ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סוףף סוףףף קניתי תוכיי
מנהל: מפקחים
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
Re: סוףף סוףףף קניתי תוכיי
גם אם תעלה תמונה שלו נוכל לראות את מצבו וגם את גילו...
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
אני במביא לו בבוקר דייסה במזרק, ובערב ובמהלך היום את האוכל הזה בצבע קרם, ופירות.55 כתב:שגיא בוא נעשה סדר בדברים.
בוא תגיד בדיוק מה אתה נותן לו לאכול במהלך היום . לאחר מכן נמשיך.
כיצד אתה מביא לו את האוכל בצבע קרם? מערבב עם מים או שם אבקה לחוד ומים לחוד? האם הוא אוכל לבד את הפירות והדייסה בצבע קרם?
אני שם לו את האוכל לכוד ואת המים לכוד, הוא אכל קצת מלפפון ותפוח ושתה קצת מים, מהאוכל הוא אכל ממש ת55 כתב:כיצד אתה מביא לו את האוכל בצבע קרם? מערבב עם מים או שם אבקה לחוד ומים לחוד? האם הוא אוכל לבד את הפירות והדייסה בצבע קרם?
לדעתי הכי טוב שתחזיר למגדל את התוכי ותגיד לו שתיקח אותו בחזרה כשהוא יגמל..חבל שתעשה טעות והתוכי ימות...
האם אתה מודע לכך שמזון חם מידי במזרק יכול לגרום לו לכוויה ומוות? האם קיבלת הדרכה ואתה שם לב לזה?
אם הוא אוכל לבד זה טוב, תמשיך לתת לו פעמיים ביום דייסה וכשתראה שהוא ממש אוכל לבד מתפוח ועוד פירות ובמיוחד מהאבקה עם המים שאתה שם לו תוריד לו ארוחה אחת ותתן לו רק פעם ביום דייסה במזרק.
אם הוא אוכל לבד זה טוב, תמשיך לתת לו פעמיים ביום דייסה וכשתראה שהוא ממש אוכל לבד מתפוח ועוד פירות ובמיוחד מהאבקה עם המים שאתה שם לו תוריד לו ארוחה אחת ותתן לו רק פעם ביום דייסה במזרק.
כן אני יודע, אני שם לו מים פושרים, הוא בקושי אוכל לבד אחרי שאני יביא לו דייסה איזה שבועיים, הוא יתחיל לאכול לבד?55 כתב:האם אתה מודע לכך שמזון חם מידי במזרק יכול לגרום לו לכוויה ומוות? האם קיבלת הדרכה ואתה שם לב לזה?
באיזה טמפרטורה המים הפושרים?