ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

איך הגעתם לאתר?

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

Re: איך הגעתם לאתר?

שליחה על ידי uzibu »

נושא הדיון "איך הגעתם לאתר".

את מוזמנת לעשות שימוש בכפתור: תמונה
לפתוח דיון חדש ו\או לפנות בפרטי במידת הוצרך.

תודה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
risto
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: ....

שליחה על ידי risto »

בהחלט תקדים , טוב לדעת שמדובר במשפחה .
בכל מקרה, לאתר הגעתי דרך גוגל חיפוש פשוט העביר אותי אליכם.
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

גם אני הגעתי דרך גוגל.. חיפשתי "תוכים" נראה לי כי רציתי להגיע למקום שאפשר לשאול בו על טוויטוש, איך לטפל בו ועוד..
ובמזל נכנסתי ישר לאתר הזה, וענו לחפירה שלי בפירוט רב וסבלנות והבנתי שזה המקום הנכון ללמוד ולהיות בו.. תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

ממש נחמד לשמוע כיצד הגעתם תמונה.

בעבר טרם הקמת האתר אומנם גלשתי באתרים אחרים, האמת שדי התאכזבתי מהמענה שניתן ומאופן ההתייחסות לחברים במיוחד
לבני הנוער שבאף אתר לא "ספרו " אותם, המגדלים הגדולים והוותיקים שיכלו לתת מעצמם כל כך הרבה לנוער ולמגדלים מתחילים
ראו בכל חבר כזה מטרד.
בעצם זה היה השלב שעוזי נכנס לתמונה ומאז לא יצא. חלק ניכר מההצלחה של האתר יזקף לזכותו של עוזי , הבנייה השדרוגים
התוספות החשיבה על כל פרט והעבודה הקשה לעיתים על חשבון דברים חשובים לא פחות הביאו את האתר עד לכאן.

האמת שהייתי בטוח שאפשר להתנהל אחרת גם מבחינת העברת הידע והמידע הנרכש לאורך השנים וגם מבחינת שימת הדגש על
מתן כבוד לזולת ללא קשר לגיל ובטח לא לא למין או דת.
אני זוכר שזה נראה בהתחלה כאילו אנחנו מגרשים את כולם כמעט והרגשנו שאנשים לא מבינים מה רוצים מהם, הם מבחינתם
התנהלו בצורה שהם מכירים באתרים אחרים . אבל די מהר כל החברים שנותרו ואחרים שהגיעו או חזרו הפנימו שבסך הכל גם
בהם אי אפשר יהיה לזלזל וגם אליהם ההתיחסות תהיה רצינית.

הדבר היחיד שלא הסתדר היה עם המגדלים הוותיקים יותר, חלקם חיפשו רק את טובתם ע"י שימוש באתר כפלטפורמה
להציג את בתי הגידול או את התוכים שהיו מעוניינים למכור אך ללא רצון לתת מעצמם ומהידע שצברו.
אני עוד בתקווה שמגדלים וותיקים עם הרבה ניסיון ירעיפו מניסיונם בסוגי התוכים השונים שגדלים אצלהם.
מצד שני אני בטוח שלדור ההמשך ויש כאלא לא מעט ביננו יהיה יותר קל לשתף ולעזור זהז לזה ורואים את זה כבר עכשיו.

בשלבים אלו הצטרפו אלינו חברים שלקחו על עצמם את הניהול כמו נטליקי שתרמה רבות הן במענה לחברים והן ברגישות כלפי החברים
השונים בצורה שלא הרבה כולים ומסוגלים לעשות . כמובן שעוד רבים וטובים שהתנדבו והקדישו מזמנם .
בהקשר לזה אני חייב לציין את שירלי שהגיעה לפתע הפשילה שרוולים והציעה את עצמה באירגון החומר בהוספת חומרים חדשים
בהצעות ייעול ועזרה רבה מבלי שהיא רוצה שנזכיר כלל את ההשקעה הרבה מצידה.

אני חושב שבסך הכל הצלחנו לאגד סביבנו קהילה של חברים איכפתיים שמועניינים ללמוד וללמד ולהצליח בגידול בעלי הכנף שברשותם.
אני יכול לומר שאל חלק ניכר מהחברים כאן יש הרבה מעבר לקשר הרגיל של ההתכתבות באתר והתחושה היא שאנחנו כבר מכירים זמן רב. את חלקם הגדול לא פגשתי אבל אני מקווה שנשלים את זה במפגשים הבאים שנעשה.

איך אומרת שירלי "חפרתי" תמונה

איך אומרת מיקה? את זה תראו בסירטון תמונה
בהצלחה לכולנו.

סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

אדיר! תמונה היא למדה את זה היום? איזה חמודה יו.. אין מילים תמונה
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

כזאת מתוקה! אין על מיקה תמונה

שירלי היא לא למדה את זה עכשיו חח..תמונה
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

אה זה סירטון ישן? טוב עדיין משעשע תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

סירטון ישן תמונה אבל גם היום היא ממשיכה להזכיר מי מספר 1

האמת היא שאתם הם אלו שעושים את האתר, בדרך בה אתם מתנהלים עונים אחד לשני עוזרים זה לזה , פשוט כייף תמונה
דין-ש
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: צפון

שליחה על ידי דין-ש »

אני בהתחלה בהתחלה גידלתי תוכונים אח''כ קניתי קוקטייל אחרי כמה חודשים שלא ידעתי בדיוק איך מטפלים בו רשמתי בגוגל תוכים והגעתי לאתר תוכים. אבל אחרי כמה חודשים גם היה שם די משעמם ושוב חיפשתי אתר והגעתי לאתר הזה. עם הזמן אפילו הצלחתי להביא שלושה חברים לתחום התוכים ובאמת הם התחילו לגדל אבל שניים מהם פרשו ואחר מהם גם פרש אבל הוא כבר יודע די הרבה סוגים של תוכים כי הבאתי אותו לאחד האתרים שהייתי בו וגם למד. והיום יש עוד חבר (קטן ממני בשנה) שהוא לא נמצא באתרים אבל גם מגדלים תוכים (להקת תוכונים,קוקטיילים ודררות) יש עוד שניים (בני 40+) שאחד מהם גם מבין גדול בתוכים שהוא לא נמצא באתרים הוא מגדל רוזלות וכו'. בקיצור חפרתי חחחח...
כל הכבוד להנהלת האתר! אתר מדהים ואני גם כמו צחי, עוד בכלל לפני הפייסבוק ישר לתוכי אינפו :)
סמל אישי של משתמש
חזי
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי חזי »

אני הגעתי לאתר המקסים הזה דרך אישתי היקרה היא חיברה אותי .
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “דיבורים כמו חול ואין מה לאכול”