ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שוב הפעם הטלה
מנהל: מפקחים
Re: שוב הפעם הטלה
מדובר בציפורים בזברה פינק.
רציתי ליעול מה קורה עם נקבת זברה פינק שהיא בשבי תעשה הרבה סבבים של הטלה זאת אומרת שהיא תטיל בלי הפסקה (זה רק סקרנות זה לא אומר שאני יעשה את זה ודרך הגב אין כבר ביצים ההורים אכלו את הביצים)
מהה ההורים אכלו את הביצים? אולי זה קורה הרבה בזברה פינק לי זה נשמע ממש מוזר
יותר מידי סבבים יכולים לגרום לחוסר בסידן לחולשה כתוצאה ממאמץ רב מידי ומאיבוד ויטמינים ומינרלים חיוניים ולעיתים אף לגרום לביצאה כלואה כתוצאה מריפיון שרירים או חוסר סידן.
לרוב תוכים וציפורים שיש הקפדה יתרה על תזונתם ותנאי המחייה שלהם הולמים לא יפתחו בעיות.
כשאומרים סבב מתכוונים שמלבד ההטלה יש את תהליך הדגירה והאכלת הגוזלים שגם הם חלק בלתי נפרד מהמחזור ושואבים כוחות מההורים.
שלושה סבבים לציפורים ולתוכים בריאים לא צריכים להשפיע כלל על בריאותם.
לרוב תוכים וציפורים שיש הקפדה יתרה על תזונתם ותנאי המחייה שלהם הולמים לא יפתחו בעיות.
כשאומרים סבב מתכוונים שמלבד ההטלה יש את תהליך הדגירה והאכלת הגוזלים שגם הם חלק בלתי נפרד מהמחזור ושואבים כוחות מההורים.
שלושה סבבים לציפורים ולתוכים בריאים לא צריכים להשפיע כלל על בריאותם.
אז עכשיו כידי למנוע סבב נוסף אני צריכה להוציא להם את תא ההטלה? והיכן הם ישנו מסכנים
את יכולה לרכוש להם אוהל תוצרת כחול לבן משירלי
ניסיון שני - אוהל לתוכי בינוני
אבל את גם יכולה להשאיר את תא ההטלה בסך הכל אם יעשו עוד סבב זה לא נורא.
ניסיון שני - אוהל לתוכי בינוני
אבל את גם יכולה להשאיר את תא ההטלה בסך הכל אם יעשו עוד סבב זה לא נורא.
העיקר תדאגי להם להרבה סידן ירקות ופירות