ה2זוגות פינקים שלי כבר מתרגלים ויש זוג אחד שכבר נכנסים לקן הטלה שזה באמת אני חייב להגיד ממש מהר רק שיש בעיה
שאני שם להם דשא על הרצפה הם לא אוספים רק ששמתי להם בתוך הקן הטלה הם סידרו עכשיו אני עושה ניסיונות לתלות דשא מהאוויר עם חוט אני יראה אם זה עובד אבל אם זה לא יעבוד זה יהיה טוב אם אני ישים להם דשא בקן הטלה בלי שהם יתאמצו?כמה דשא בערך צריך לשים להם?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הפינקים לא אוספים את הדשא
מנהל: מפקחים
הפינקים לא אוספים את הדשא
נערך לאחרונה על ידי eli_lea ב 21 ספטמבר 2010 20:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: כותרת - כותרת אינפורמטיבית חובה!
סיבה: כותרת - כותרת אינפורמטיבית חובה!
Re: הפינקים
חזי אני שם להם דשא זה גם טוב
בנתיים ראיתי אותם אוספים ושמים בקן הטלה הכל הולך טוב חוץ מזה שהם היו בקן הטלה כל אחד חוץ מנקבה אחת ויש 2קיני הטלה והם נכנסים רק לאחד ואני לא רוצה שתיהיה מריבה ועכשיו הם לא ישנים בתוך הקן הטלה הם ישנים מעליו אפילו שהם ריפדו אותו והיו שם מלא
בנתיים ראיתי אותם אוספים ושמים בקן הטלה הכל הולך טוב חוץ מזה שהם היו בקן הטלה כל אחד חוץ מנקבה אחת ויש 2קיני הטלה והם נכנסים רק לאחד ואני לא רוצה שתיהיה מריבה ועכשיו הם לא ישנים בתוך הקן הטלה הם ישנים מעליו אפילו שהם ריפדו אותו והיו שם מלא