שלום למי שעוזר
באילו אמצעים וחומרים צריך לנקות תא הטלה של פינקים (תא הטלה מעץ ) ?
ומה אני יכול לעשות במידה ומתסתובבים בתוך הכלוב עכברים קטנים לפעמים בלילה ? ויש לי כלבה ודגים - אין לי חתול
תודה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פינקים
מנהל: מפקחים
Re: פינקים
אפשר לנקות את תא ההטלה עם מים חמים וסבון כלים , לאחר מכן לשטוף היטב עם מים זורמים ולהניח לייבוש.
למניעת כניסת עכברים אפשר להשתמש ברשת עם חורים קטנים, לדאוג שסביבת הכלוב תהיה נקייה משאריות מזון, אם לא יהיה
לעכברים מה לאכול הם יעלמו ויחפשו להם מקום טוב יותר.
אפשר להשתמש במלכודות אבל זה לא הכי יעיל .
מישהו אמר לי שאפשר לצבוע את הריצפה של הכלוב או מסביב לכלוב עם סיד לבן והעכברים נמנעים מלעלות על האיזור הצבוע..לא בדקתי.
למניעת כניסת עכברים אפשר להשתמש ברשת עם חורים קטנים, לדאוג שסביבת הכלוב תהיה נקייה משאריות מזון, אם לא יהיה
לעכברים מה לאכול הם יעלמו ויחפשו להם מקום טוב יותר.
אפשר להשתמש במלכודות אבל זה לא הכי יעיל .
מישהו אמר לי שאפשר לצבוע את הריצפה של הכלוב או מסביב לכלוב עם סיד לבן והעכברים נמנעים מלעלות על האיזור הצבוע..לא בדקתי.
-
אוהבת_תוכים
- גוזל

אלי מה אפשר לחטא עץ?
כתוב בספר של שלומית לא לקנות כלובי עץ כי אי אפשר לחטא אותם
כי עץ זה חומר שלא ניתן לחיטוי
שהחידקים נכנסים ברוחים וגם שמנקים נשאר
וגם לגבי קרש חיתוך למטבח
היה כתבה בynet פעם שאי אפשר לחטא קרש חיתוך מעץ
ולכן צריך לקנות מזכוכית שיהיה אפשר לנקות ולחטא
כתוב בספר של שלומית לא לקנות כלובי עץ כי אי אפשר לחטא אותם
כי עץ זה חומר שלא ניתן לחיטוי
שהחידקים נכנסים ברוחים וגם שמנקים נשאר
וגם לגבי קרש חיתוך למטבח
היה כתבה בynet פעם שאי אפשר לחטא קרש חיתוך מעץ
ולכן צריך לקנות מזכוכית שיהיה אפשר לנקות ולחטא
שטיפה טובה עם מים וסבון , להמתין מספר דקות ולשטוף , לאחר מכן לשים לייבוש בשמש.
אפשר להשתמש לניקוי כלובים במטליות BACKTWIPE מטליות לחות לחיטוי.
המטליות משמידות חיידקים ומחטאות בצורה מעולה, אני משתמש בהן הן לניקוי המדגרה והאומנות וגם בבית לחיטוי וניקוי
בכל מקום שצריך .
לגבי כלובים שעשויים כולם מעץ אני מסכים שקשה יותר לנקות ושעדיף כלוב מרושת. לא כך לגבי תאי ההטלה, ישנם שמשתמשים בפלסטיק או מתכת , לציפורים ותוכים קטנים זה יכול להתאים אך לתוכים בינונים וגדולים זה גרוע, חלק מתהליך החיזור בשבי ובטבע זה כירסום והכנת תא ההטלה לנקבה, מעבר לכך תא מעף מבודד בצורה יעילה ומתאים הכי הרבה לצרכי הדגירה.
אפשר להשתמש לניקוי כלובים במטליות BACKTWIPE מטליות לחות לחיטוי.
המטליות משמידות חיידקים ומחטאות בצורה מעולה, אני משתמש בהן הן לניקוי המדגרה והאומנות וגם בבית לחיטוי וניקוי
בכל מקום שצריך .
לגבי כלובים שעשויים כולם מעץ אני מסכים שקשה יותר לנקות ושעדיף כלוב מרושת. לא כך לגבי תאי ההטלה, ישנם שמשתמשים בפלסטיק או מתכת , לציפורים ותוכים קטנים זה יכול להתאים אך לתוכים בינונים וגדולים זה גרוע, חלק מתהליך החיזור בשבי ובטבע זה כירסום והכנת תא ההטלה לנקבה, מעבר לכך תא מעף מבודד בצורה יעילה ומתאים הכי הרבה לצרכי הדגירה.
פשוט מאוד לשטוף קלות שיהיה נקי וליבש ולאחר מיכן כפית של אבקת אופיגל פותרת את בעית
החרקים או העכברים למינהם בתוך התא ,בדוק,
החרקים או העכברים למינהם בתוך התא ,בדוק,