הכלוב הזה עם הדופן המרושתת בצד אחד והקירות החלקים ממול והעומס בנדנדות... התוכי שלך "קבור " בארון כאשר הוא צריך להיות
"חופשי" בכלוב ככל שניתן.
הטייפ עם הראש המתהפך..הטייפ הרג אותי אני חייב לציין..תחליף למה זה? התוכי שלך שומע אותו, קול מונוטוני שחוזר על עצמו זה מה שהתוכי זקוק לו ? שיטת הגידול שלך תמוהה בעיני וכאחד שדי קרוב לנושא ובמיוחד לתוכים מסוג ג'אקו ואף רכש ממני תוכי בשעתו זה מאוד מפריע לי.
אמרתי בתחילה ואני אומר שוב, קח את ההערות בצורה בונה .מעבר לזה אני אתן לך דוגמא אישית בנוגע לנוחות התוכי.
היו לי בבית עשרות דגמים של כלובים כשחלקם מיועדים לסוגים הגדולים כמו ג'אקו ארה קקדו ועוד.
בכל פעם פתחתי את האריזה והצבתי את הכלוב בחדר האורחים היכן שמוצד הכלוב של מיקה ועשיתי השוואה, אפשר לומר שהכלובים
היו ממעוצבים יותר נראים אולי כמשהו יוקרתי יותר אבל בכל פעם לקחתי את מיקה כלאחר כבוד והחזרתי אותה לכלוב הפשוט כל כך שעשוי
מרשת של כלובי חצר. בכל פעם שידרגתי אותו מעט אם את החלק התחתון ולפני זמן רב בניתי מסביב גם כונסים לאגירת הליכלוך אבל הכלוב נשאר. תמיד כששאלתי את מיקה במה היא בוחרת היא לא היססה.. היא ביקשה כלוב גדול ככל שניתן פתוח מכל הכיוונים וכלוב שהיא כבר אוהבת ורגילה לו.
לא כלוב יוקרתי, ובטח שאם הייתה נכנסת ארכיטקטית הבייתה הייתה אומרת להשליך את הכלוב החוצה.
אבל..מה לעשות שצריך להתחשב בטובת התוכי שאנו מגדלים? גם אם אחליט בשלב כלשהו להחליף את הכלוב אדאג שהכלוב יהיה מרווח פתוח מסביב ומלמעלה ככל שניתן כדי שאוכל לראות את התוכי כמעט מכל זוית וגם הוא יראה אותנו מכל זוית, נוח לתוכי שבפנים ונוח לי לניקיון שוטף.
אתה יכול לראות את התמונות של הכלוב של מיקה ולהחליט בעצמך היכן התוכי ירגיש כחלק מהסביבה ויהיה מאושר יותר..
Re: מה אנחנו מגדלים/גידלנו
בהצלחה בבחירה