ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תורת המזלות - אופי, מראה, קריירה ועוד

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

תורת המזלות - אופי, מראה, קריירה ועוד

שליחה על ידי שירלי87 »

החלפתי מצע לתוכים לפני זמן מה ונתקלתי בזה בעיתון "לאשה".. אני מצרפת מה כתוב על כל מזל, למקרה שמעניין מישהו
סליחה על האיכות תמונה
דלי.jpg
דגים.jpg
טלה.jpg
שור.jpg
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: תורת המזלות - אופי, מראה, קריירה ועוד

שליחה על ידי eli_lea »

כמה טוב כשהמצע הוא נייר עיתון תמונה

אגב , אלו המזלות שמצאת או שזה רלוונטי לתקופה הזו? איפה שאר המזלות או שלא היה להן מזל והן כבר הושלכו.
לפעמים אני מחליף עיתון לתוכים ואני מוצא את עצמי קורא כתבות מלפני חודשים .וזה כל כך מתאים לאותו רגע כאילו זה עיתון של היום, אני הגעתי למסקנה שהכל אותו דבר רק כתוב ומנוסח אחרת .לפעמים תוך כדי אני רואה כתבה מעניינת במיוחד, מתחיל לקרוא הופך דף ומתברר שההמשך כבר במגש של התוכי, הכי מאכזב שהתוכי מלשלש כבר על העיתון ואני נשאר תקוע באמצע תמונה
ומה זה ההתאמות שכתוב שם טלה מתאים לתאומים לקשת מאזניים, דלי מתאים לאריה לטלה לסמרטוט. זה באמת עובד ככה?
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

חח.. כן הכי מבאס! היה סקר כלשהו והתשובות היו כבר במקום ממנו אין חזרה תמונה
נשארתי בלי התוצאות..

בקשר להתאמות, דלי מתאים לסמרטוט זה ידוע.. ואת זה דווקא לא כתבו! אז לא הייתי מסתמכת על זה תמונה
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

מדהים שיש שם כל כך הרבה דברם נכונם :)
תמונה
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

באמת דברים נכונים תמונה
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
גילהסי
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי גילהסי »

קראתי קצת על המראה החיצוני של כל מזל ומזל וזה ממש לא נכון (מתנצלת מראש אם פגעתי במישהו שכן מאמין בזה...). מראה חיצוני הוא יותר ענין של תורשה, גנים, ולא מזל. כמו שיכולים להיות 2 אחים דומים אחד לשני במראה החיצוני, כשכל אחד מהם נולד בתאריך אחר, כך גם יכולים להיות 2 אנשים בעלי אותו מזל ועם מראה שונה לגמרי.
סמל אישי של משתמש
zoriel
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: :]
איש קשר:

שליחה על ידי zoriel »

ואייי זה ממש נכון =]
תמונה
"If you never try, you'll never know"
תמונה"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

3005 כתב:קראתי קצת על המראה החיצוני של כל מזל ומזל וזה ממש לא נכון (מתנצלת מראש אם פגעתי במישהו שכן מאמין בזה...). מראה חיצוני הוא יותר ענין של תורשה, גנים, ולא מזל. כמו שיכולים להיות 2 אחים דומים אחד לשני במראה החיצוני, כשכל אחד מהם נולד בתאריך אחר, כך גם יכולים להיות 2 אנשים בעלי אותו מזל ועם מראה שונה לגמרי.
כן זה לא תמיד נכון..מראה חיצוני בעיקר, אבל מבחינת אופי לפחות לכמה אנשים זה דווקא קלע..
חברה שלי עקרב היא אחד לאחד כל מה שמתואר שם... פשוט הכל, מראה חיצוני, המבט, אופי, וקרימינולוגיה זה השם השני שלה.. תמונה
וגם דגים, ואריה ודלי ועוד ועוד.. לפחות מהסביבה שלי האופי קלע לכל מי שאני מכירה, ולעיתים גם היופי

מישהו אמר פעם שאנשים אוהבים לקרוא הורוסקופ וכד' כי זה כמו טפיחה על השכם, כשאתה שומע כמה אתה מוכשר או סוחף או כל דבר
חיובי אחר - אתה רוצה להאמין לזה, וקל לך להאמין בזה.. אולי הוא צדק:)
שלח תגובה

חזור אל “דיבורים כמו חול ואין מה לאכול”