א-נגישות לחוקי הפורום חוקי הפורום מופיעים רק בתור הכרזה ולא בולטים לעין את חוקי הפורום יש להשים בבאר(סרגל הכלים של הפורום בו מופיע הפורטל הגלריה הפורום ועוד).
ב-גודל החתימות המותר קטן מידע גודל זה פוגם באיכות של לוגואים וחתימות מושקעים גודל מותר בדרך כלל הוא רוחב 400 אורך 300.
ג- חוקי הפורום לוקים בחסר .חוק ההקפצה לא מופיע בהם חוק ההקפצה הוא חוק שאומר שניתן לחדש נושא על ידי כתיבת דאבל רק לאחר פרק זמן הנקבע מראש . הקפצה משמעותה גם אם מאז פרסום הנושא עבר הרבה זמן ומישהו מגיב בו יש לתת אזהרה לכותב ההודעה ולנעול את הנושא כי אם מישהו כתב נושא לפני חודש ומישהו לא טרח להסתכל על התאריך של ההודעה האחרונה הוא יקפיץ את הנושא לראש הפורום וגם יביא לכך שאנשים יצפו בנושא לא רלוונטי.אין שום אזכרה לספאם והצפות בחוקי הפורום ספאם הם הודעות חסרי משעמות .חוק הדאבל אין לכתוב שתי הודעות רצופות בהפרש של יום(כלומר אסור להגיב אחרי ההודעה של עצמך שאין הודעה באמצע אלה עם כן עבר יום).בנוסף לכך יש לציין את הענישה לגבי הפרה של כל חוק מתחתיו .
ד-סידור פורמים שגוי ראשית יש להתחיל מהקטגוריה כללי הראשון בקטגוריה זו תיהיה דיבורים אחר כך פורום סקרים אחריו פורום אקטואליה אחר כך פורום בעלי חיים ולבסוף הגלריה .קטגוריה שנייה צריכה להיות הקטגוריה מידע ומכירות שתסודר כך מגדלים ,קנייה ומסירה ,בית הגידול שלי ,אילוף ולבסוף לקסיקון התוכים(לדעתי יותר מתאים לקטגוריה זו).קטגוריה שלישית היא מכל מלמדי השכלתי שישנו את שמה ליעוץ וטרינרי הפורום הראשון בה צריך להיות מענה וטרינרי אחריו ציפורי שיר ואחר כך מאמרים ומדריכים .קטגוריה רביעית ואחרונה משוב ותמיכה ובה פורום טיפול בבאגים, הצעות ,תמיכה,ופורום מנהלים שיוסתר מהמשתמשים או יוגן בסיסמה וישמש לישיבות הנהלה. אני אומר את זה כי כך כל פורום מסודר ולא תמצאו סידור שונה .
ה-הוספת דרגות ניהול בראשית ובראשונה בעלים (בעל האתר יש לו את כל האפשרויותׂ)אחריו מנהל ראשי(דרגה מתחת לבעלים ויש לה את רוב האפשרויות אך לא את כולםׂׂ)מפקח כללי (אחראי על פיקוח של כל הפורומים )אחראי קטגוריה(אחראי על קטגוריה מסוימת ממנה מנהלים לקטגוריה שלו לאחר הצבעה)מנהל פורום (אחראי על הפורום שלו בלבד האפשרויות שלו הם נעילה נעיצה וסגירה של נושאים בפורום שלו ונתינת אזהרות רק בפורום שלו) כך ניתן לשמור על סדר בפורום בלי שהכל יפול על כמה אנשים בודדים בלבד בהרבה מקומות וכך גוגל מתייג אותו גבוה יותר .
וזהו זה ההצעות שלי (אני אומר מתוך ניסיון הייתי מנהל ראשי בפורום שנסגר ) אני מקווה שתיתייחסו לנאמר ותפנימו ותנסו לדמיין איך הפורום יראה עם דברי אלה יכנסו לתוקף.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דברים שיש לשפר בפורום
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: דברים שיש לשפר בפורום
א - חוקי הפורום הינם הדבר הראשון שהינך רואה לאחר התחברות. אין לך אפשרות גלישה במידה ואינך קורא במעבר אוטומטי.
אנחנו לא גנון או נמצאים באיזה משטר כזה או אחר שאני צריך שחוקי הפורום יהיו במרחק "הקלקה". נעוץ כהכרזה מאפשרת כניסה מהירה לרענון ואין לנו צורך ביותר מכך.
חברים שלא יכבדו את כללי הקהילה לא יכבדו גם אם הוא יהיה בולט יותר מהכל ויחייב כניסה בכל יום, לעומת זאת חברים שמכבדים יכבדו גם ללא קריאת הכללים מעבר לפעם הראשונה. מה גם שאנחנו לא מזהירים ו\או מרחיקים בפעם הראשונה אלא מעירים (בדיוק כפי שאתה קיבלת ממני הערה בנוגע להקפצות), אם אין התייחסות ו\או המשך פעולה אזי מגיעה האזהרה ו\או הרחקה בהתאם להמשך התנהלות החבר.
ב - סליחה על תגובתי אך זה לא מעניין אותי אם זה "פוגם" באיכות לוגיים. אנחנו לא אתר של עיצוב גרפי. אני לא יודע מה "מותר" ומה בדרך כלל... אני לא מתנהל לפי אחרים ולא משנה מה אני עושה. מה גם שכמעצב אני יכול להבטיח לך שאפשר לעשות בדיוק את אותו הדבר גם בגודל המותר ללא פגיעה כזו או אחרת.
ג - חוקי האתר מצויינים ומספיק ברורים. Re: חוקי האתר - עדכון אחרון 08/07/2010 מצויין מדריך אשר מסביר בדיוק איך מקפיצים ובכל כמה זמן ניתן להקפיץ. גם על ספאם צויין:
בנוגע לתאריכים - זה תלוי בסוג התוכן ובסוג התגובה. אם זה מאמר ניתן כמובן להגיב בנושא או מדריך בלי קשר לזמן האחרון שהגיבו בו. אם זה דיון בנושא כל שהוא והתגובה היא "סתמית" או לחילופין שליטה על הדיון במקום לפתוח דיון חדש אזי הינה הקפצה. אני לא מוצא לכתוב מגילות בנושא. החוקים גם ככה ארוכים שאני סמוך ובטוח שהרוב המוחלט דילג כמעט על הכל.
מעבר לכך כל נושא הדרגות סדר הפורומים מבחינתינו מסודרים להפליא ואין לנו צורך לשנות דבר כעת. אני מודה לך על הזמן שהקדשת בסיקור וכתיבת דעתך אך גם החוקים וגם סדרי הפורום והדרגות ישארו כפי שהם. כמו כן, גוגל לא מסתכל על סדרי הפורום והדרגות כפרמטר לקידום האתר וחשוב לא פחות, להיות מדוגרים יותר בגוגל זה כבר לא אפשרי כי אנחנו מדורגים מספר 1 בכל בחינה אשר תבצע (סטטיסטית ומילות מפתח עיקריות).
אגב, ב-22 לחודש זה יהיה שינוי נוסף בקהילה שיעשה קצת "סדר".

אנחנו לא גנון או נמצאים באיזה משטר כזה או אחר שאני צריך שחוקי הפורום יהיו במרחק "הקלקה". נעוץ כהכרזה מאפשרת כניסה מהירה לרענון ואין לנו צורך ביותר מכך.
חברים שלא יכבדו את כללי הקהילה לא יכבדו גם אם הוא יהיה בולט יותר מהכל ויחייב כניסה בכל יום, לעומת זאת חברים שמכבדים יכבדו גם ללא קריאת הכללים מעבר לפעם הראשונה. מה גם שאנחנו לא מזהירים ו\או מרחיקים בפעם הראשונה אלא מעירים (בדיוק כפי שאתה קיבלת ממני הערה בנוגע להקפצות), אם אין התייחסות ו\או המשך פעולה אזי מגיעה האזהרה ו\או הרחקה בהתאם להמשך התנהלות החבר.
ב - סליחה על תגובתי אך זה לא מעניין אותי אם זה "פוגם" באיכות לוגיים. אנחנו לא אתר של עיצוב גרפי. אני לא יודע מה "מותר" ומה בדרך כלל... אני לא מתנהל לפי אחרים ולא משנה מה אני עושה. מה גם שכמעצב אני יכול להבטיח לך שאפשר לעשות בדיוק את אותו הדבר גם בגודל המותר ללא פגיעה כזו או אחרת.
ג - חוקי האתר מצויינים ומספיק ברורים. Re: חוקי האתר - עדכון אחרון 08/07/2010 מצויין מדריך אשר מסביר בדיוק איך מקפיצים ובכל כמה זמן ניתן להקפיץ. גם על ספאם צויין:
לא כולם מבינים את המונח "ספאם", אך תוכן שאינו רלוונטי שהינו מבחינתינו ספאם מצויין בצורה מספיק ברורה.5) אין לפרסם תכנים אשר אינם רלוונטים לפורום. תכנים אשר אינם קשורים לתוכן הנושא ו\או לפורום ימחקו ללא הודעה מוקדמת למפרסם התכנים כנ"ל לגבי לינקים יוצאים לאתרים שונים בארץ .
בנוגע לתאריכים - זה תלוי בסוג התוכן ובסוג התגובה. אם זה מאמר ניתן כמובן להגיב בנושא או מדריך בלי קשר לזמן האחרון שהגיבו בו. אם זה דיון בנושא כל שהוא והתגובה היא "סתמית" או לחילופין שליטה על הדיון במקום לפתוח דיון חדש אזי הינה הקפצה. אני לא מוצא לכתוב מגילות בנושא. החוקים גם ככה ארוכים שאני סמוך ובטוח שהרוב המוחלט דילג כמעט על הכל.
מעבר לכך כל נושא הדרגות סדר הפורומים מבחינתינו מסודרים להפליא ואין לנו צורך לשנות דבר כעת. אני מודה לך על הזמן שהקדשת בסיקור וכתיבת דעתך אך גם החוקים וגם סדרי הפורום והדרגות ישארו כפי שהם. כמו כן, גוגל לא מסתכל על סדרי הפורום והדרגות כפרמטר לקידום האתר וחשוב לא פחות, להיות מדוגרים יותר בגוגל זה כבר לא אפשרי כי אנחנו מדורגים מספר 1 בכל בחינה אשר תבצע (סטטיסטית ומילות מפתח עיקריות).
אגב, ב-22 לחודש זה יהיה שינוי נוסף בקהילה שיעשה קצת "סדר".

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **