ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
ואם עכשיו אני יקנה את הדייסה היא תוכל אותה?
בחנות הביאו לי כלי כזה כמו כוס קטנה שיש שם דייסה (בצבע קרם) וכלי עם מים, הוא אמר לי שהתוכי יערבב בניהם ויאכל
על זה את מדברת? והוא עשה לי תערובת של האוכל בצבע קרם ושל עוד משהו, ואמר לי לשים קצת מים כדי שיהיה מימי, ואחרי זה לשים לו בפה.
והתוכי שלי גוזל (בן 55 - 70 ימים) הוא יכול לאכול פירות וכופתיות?
3758 כתב:שלחתי לך מסר בלילה כשכתבת לי בדיוק איך נראה המיכל של הדייסה שכל חנות חיות מחזיקה.
יש שני משקלים 700 גרם ו-3 קג' להחלטתך.
לגבי אופן הכנה גם הסברתי לך.
אצלנו יש לה בכלוב 4 כלים: אחד לדיסה, אחד למים, אחד לפירות, אחד לכופתיות.
היא אוכלת כרצונה.
אני נותנת דייסה פעם ביומים משהו כמו שליש כוס. פעם ביום מקבלת חצי תפוח בעקר לקראת הערב.
ביתר הזמן יש לה בכלוב כופתיות ומים בלבד.
ואם עכשיו אני יקנה את הדייסה היא תוכל אותה?
בחנות הביאו לי כלי כזה כמו כוס קטנה שיש שם דייסה (בצבע קרם) וכלי עם מים, הוא אמר לי שהתוכי יערבב בניהם ויאכל
על זה את מדברת? והוא עשה לי תערובת של האוכל בצבע קרם ושל עוד משהו, ואמר לי לשים קצת מים כדי שיהיה מימי, ואחרי זה לשים לו בפה.
והתוכי שלי גוזל (בן 55 - 70 ימים) הוא יכול לאכול פירות וכופתיות?