בשורות וחדשות טובות!!!

אתמול בשעה טובה, בשמחה ובששון, קיבלנו לאימוץ כלב חדש, בן חדש למשפחה:))..
חבר של חברים רצה למסור אותו, כי לא יכל לטפל בו, כי הילדים רצו ולא טיפלו, כי..כל הסיפורים המוכרים והעצובים על אנשים שקונים כלבים ולא ממש רוצים לטפל בהם במסירות. הם לא מבינים שחיה, כל חיה שהיא, ברגע שהיא ניכנסת הביתה, היא הופכת להיות חלק מהמשפחה!!!
אני מנסה לשכנע את בעלי כבר שנתיים לכלב חדש בבית...והוא, אחרי שליידי-כלבה מדהימה פינצרית ננסית-ליידי אמיתית, שהיתה לנו, הלכה לאיבוד ברגע אחד של חוסר ריכוז ,בפורים לפני 4 שנים מפיצוצי נפצים..
יום אחד הוא בא ואמר לי: "אמא עכשיו אני מוכן לכלב חדש.."..התגברתי, לא שכחתי אבל התגברתי.."..
מאז אני במסע שיכנועים..כל פעם מביאה גור אחר הביתה ולאחר יום יומיים חוזר לבעליו..בעלי פשוט לא היה מוכן להיקשר מחדש ולהישבר כשמשהו קורה לכלב..
כנראה שהזמן עשה את שלו..אתמול הביאו לנו את הכלב "רק לראות אותו"...
ספידי, ככה קראנו לו :ספידי גונזלס-היפר שובב ומלא שמחת חיים הוא. אנחנו לא בדיוק יודעים איזה סוג הוא -לא באמת משנה לנו ממש איזה סוג הוא. (למרות שאמרו לנו שהוא גיזעי, שילמו עליו מעליו 4,000 ש"ח, עבר עיקור וחיסונים.)
אני אבדוק מאוחר יותר אם אני יכולה להשיג את התעודות שלו אם יש לו, את פינקס החיסונים שלו- שזה חשוב ביותר!..אני לא ממש יודעת בן כמה הוא...
וכמובן שעוד מספר ימים אלך לויטרינר שיראה אותו ויבדוק אותו.
בינתיים מעלה לכם כמה תמונות של ספידי:)..אם מישהו מבין בכלבים אשמח לדעת איזה סוג הוא..אמרו משהו טרייר/פודל..יש ויכוח בנושא עם השכנים שלי שטוענים שהוא מעורב ולנו אמרו שהוא גזעי..
קבלו אותו במחיאות כפיים

תתחדשו!