בשבוע שעבר הייתה כאן ביתי "הקטנה" (כשהיא תהיה בת 60 גם תהיה "הקטנה"
) עם שלושת ילדיה המקסימים. יודעי דבר טוענים שאוויר ירושלים משפיע על הילודה
(6 וחצי, 4 וחצי, ושלושה חדשים). אין בעיה בשינוע,גם המיטבח הולך איתם, מכניסים את כולם לרכב, מחברים את החגורה ויוצאים לדרך.כעבור כמה דקות כולם חורפים, חוץ מהנהגת
. תוך שעה וחצי נוחתים אצלנו וההעברה הושלמה
.בליל הסדר היה לנו מי שישאל את הקושיות, וגם יזכיר את רשימת המכות שספגו המצרים
. השבוע הגיעו בנותיה של בת אחרת, והם כבר גדולות. עם אלו שגרים במשק יושות סביב השולחן שש נכדות. בפסח צריך לארגן את כל כישורי הבישול שלי .כולם שומרים לאכול מצות ,אין פסטות לחם, פיצה, פיתות. אוף! מזל שיש קניידלך
, אחרת הייתי מתפתרת. שיהיה יותר שמח אתמול באו לביקור אחי וגיסתי, נשארו לצהריים, אז הזמנתי את בת מספר שתיים עם בעלה גם.
אם כבר, אז כבר
.לא סתם שרים "כולנו מסובין"
תוך רגע נעשנו עשרה אנשים סביב השולחן. תודות לכושר הארגון שלי (לפחות אני מפרגנת לעצמי
) הגשתי ארוחה כיד המלך
,כשר לפסח, מאמץ מיוחד, שהוכתר בהצלחה.לא חסר כלום, אפילו קינוח מכמה סוגים היה. כולם היו מבסוטים, יצאו עם כמה קילוגרמים של עודף, אבל זאת בעיה שלהם.
ולמה אני מספרת לכם את כל הסיפור הזה?
כי היום הכנתי לחבורה מאכל הונגרי שנזכרתי בו. אלי אתה מוזמן, ואז כבר לא נאכל עם אורז אלה עם נוקדלי 
לא אספר מה זה, נשאיר את בורי ועם הארץ לתהות איזה מן מאכל זה
.אלי לך, וללאה בטח מספיק הרמז שנתתי.שמתי המון פפריקה, כך שכל הבית הריח מהבישול. אפילו זאזולינה נהנתה מהשאריות.קיבלה עצם של עוף וחגגה על זה.
הנה ההוכחה ,אמרתי כבר שזאת מילה קשה להונגרים

דרך אגב אתם צריכים לסבול את המגילה שכתבתי, כי זה נתן לי כמה דקות לשבת בשקט ליד המחשב
אז שיהיה לכם חג שמח גם בהמשך, שמרו על בריאות טובה ומורל גבוה.

אפילו החתן המרוקאי שלי מת על זה אבל איך את עושה נוקדלי ללא קמח

.
הכל רק בלה בלה בלה