ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עוזי משהו התחרפן לי באתר...
עכשיו כשאני כותבת תהודעה הזאת האייקונים שבצד ימין.. הפרצופים האלה מהבהבים לי
וגם כשניסיתי לשלוח הודעה בפורום QA היה כתוב לי: ההודעה שלך מכילה מעט מידי תווים.
אייקונים מהבהבים לא קשור לאתר. אין לי מושג על מה אתה מדברת... לראות אייקונים מהבהבים עוד לא יצא לי.
בנוגע לשליחת הודעות - אין הבדל בין שליחה בצוות QA, כאן או בכל מקום אחר. הודעה מכילה מעט תווים הינה הודעה
שמקבלים בדרך כלל בעת "הדבקה" עם קוד בעייתי. לפתרון הבעיה יש לבטל "עורך מתקדם" להדביק ואז ניתן להחזיר את העורך.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
דוגמא:
אני גולש עם דפדפן אינטרנט אקספלורר 6\7\8 פיירפוקס 2\3
אני רואה איקסים במקום תמונות בכל האתר \ רק בעורך המתקדם \ רק בגלריה \ במספר אתרים ברשת
אני מבצע רענון וזה לא עוזר \ וזה עוזר
זה קורה לי כל הזמן \ זה קורה לי רק היום \ זה קורה לי רק בשבוע האחרון
ולמה רק שמישהו פותח דיון מצטרפים ואורמים "גם לי".... מה קרה לפני כן? למה לא לעדכן?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
עוזי שלום.
גם אצלי לפעמים בפורום אחר או בפורום הזה כשאני רואה תמונות מבית גידול הרבה פעמים זה עושה X במקום התמונות...
איך אפשר לפתור את זה?
הבעיה קשורה בדפדפן? אני משתמש בדפדפן של google chrome ...