ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אחרי "ניתוחון" כזה- הרדמה מלאה וכו'
מנהל: מפקחים
אחרי "ניתוחון" כזה- הרדמה מלאה וכו'
בוקר אור ושבוע טוב לכולם:))...
אני אחרי "ניתוחון" כזה- הרדמה מלאה וכו'....לא אלהה אתכם בפרטים...אבל מתאוששת לאיטי (שבוע אחרי הניתוח)..כך שנחה הרבה, לרוב שוכבת...
עוקבת בעיון רב!!!!..בכל המצולם הנאמר והנכתב באתר-זה ידוע לכם:)...אחרי המדריכים והפוטושופ....לא זוכרת אם סיפרתי לכם בעבר וציינתי שהייתי גרפיקית ממוחשבת המון המון שנים..אז מן הסתם הנושא הזה מאוד קוסם וקסום לי...אני עושה עבודות פוטושופ במסגרת אישית לעצמי וגם בעבודה שלי..סתם כי אוהבת וכייף לי סתם כי זה מרתק "לשחק" בתוכנה הזו..אם תרצו שאעלה תמונות לא יודעת לאיזה פורום..אשמח להראות לכם מקצת מעבודותיי..
כמו כן לא שוכחת לציין שאני יושבת שעות מול הווליר שלי ונהנית מהבונבונים שלי שגדלים במספר בקצב מדהים...קשה לצלם אותם כי דרך הרשתות זה לא מראה את האפקטים היפים ואת הבזקי ההתנהגות שלהם בהפתעה..אני צריכה לארגן מצלמה בתוך הווליר, לשבת כמה שעות טובות ולצלם..אבל כרגע לא מסוגלת ותמיד לא מוצאת את העיתוי..אז איתכם הסליחה..יום אחד עוד אפתיע:)
יום טוב
שבוע טוב
ורק בשמחות כמובן
אתי
נ.ב. סליחה - אבל אני לא יודעת אם כל מה שכתבתי קשור לפורום זה או אחר..
סליחה מראש
אתי
אני אחרי "ניתוחון" כזה- הרדמה מלאה וכו'....לא אלהה אתכם בפרטים...אבל מתאוששת לאיטי (שבוע אחרי הניתוח)..כך שנחה הרבה, לרוב שוכבת...
עוקבת בעיון רב!!!!..בכל המצולם הנאמר והנכתב באתר-זה ידוע לכם:)...אחרי המדריכים והפוטושופ....לא זוכרת אם סיפרתי לכם בעבר וציינתי שהייתי גרפיקית ממוחשבת המון המון שנים..אז מן הסתם הנושא הזה מאוד קוסם וקסום לי...אני עושה עבודות פוטושופ במסגרת אישית לעצמי וגם בעבודה שלי..סתם כי אוהבת וכייף לי סתם כי זה מרתק "לשחק" בתוכנה הזו..אם תרצו שאעלה תמונות לא יודעת לאיזה פורום..אשמח להראות לכם מקצת מעבודותיי..
כמו כן לא שוכחת לציין שאני יושבת שעות מול הווליר שלי ונהנית מהבונבונים שלי שגדלים במספר בקצב מדהים...קשה לצלם אותם כי דרך הרשתות זה לא מראה את האפקטים היפים ואת הבזקי ההתנהגות שלהם בהפתעה..אני צריכה לארגן מצלמה בתוך הווליר, לשבת כמה שעות טובות ולצלם..אבל כרגע לא מסוגלת ותמיד לא מוצאת את העיתוי..אז איתכם הסליחה..יום אחד עוד אפתיע:)
יום טוב
שבוע טוב
ורק בשמחות כמובן
אתי
נ.ב. סליחה - אבל אני לא יודעת אם כל מה שכתבתי קשור לפורום זה או אחר..
סליחה מראש
אתי

"יש כאלו ש-ישנים וחולמים,
ויש כאלו ש-ערים ומממשים את החלומות..."

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: אחרי "ניתוחון" כזה- הרדמה מלאה וכו'
בוקר מצויין. פיצלתי את תגובתך והעברתי למקום המתאים 
ראשית אאחל לך החלמה והתאוששות מהירה. מקווה ששום דבר רציני והכל מאחורייך (את מזומנת לשתף - אם את רוצה).
שנית, את מוזמנת להעלות עבודות שלך (פורום מחשבים כללי), אני מאוד אשמח לראות ולתת פידבקים אם את מעוניינת.
וחשוב לא פחות.... מחכה בקוצר רוח להפתעתך ולתמונות מתוך הווילר!
שבוע קסום
ראשית אאחל לך החלמה והתאוששות מהירה. מקווה ששום דבר רציני והכל מאחורייך (את מזומנת לשתף - אם את רוצה).
שנית, את מוזמנת להעלות עבודות שלך (פורום מחשבים כללי), אני מאוד אשמח לראות ולתת פידבקים אם את מעוניינת.
וחשוב לא פחות.... מחכה בקוצר רוח להפתעתך ולתמונות מתוך הווילר!
שבוע קסום
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
תודה עוזי..
הניתוח מאחורי והחיים מלפניי!!:)...הכל בסדר, אני בכיוון הנכון.
הניתוח מאחורי והחיים מלפניי!!:)...הכל בסדר, אני בכיוון הנכון.

החלמה מלאה אתי,
וגם אני מחכה לתמונות 
וגם אני מחכה לתמונות 
תודה תודה שירלי:)..
בחיי אני צריכה לשבת עם עוזי ולארגן איך אני מעלה את כל התמונות שלי לאלבום פה..ניראה לי עבודה מתישה ובלתי ניגמרת..יש לי מלא..אני פריקית של צילומים:)..ובכלל מתה על הציפורים שלי..
בחיי אני צריכה לשבת עם עוזי ולארגן איך אני מעלה את כל התמונות שלי לאלבום פה..ניראה לי עבודה מתישה ובלתי ניגמרת..יש לי מלא..אני פריקית של צילומים:)..ובכלל מתה על הציפורים שלי..

אתי החלמה מהירה!
אני גם מקווה לראות מעבודותייך

אני גם מקווה לראות מעבודותייך

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
דווקא העלאת תמונות לאלבום הולך מהר, את יכולה להעלות 5 בכל פעם
רק תצרי אלבום, תלחצי על "שלח קובץ" ותתחילי להעלות
רק תצרי אלבום, תלחצי על "שלח קובץ" ותתחילי להעלות

אתי מאחל לך החלמה מהירה ללא מכאובים , הרבה בריאות
.
כשדיברת על צילום מחוץ לווליר נזכרתי פתאום שלי הייתה את אותה בעייה, לא רק של צילום אלא בעייה של צפייה מחוץ לוליר בתוכים במיוחד בשעות היום , הגילוון של הרשת בהק תמיד והיה לי ממש לא נעים.
ואז..עלה בדעתי שאפשר אחרת, רכשתי צבע ספריי שחור נטול עופרת , הכנתי רשתות חילופיות במידות של הכלוב וצבעתי אותן בשחור, מספיק בצד החיצוני ואין צורך בשני הצדדים, לאחר שרשת החזית הייתה מוכנה להחלפה (לאחר יום בשמש לייבוש ) העברתי את הציפורים לכלוב זמני
והחלפתי את הרשת, לא תאמיני אבל לא רואים שיש רשת ורואים את התוכים בבירור.
אני בטוח שבן זוגך המוכשר יכול לעשות זאת, את יכולה לנסות לצבוע קטע קטן ברשת ולהבין למה אני מתכוון.
.כשדיברת על צילום מחוץ לווליר נזכרתי פתאום שלי הייתה את אותה בעייה, לא רק של צילום אלא בעייה של צפייה מחוץ לוליר בתוכים במיוחד בשעות היום , הגילוון של הרשת בהק תמיד והיה לי ממש לא נעים.
ואז..עלה בדעתי שאפשר אחרת, רכשתי צבע ספריי שחור נטול עופרת , הכנתי רשתות חילופיות במידות של הכלוב וצבעתי אותן בשחור, מספיק בצד החיצוני ואין צורך בשני הצדדים, לאחר שרשת החזית הייתה מוכנה להחלפה (לאחר יום בשמש לייבוש ) העברתי את הציפורים לכלוב זמני
והחלפתי את הרשת, לא תאמיני אבל לא רואים שיש רשת ורואים את התוכים בבירור.
אני בטוח שבן זוגך המוכשר יכול לעשות זאת, את יכולה לנסות לצבוע קטע קטן ברשת ולהבין למה אני מתכוון.
ואיי ואיי אלי -רעיון אדיר...
אבל אני לא רואה אותנו כרגע מתאמצים לתפוס את כל עשרות התוכים בווליר ..חח..לראות את בעלי מצטופף בתוך הווליר עם הבוקסר שלו..דמיינו לכם..חחחח
אבל בהחלט אעלה בפניו את הרעיון..לווליר הבא..אני כבר משגעת אותו:)..
שירלי..."יא רעה" את מתקילה אותי..חחח..אני צריכה לשבת וליצור אלבום..אני צריכה לקחת כל התמונות ולכווץ את משקלן..יש לי תוכנה מיוחדת לזה..צריך סבלנות ..צריך לארגן בתיקייה מסודרת..עוד לא נכנסתי "לעובי הקורה" איך בכלל עושים את זה..עוד לא התמקדתי בנושא..עניין של מוזה נו:)...
אבל אני לא רואה אותנו כרגע מתאמצים לתפוס את כל עשרות התוכים בווליר ..חח..לראות את בעלי מצטופף בתוך הווליר עם הבוקסר שלו..דמיינו לכם..חחחח
אבל בהחלט אעלה בפניו את הרעיון..לווליר הבא..אני כבר משגעת אותו:)..
שירלי..."יא רעה" את מתקילה אותי..חחח..אני צריכה לשבת וליצור אלבום..אני צריכה לקחת כל התמונות ולכווץ את משקלן..יש לי תוכנה מיוחדת לזה..צריך סבלנות ..צריך לארגן בתיקייה מסודרת..עוד לא נכנסתי "לעובי הקורה" איך בכלל עושים את זה..עוד לא התמקדתי בנושא..עניין של מוזה נו:)...

את יכולה לקחת את כל התמונות ולהכניס לתיקייה ולאחר מכן לקבוע גודל תמונה וכל התמונות בתיקייה מתכווצות בהתאם .פשוט וקל2872 כתב: אני צריכה לקחת כל התמונות ולכווץ את משקלן..יש לי תוכנה מיוחדת לזה
[מדריך] הקטנת תמונות ע"י תוכנה.