ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזלים חדשים
מנהל: מפקחים
גוזלים חדשים
שלום בקעו לי 2 גוזלים קטנטנים עם קצת נוצות ושתים אחרים עוד לא בקעו אני לא רואה שההורים מאכילים אותם נתתי להורים מלפפון חתוך והם אוהבים את זה ונתתי להם בקערה קטנה מזון ביצים והם לא אוכלים את זה ועוד דבר יש לי עם הזוג השני בעיה עם הזכר הוא מיסתדר טוב עם הנקבה החדשה עד מתי שהנקבה השניה יוצאת מתא הקינון והוא מתחיל לחזר אחריה ואז הוא תוקף את הנקבה שלו

Re: גוזלים חדשים
שרי מזל טוב, להודעה הזאת ציפיתי ממך
.
אל תשכחי שציפורים אוכלים ממש מעט ולא תמיד מבחינים שחסר במיוחד במזון ביצים, אמרת שהם אוהבים מלפפון את יכולה לפזר מעט מזון ביצים על המלפפון ולתת להם לאכול. אני מאמין שהם יאכילו את הגוזלים אבל תנסי לא להלחיץ אותם ולהפריע.
לגבי הזוג השני , לא הבנתי איך הוא מחזר אחר הנקבה השנייה כשהיא יוצאת מתא ההטלה...הם ביחד כולם?
.אל תשכחי שציפורים אוכלים ממש מעט ולא תמיד מבחינים שחסר במיוחד במזון ביצים, אמרת שהם אוהבים מלפפון את יכולה לפזר מעט מזון ביצים על המלפפון ולתת להם לאכול. אני מאמין שהם יאכילו את הגוזלים אבל תנסי לא להלחיץ אותם ולהפריע.
לגבי הזוג השני , לא הבנתי איך הוא מחזר אחר הנקבה השנייה כשהיא יוצאת מתא ההטלה...הם ביחד כולם?
שלום הכלובים שלי צמודים אחד לשני אז שהנקבה השניה מיתקרבת אל הכלוב של הזכר אז הוא רוקד לה את ריקוד החיזור ואילו הנקבה שלו לא מוכנה להיזדווג איתו אבל חוץ מיזה הם ישנים ביחד והנקבה מנקה אותו עד מתי שהוא רואה את השניה (סליחה זה קצת קשה להסביר)

הבנתי, אני מציע שתמצאי דרך להפריד ביניהם מלראות אחד את השניה, אולי תשימי כלוב על כלוב או שתשימי מחיצה (אפילו מקרטון) כך
תמנעי את המצב והזכר יהיה פחות אגרסיבי לנקבה שלו.
תמנעי את המצב והזכר יהיה פחות אגרסיבי לנקבה שלו.
שלום 2 הגוזלים התחילו לצייץ ואני מפחדת שההורים לא נותנים להם לאכול איך אני אמורה לדעת אם הם מקבלים אוכל? אני פשוט פוחדת שהם ימותו תודה

שרי אם הגוזלים חיים ומצייצים הכל בסדר, אם ההורים לא היו מאכילים הגוזלים לא היו שורדים , הגוזלים בגיל הזה מצייצים הרבה אפילו אם אם לא רעבים אז אל דאגה, הכל תלוי כרגע בהורים ואין לך ברירה אלא להמתין בסבלנות .
תשתדלי לא להפריע ונחזיק אצבעות שהכל יהיה בסדר.
תשתדלי לא להפריע ונחזיק אצבעות שהכל יהיה בסדר.
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
מזל טוב תתחדש
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
ערב טוב היום היסתכלתי מה שלומם של שני הגוזלים ואחד מהם לא חיי
השני גדול ומתוק ניראה לי שהם לא מאכילים אותם אני פוחדת שהו גם ימות איך אני אמורה לדעת שהם מאכילים אותו הוא כל כך יקר לי בחיים לא היו לי גוזלים תודה מראש 
השני גדול ומתוק ניראה לי שהם לא מאכילים אותם אני פוחדת שהו גם ימות איך אני אמורה לדעת שהם מאכילים אותו הוא כל כך יקר לי בחיים לא היו לי גוזלים תודה מראש