עושים סביב הכלובים אנחנו שוטפים פעמיים ביום אז ככה או ככה צריך לנקות:)
נראה לי שהוא עוזר בניקיון של הקליפות שנופלות לתוכים אז זה משתווה איכשהו .
שירלי במה את מאכילה אותו?
שירלי במה את מאכילה אותו?
-
אוהבת_תוכים
- גוזל

נו נקיון קליפות זה כלום זה לטאטא וזהו
לשלשת זה כבר סיפור אחר ועוד בכל הבית
ואי לשטוף פעמים ביום סיוט אני ממש שונאת לשטוף חח
לשלשת זה כבר סיפור אחר ועוד בכל הבית
ואי לשטוף פעמים ביום סיוט אני ממש שונאת לשטוף חח
כן, מה שנופל להם ואכיל הוא אוכל..
רוב הלכלוך שנשאר זה מצעצועים מפורקים ולשלשת
באיזה כלי הכוונה? או איזה אוכל?
האוכל והמים בקערות זכוכית כאלו בינוניות, וזה בד"כ בחדר שהוא ישן בו אבל מדי פעם שמים לו ליד התוכים כי הוא אוהב לאכול עם החבר'ה..
הוא אוכל בעיקר תערובת עופות, דוחן (משוגע על זה), תפוח, אורז, גם קצת מזון ביצים אני שמה לו מעל התערובת עופות והוא בולע את זה..
וירקות ופירות (אחרי זה נהיה קצת מגעיל לנקות אחריו.. אבל הוא מאוד אוהב לאכול אז מה נעשה..
)
וכן, מרימים ושוטפים, אין לנו בית ענק.. לא בעיה לשטוף
וכשאוהבים לא נגעלים.. לא יודעת, הרבה לא מקבלים את זה ורק המחשבה מעוררת בהם חלחלה
נכון זה קצת מגעיל, אבל לא מפריע לי ממש
אני רואה את זה כמו תינוק.. לא מנקים לו ומחליפים חיתול תריסר פעמים ביום? והריח והמימדים פי 5... לפחות..
רוב הלכלוך שנשאר זה מצעצועים מפורקים ולשלשתבאיזה כלי הכוונה? או איזה אוכל?
האוכל והמים בקערות זכוכית כאלו בינוניות, וזה בד"כ בחדר שהוא ישן בו אבל מדי פעם שמים לו ליד התוכים כי הוא אוהב לאכול עם החבר'ה..
הוא אוכל בעיקר תערובת עופות, דוחן (משוגע על זה), תפוח, אורז, גם קצת מזון ביצים אני שמה לו מעל התערובת עופות והוא בולע את זה..
וירקות ופירות (אחרי זה נהיה קצת מגעיל לנקות אחריו.. אבל הוא מאוד אוהב לאכול אז מה נעשה..
)וכן, מרימים ושוטפים, אין לנו בית ענק.. לא בעיה לשטוף
וכשאוהבים לא נגעלים.. לא יודעת, הרבה לא מקבלים את זה ורק המחשבה מעוררת בהם חלחלה
נכון זה קצת מגעיל, אבל לא מפריע לי ממש
אני רואה את זה כמו תינוק.. לא מנקים לו ומחליפים חיתול תריסר פעמים ביום? והריח והמימדים פי 5... לפחות..
מחזקת כל מילה של שירלי!
גם אצלי המשפחה והחברים נגעלים בטירוף כשקוני של עושה קקי על הרצפה או על מישהו. ואני רק אומרת "מזל שזה תוכי ולא תינוק" (בדיוק בגלל המימדים והריח חחח)
גם אצלי המשפחה והחברים נגעלים בטירוף כשקוני של עושה קקי על הרצפה או על מישהו. ואני רק אומרת "מזל שזה תוכי ולא תינוק" (בדיוק בגלל המימדים והריח חחח)

שירלי את ממש צודקת. גם כשאייס עושה קקי איפה שהוא גיסתי נגעלת בטירוף ואני אומרת לה "מה יש להיגעל?" לדעתי קקי של תינוק הרבה יותר גרוע מזה.. (ואני דווקא מתה על תינוקות
)
)
Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~