ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סוףף סוףףף קניתי תוכיי
מנהל: מפקחים
Re: סוףף סוףףף קניתי תוכיי
כמגדלת לורי:
1. לורי לא אוכל דייסה צהובה. הדיסה שלו יש לה צבע לבן קרמי אם כבר .
2. לורי גם לא אמור לאכול אוכל גרעינים אם כבר יש לו תערובת כופתיות מיוחדת או שהוא גדל על דייסה מיוחדת
ללורים שקונים בכל חנות חנויות ובתוספת פירות מתוקים כמו פפיה, תפוח, אגס, מנגו וכו'.
3. אכן לורי סוינסון הם היפים ביותר גם לטעמי מתוך כל מבחר הלורים שראיתי.
תתחדש.
1. לורי לא אוכל דייסה צהובה. הדיסה שלו יש לה צבע לבן קרמי אם כבר .
2. לורי גם לא אמור לאכול אוכל גרעינים אם כבר יש לו תערובת כופתיות מיוחדת או שהוא גדל על דייסה מיוחדת
ללורים שקונים בכל חנות חנויות ובתוספת פירות מתוקים כמו פפיה, תפוח, אגס, מנגו וכו'.
3. אכן לורי סוינסון הם היפים ביותר גם לטעמי מתוך כל מבחר הלורים שראיתי.
תתחדש.
1.היום בשעה שמונה הבאתי את התוכי, ממחר אני מתחיל להביא לי את הדיסה, פעם אחת בבוקר ופעם אחת בערב.2 כתב:יש סיבה מסויימת שאתה עונה על חלקי שאלות? תבין, כל השאלות הן למענך ולמען התוכי שלך. השאלות נשאלות בכדי לעזור ולאפשר לך לגדל בצורה נכונה, במיוחד כאשר אנחנו שומעים שישנו הצורך להאכיל 3 פעמים ביום ולתקופה של חודש. עם כל הרצון הטוב, לא ניתן להיות בצורה כזו לעזר. בוא נעשה סדר:
1) רשמת בתחילה שאתה נותן לו 3 פעמים ביום. האם אתה נותן לו פעמיים או 3?
2) כמה אתה נותן לו בכל פעם? רשום על המזרק את מספר ה-CC שאתה נותן.
3) מזה אוכל צהוב? מהיכן האוכל? איך תדע לרכוש בהמשך אם אתה לא יודע איזה אוכל?
4) בתערובת יש גרעינים ועוד מיני זרעים? אתה יודע את סוג התערובת?
5) האם ראית את התוכי אוכל מהאוכל "הצהוב" ומהתערובת?
6) האם קיבלת הדרכה כל שהיא בנוגע לתוכי והתזונה שלו?
2.מחר הענה לך,
3.
4.כן יש לי תערובת עם גרעיני חמניות גדולים כאלה ועם עוד זרעים, ועוד תערובת עם גרעינים קטנים וזרעים.
5.לא הוא עוד לא אכל ממנה.
6. כן
מחר הענה לך על כל השאלות בצורה טובה יותר אני ישאל את אבא שלי איזה סוג התערובת והגיד לך,
וכן הדייסה שלו בצבע קרם קרם כזה
מה רשום לך על המיכל של האבקה.
ושוב אני חוזרת לורי לא יאכל את תערובת הגרעינים שאתה כותב עליה. חבל על הזמן שלך.
מחר הענה לכם פשוט שמתי את האוכל שלו וכל הדברים שלו במחסן ומחר בבוקר אני יסדר לו פינה בבית3758 כתב:מה רשום לך על המיכל של האבקה.
עריכה: צילמתי לכם את כל האוכל שהביאו לי איתו:
לחץ להגדלה |
תתחדש על הרכישה. אכן תוכי יפה מאוד.
מהחברים באתר הזה תלמד המון על איך לגדל תוכי בצורה נכונה כי רובם בעלי נסיון רב ואפשר לומר גם מוצלח. אתה גם חייב להיות בקשר רציף עם המגדל ולפנות אליו בכל שאלה שמתעוררת כי בסופו של דבר הוא האבא והאמא של הגוזל שלך. לגדל גוזל זו אחריות גדולה וחשוב שתיעשה בצורה הנכונה.
בהצלחה!
נ.ב - תעלה קצת תמונות של החתיך...
מהחברים באתר הזה תלמד המון על איך לגדל תוכי בצורה נכונה כי רובם בעלי נסיון רב ואפשר לומר גם מוצלח. אתה גם חייב להיות בקשר רציף עם המגדל ולפנות אליו בכל שאלה שמתעוררת כי בסופו של דבר הוא האבא והאמא של הגוזל שלך. לגדל גוזל זו אחריות גדולה וחשוב שתיעשה בצורה הנכונה.
בהצלחה!

נ.ב - תעלה קצת תמונות של החתיך...
מי שנתן לך את המזון ללורי הוא " מבין גדול בתזונה " וכן אני אומר את זה בציניות.
תזונה גרועה כזאת שמגדל נותן לרוכשים ממנו ללורי עוד לא ראיתי, מזון זה יכול לגרום ללורי בעיות במערכת
העיכול כולל מוות.
מערכת העיכול של הלורים אינה בנויה לאכילת זרעים ובטח שלא בצורה כזאת.
גוזל לורי נגמל בגיל חודשיים בקירוב, התזונה העיקרית מבוססת על דייסה מיוחדת ללורי שאפשר לערבבה עם
מים ולהגיש או לחילופין לשים בכלי אבקה ובכלי שני מים והתוכי יערבב לבד .
ישנן כופתיות ללורי , יש לבדוק התאמה לתוכי מספר ימים ולראות שאין תופעות לוואי. הכופתיות טובות מאחר
והלשלשת הופכת מעט סמיכה יותר ולא מימית .
מעבר לכך לורי יצרוך המון פירות , אגס, תפוח , ענבים ,תפוזים וכו'.
תזונה גרועה כזאת שמגדל נותן לרוכשים ממנו ללורי עוד לא ראיתי, מזון זה יכול לגרום ללורי בעיות במערכת
העיכול כולל מוות.
מערכת העיכול של הלורים אינה בנויה לאכילת זרעים ובטח שלא בצורה כזאת.
גוזל לורי נגמל בגיל חודשיים בקירוב, התזונה העיקרית מבוססת על דייסה מיוחדת ללורי שאפשר לערבבה עם
מים ולהגיש או לחילופין לשים בכלי אבקה ובכלי שני מים והתוכי יערבב לבד .
ישנן כופתיות ללורי , יש לבדוק התאמה לתוכי מספר ימים ולראות שאין תופעות לוואי. הכופתיות טובות מאחר
והלשלשת הופכת מעט סמיכה יותר ולא מימית .
מעבר לכך לורי יצרוך המון פירות , אגס, תפוח , ענבים ,תפוזים וכו'.
תתחדש ותעלה תמונות שלו! 
זה בדיוק מה שאמרתי לו אלי מאחורי הקלעים שזה לא המזון ללורי וככה לא מאכילים אותה
אני מקווה שהוא יקשיב לאחד מאיתנו.
נ.ב. יש אפשרות שהיא תפסיק לפזר לי את הכופתיות על הרצפה כשהיא אוכלת, אני מבינה שהיא נהנית
וחלק יפול אבל יש גבול למה שאני מנקה ממנה. היא ממש נהנית מהם רואים אותה כל הזמן מכרסמת בהנאה.
תודה.
אף תוכי אחר לא עושה לי את הבלגן עם הכופתיות החדשות והקטנות שלו כמוהו.
נ.ב. יש אפשרות שהיא תפסיק לפזר לי את הכופתיות על הרצפה כשהיא אוכלת, אני מבינה שהיא נהנית
וחלק יפול אבל יש גבול למה שאני מנקה ממנה. היא ממש נהנית מהם רואים אותה כל הזמן מכרסמת בהנאה.
תודה.
3758 כתב:זה בדיוק מה שאמרתי לו אלי מאחורי הקלעים שזה לא המזון ללורי וככה לא מאכילים אותה
תודה.
איריס אני מבקש שתפתחי לשאלות דיון משלך , המטרה היא לתת לפותח הדיון את היחס והמענה לו הוא מצפה.
גם אם מדובר באותו נושא עדיין לפותח הדיון זכותו שהדיון יסוב סביבו ולא יגלוש למגדלים נוספים.
תודה.
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
תתחדש,מחכים לתמונות.
גם אני חושב כמו איריס בקשר ללורי סוונסון שהוא יפה.
אבל ניראה לי מוזר שהמוכר מכר לך תוכי שאוכל פעמיים ביום דייסה והתוכי לא אוכל מהתערובת למרות שזה לא המזון המתאים לו.
כניראה שהמוכר מכר לך תוכי לא גמול...
גם אני חושב כמו איריס בקשר ללורי סוונסון שהוא יפה.
אבל ניראה לי מוזר שהמוכר מכר לך תוכי שאוכל פעמיים ביום דייסה והתוכי לא אוכל מהתערובת למרות שזה לא המזון המתאים לו.
כניראה שהמוכר מכר לך תוכי לא גמול...
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~