ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איזה שירים וזמרים אתם אוהבים?
מנהל: מפקחים
Re: איזה שירים וזמרים אתם אוהבים?
שירלי הספקתי לשמוע את רוב השירים וגם לחרוש על כמה מהם שמאוד אהבתי (אם את מתכוונת לדיסק האחרון שיצא "לדעת הכל" ?....)
איזה שירים את אוהבת במיוחד.. את אולי זוכרת שמות?..
איזה שירים את אוהבת במיוחד.. את אולי זוכרת שמות?..
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: איזה שירים וזמרים אתם אוהבים?
נטלי,
יש לך קול מקסים ועדין ,ואת שרה נהדר!
- יהודה גבריאל
- בקיעה

- שם פרטי:: יהודה
רק זוהר ארגוב!!!! לא היה ולא יהיה ולא יקום אחד כמו זוהר כל השירים שלו עם משמעות כל מילה זהב עכשיו כל הזמרים שיש הם סתם שרים רק בשביל כסף שום שיר שלהם לא מחזיק יותר מחודש זוהר נפטר לפני 23 שנה בערך ועדיין משמיעים תשירים שלו ברדיו ובטלויזיה אין עליו פשוט מלך!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=eAshr8HYdto בין השירים הכי יפים שלו כל מילה עם משמעות אחחח איזה קול !!!
http://www.youtube.com/watch?v=eAshr8HYdto בין השירים הכי יפים שלו כל מילה עם משמעות אחחח איזה קול !!!
3005 כתב:נטלי,
תודה רבהה

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
צוריאל כן נראה לי שלאלבום הזה התכוונתי.. אמרו שלא משהו ולא יצא לי לשמוע עדיין 
אני לא זוכרת שמות, אחד זה מזל שיש אותך.. את ...אותי.. ואת מראה לי את עצמי.. משהו משהו כמו ילד
בסוף כל לילה אני בא... את רזי צניעותיך וכו וכו
מקווה שהבנת איזה שיר זה
והשני, זה מה שדיאנה שרה.. בצבא הכי חזק שבעולם אלחם למענך את התקווה האמיתית שבחיי שואב אני ממך..
משהו כזה
אם יש לך המלצות על כמה שירים שלו שדומים לאלו אני אשמח לשמוע

אני לא זוכרת שמות, אחד זה מזל שיש אותך.. את ...אותי.. ואת מראה לי את עצמי.. משהו משהו כמו ילד
בסוף כל לילה אני בא... את רזי צניעותיך וכו וכו
מקווה שהבנת איזה שיר זה

והשני, זה מה שדיאנה שרה.. בצבא הכי חזק שבעולם אלחם למענך את התקווה האמיתית שבחיי שואב אני ממך..
משהו כזה
אם יש לך המלצות על כמה שירים שלו שדומים לאלו אני אשמח לשמוע

באמת אתה צודק כל השירים בסוף עוברים חוץ מזוהר אתמול היה המצעד של המדינה ברדיו איזה באסה מה היה שם חשבתי יהיה ממש אחר
אממ.. כן את מתכוונת לשירים "ניצחת איתי הכל" ו"כשאת עצובה" מה שדיאנה שרה שאגב זה הצלצול שלי.. גם דיאנה וגם בניון באותו שיר מה אפשר לבקש יותר מזה.. 
אני דווקא חושבת שהשירים הישנים שלו יותר מוצלחים.. למרות שאני אוהבת את כולם.. אבל משום מה אני חושבת שמתחברים אליהם יותר..
אני אתן לך רשימה של שירים.. תחפשי ביוטיוב בטוח יש.. : אהבה, מכחול שבור, הזמן שלי איתך, בורח, געגוע, געגועים לדימיון, בת מלך (אני ממליצה לך להקשיב טוב למילים.. הוא כתב את זה על אמא שלו..), רק את, שמחות קטנות, שלכת, יש לי חלום.. יש שירים יותר חדשים כמו: דרך, עומד בשער..
וכמובן עמרי בניון ידוע גם כזמר מחאתי אז יש את השירים: אני אחיך ( כתגובה לפרשת קם.. זאתי שהפיצה מסמכים מהצבא..), שיר ערש (נכתב על המשט לעזה)
טוב.. בדוק פספסתי איזה שיר או שניים.. תוכלי פשוט לרשום ביוטיוב עמיר בניון וזה יביא לך את כל השירים שלו.. טוב את רובם
וסורי על החפירההההה..
אני דווקא חושבת שהשירים הישנים שלו יותר מוצלחים.. למרות שאני אוהבת את כולם.. אבל משום מה אני חושבת שמתחברים אליהם יותר..
אני אתן לך רשימה של שירים.. תחפשי ביוטיוב בטוח יש.. : אהבה, מכחול שבור, הזמן שלי איתך, בורח, געגוע, געגועים לדימיון, בת מלך (אני ממליצה לך להקשיב טוב למילים.. הוא כתב את זה על אמא שלו..), רק את, שמחות קטנות, שלכת, יש לי חלום.. יש שירים יותר חדשים כמו: דרך, עומד בשער..
וכמובן עמרי בניון ידוע גם כזמר מחאתי אז יש את השירים: אני אחיך ( כתגובה לפרשת קם.. זאתי שהפיצה מסמכים מהצבא..), שיר ערש (נכתב על המשט לעזה)
טוב.. בדוק פספסתי איזה שיר או שניים.. תוכלי פשוט לרשום ביוטיוב עמיר בניון וזה יביא לך את כל השירים שלו.. טוב את רובם
וסורי על החפירההההה..
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: איזה שירים וזמרים אתם אוהבים?
חח כן הא.. שיעשו דואט יצא משהו מיוחד:)1135 כתב:גם דיאנה וגם בניון באותו שיר מה אפשר לבקש יותר מזה..
אחלה רשימה תודה רבה!!
אני אחפש עכשיו את השירים
מעניין איך שירי המחאה..