ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שני סיפורים בתגובה לשני חברים כאן

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שני סיפורים בתגובה לשני חברים כאן

שליחה על ידי אווה »

הראשון לעוזי.
חשבתי שאת גן החיות בפתח תקווה חיסלו מזמן, לפני כ-20 שנה.אולי החליטו להקימו מחדש?
בכל מקרה בזמנו הציאו לקחת את הפיל שלהם, שהיה מפליא עם תרועותיו, שכל בתי העיר נרעדו ממנו.
לצערי לא יכולתי לקחת אותו כי ידעתי שהרפתנים יהרגו אותי במקום אם אתחיל לסחוב אצלם מזון בשבילו.
גם ככה כעסו על שסחבתי תחמיץ ושחת כל יום לגמלים , כבשים ועיזים.
אבל הצעתי לילדים שניקל את ההיפופותם.הנימוק שלי היה שפינת החי קרובה מאוד לבריכת השחיה של הקיבוץ, ונוכל להשתמש בה גם עבור ההיפו.תמונהאל תשאלו איזה מהומת אלוהים קמה אחרי הצעתי זו, כי איך יתכן איפה אנחנו נתרחץ שאלו הילדיםתמונהאמרתי אין בעיה, כמו אצל הדתיים נוכל להנהיג גם אצלנו סדר כזה:נקבע איזה ימים החברים יתרחצו, ובאיזה ימים ההיפו.תמונה
אל תשאלו אני חשבתי שאני מתה מרוב צחוק על כך שהם לקחו אותי ברצינותתמונהאחרי שהסברתי לחבורה שזאת הייתה רק מתיחה, כבר גם הם צחקו איתי. תמונהוזה סתם את הגולל על גידול היפו בפינת החיי שלנו.תמונה

הסיפור השני בגלל רמי שהזכיר לי מקרה עם התספורת.
יום אחד קיבלתי חתול פרסי בן שש, בצבע אפור עשן יפהפה, אבל עם אופי מגעיל.זה בא לו כנראה כי קראו לו מיטרן הנשיא, וכמו לכל הצרפתים גם לו היה אופי מגעיל. (סליחה בלי להעליב)
אי אפשר היה לגעת בו, עד כדי כך כשהוא התמקם בחדר עבודה הנכדים הגדולים שהיו אז כבר בני 14, הודיעו לי שלא נכנסים לאותו חדר כי החתול נובח עליהם תמונהוגם היה תוקע זוג עיניים, שכל אחד העדיף להתרחק.
במשך שנתיים וחצי לא יצא מהדלת לחצר, היה נעמד על הסף ומיד בורח בחזרה לחדר.
כיוון שאי אפשר היה לסרק אותו יום אחד החלטתי שאקח אותו לספר כלבים-חתולים.ברור שהיה צריך קודם לטשטש אותו אצל הוטרינר, ואחר כך לנסוע לספר.ביקשתי לספר אותו בצורה כזאת שישאר לו פונפון בסוף הזנב, לא לגעת בפרווה על הראש, וגם על קצה הרגליים להשאיר "גרביים".כשחזרנו הביתה, אחרי כמה שעות האדון ניגש לדלת, נעמד על הסף כאילו הכריז "אני מלך" ויצא החוצה. אני רוצה להגיד לכם זה היה פשוט מדהים.שינוי כזה בהתנהגות ממש היה מפתיע. ברור שמאותו הרגע היה מיטרן מתנהל בין החדר והחצר בחופשיות רבה, ובמשך הזמן גם התרצה ויכולתי ללטף אותו, והצלחתי לקרב אותו אלי.
שבוע טוב לכולםתמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: שני סיפורים בתגובה לשני חברים כאן

שליחה על ידי eli_lea »

מי אומר אווה שההופעה לא נותנת ביטחון? כנראה שהוא הביט במראה וחשב שהוא אריהתמונה
rokokokn
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: יבנה

שליחה על ידי rokokokn »

אווה את מוזמנת אלי לראות איך הם מחקים בתור הם מבינים טוב מאוד מה זה גרומינג אמיתי מכול הלב .
ממוצע שלי לכלב זה שעה וחצי .
תמונה
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

רמי תודה על ההזמנה בהזדמנות אממש אותה.
השאלה המתבקשת האם ההזמנה רק לראות את התור, או גם לגרומינג תמונהתמונהתמונה
שבוע מוצלח
תמונה