ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חיות מחמד בסין
מנהל: מפקחים
Re: חיות מחמד בסין
בבקשה חברים תמונה יותר יפה של החגב מחמד,
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
אפשר בתמונה לראות את הכלוב שלו,
הוא מגדל את החגב במעיל שלו ממש על הגוף, רוצים לדעת למה צמוד לגוף ? שלא יהיה לחגב קר, החגב זקוק לאור השהש לקבלה של חום, ולכן הוא צמוד לגוף,
אלמוגי אני מארגן לך אחד מתנה רוצה ?
עוזי אתה צודק באמת שריטה, אך אני מאמין שאני עוד אפגוש דברים מוזרים יותר, ואת התפקיד החדש אני מקבל באהבה ולכן ברור שאצלם ואוריד לאתר,
הוא מגדל את החגב במעיל שלו ממש על הגוף, רוצים לדעת למה צמוד לגוף ? שלא יהיה לחגב קר, החגב זקוק לאור השהש לקבלה של חום, ולכן הוא צמוד לגוף,
אלמוגי אני מארגן לך אחד מתנה רוצה ?
עוזי אתה צודק באמת שריטה, אך אני מאמין שאני עוד אפגוש דברים מוזרים יותר, ואת התפקיד החדש אני מקבל באהבה ולכן ברור שאצלם ואוריד לאתר,
לכל מי שרוצה לדעת על סופם של החרקים ושאר בע"ח בסין
אז בתמונה המצורפת אפשר לראות חגבים, זחלים של משי, צרעות, עקרבים, ציפורים שונות, ושאר זוחלים,
הם גומרים את החיים שלהם על שיפוד את השיפוד מכניסים למספר דקות למרינדה בוערת של שמן ושאר חומרי טעם, ובתאבון,
אז בתמונה המצורפת אפשר לראות חגבים, זחלים של משי, צרעות, עקרבים, ציפורים שונות, ושאר זוחלים,
הם גומרים את החיים שלהם על שיפוד את השיפוד מכניסים למספר דקות למרינדה בוערת של שמן ושאר חומרי טעם, ובתאבון,
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
על שיפוד זה כבר נראה לי יותר הגיוני.. לפחות כשאנחנו דנים בסינים.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
איזה חמוד הסיני איך הוא מאושר...
אז בעצם כל אחד שם מסתובב עם חרק על הגוף? הזוי..
אז בעצם כל אחד שם מסתובב עם חרק על הגוף? הזוי..
שי האם אתה יודע האם יש משמעות לקולות שהם משמיעים או לחוזק הקולות שהם משמיעים? האם ישנם תחרויות או תצוגות בין מגדלים?
נראה שמדובר בתחביב די מפותח .
נראה שמדובר בתחביב די מפותח .