ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דיאנה לנצח!!
מנהל: מפקחים
דיאנה לנצח!!
איזה כיף שהטובים ניצחו!!
דיאנה לנצח!!
מי היה הפיינלסיט שלכם??
דיאנה לנצח!!
מי היה הפיינלסיט שלכם??
Re: דיאנה לנצח!!
ממעט התוכניות שראיתי..ישר הימרתי על דיאנה.
היא מדהימה, עוצמות קול ואיכות ברמה גבוהה מאוד-
מגיע לה לנצח- זכתה בכבוד ובזכות.
היא מדהימה, עוצמות קול ואיכות ברמה גבוהה מאוד-
מגיע לה לנצח- זכתה בכבוד ובזכות.

"יש כאלו ש-ישנים וחולמים,
ויש כאלו ש-ערים ומממשים את החלומות..."

דיאנה באמת שרה טוב אבל לדעתי לא מתאימה לתוכנית -היא יותר מדי זמרת בשביל ''כוכב נולד''
אני העדפתי את עידן עמדי
אני העדפתי את עידן עמדי
מההתחלה הימרתי על דיאנה
זמרת מדהימה מגיע לה לקחת
גם עידן זמר מעולה אבל גם מקום שני זה לא רע,לא
זמרת מדהימה מגיע לה לקחת
גם עידן זמר מעולה אבל גם מקום שני זה לא רע,לא

מה זה יותר מדי זמרת??
זה מה שמחפשים בכוכב נולד....
זמרים
זה מה שמחפשים בכוכב נולד....
זמרים
איתי אני מניחה שהוא התכוון לכך שדיאנה יותר בשלה והיא יכלה להתפתח לבד, יש לה גם להקה.. "הרוסים".
טוב אני קיוויתי שעידן עמדי ינצח אבל גם אין לי שום בעיה עם דיאנה היא זמרת מעולה ואני גם מכירה אותה. לפני 4 חודשים בערך היא שיחקה בהצגה של נערות בתיאטרון חולון בתפקיד ראשי. ובגלל שחברה שלי גם הופיעה בהצגה הזאת (ואגב היא רוצה ללכת השנה לכוכב נולד) ראיתי גם את דיאנה ועד כמה שהיא מוכשרת ויצא לי אחרי ההצגה לדבר איתה קצת והיא בחורה נחמדה.
זו גם הסיבה שעוד בשלבי האודישנים אני ידעתי בין הראשונים שהיא בנבחרת
טוב אני קיוויתי שעידן עמדי ינצח אבל גם אין לי שום בעיה עם דיאנה היא זמרת מעולה ואני גם מכירה אותה. לפני 4 חודשים בערך היא שיחקה בהצגה של נערות בתיאטרון חולון בתפקיד ראשי. ובגלל שחברה שלי גם הופיעה בהצגה הזאת (ואגב היא רוצה ללכת השנה לכוכב נולד) ראיתי גם את דיאנה ועד כמה שהיא מוכשרת ויצא לי אחרי ההצגה לדבר איתה קצת והיא בחורה נחמדה.
זו גם הסיבה שעוד בשלבי האודישנים אני ידעתי בין הראשונים שהיא בנבחרת

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
וואלה לא ראיתי את התוכנית גם רק עכשיו כתבתם פה מי ניצח לא ידעתי אני הכי אהבתי את נאור ואת הזה הקרח שפעם שר איתו הכי טובים הכי לא אהבתי את אוהד
האמת שפיספסתי את הגמר, אבל שמעתי שהיה לא משהו..
בכל מקרה הדבר הכי טוב בתכנית הזו זה האודישנים, ומהרגע שדיאנה שרה עמיר בניון והצליחה לרגש ידעתי שהיא תנצח, ומגיעה לה באמת
אבל ממה שראיתי בתכנית היא כל הזמן צרחה זה דיי הפריע.. לא הפריע לכם? כל שיר נשמע אותו דבר.. צווחות וצעקות ועוד שניה פצחה
בגראולים.. וחבל כי יש לה קול ויש יכולת
טוב העיקר שהיא זכתה:)
בכל מקרה הדבר הכי טוב בתכנית הזו זה האודישנים, ומהרגע שדיאנה שרה עמיר בניון והצליחה לרגש ידעתי שהיא תנצח, ומגיעה לה באמת
אבל ממה שראיתי בתכנית היא כל הזמן צרחה זה דיי הפריע.. לא הפריע לכם? כל שיר נשמע אותו דבר.. צווחות וצעקות ועוד שניה פצחה
בגראולים.. וחבל כי יש לה קול ויש יכולת
טוב העיקר שהיא זכתה:)
באמת הכי טוב זה האודישנים אפילו שאני לא רואה אולי בעונה 3תוכניות אבל שמה יש תאנשים הסטלנים