ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

פורום קניה ומכירה - עדכון

המקום להערות,הארות,הצעות,שאלות בנושא תפעול האתר ומדריכים.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
shiponix
גוזל
גוזל
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: דיויד

Re: פורום קניה ומכירה - עדכון

שליחה על ידי shiponix »

"לחברים שאין להם מה להציע חוץ ממכירות אין להם מה לעשות פה באתר. זה מה שכתבתי ללא התייחסות למה שאתה עושה
או לא עושה אלא בפרוש לאמירה שלך שחוץ ממכירות אין לך מה להציע."

אם בראש קטן עסקינן - תגובה מהסוג הנ"ל והבחירה להתייחס רק לדברים אלה כשברור שהכוונה שלי היא שכל מה שקשור לגידול שלי קשור למכירות - זה יותר עונה לקריטריון של בוא נבחר למה להתייחס על פי המקום שאליו החלטנו להוביל. זה הרי ברור שאני לא חושב שאין לי תועלת. וזה ברור שההתייחסות הזו כוונה לנושא התכנים ולא לכל מגוון הפעילויות באתר. וזה לא דרש יותר מלהכיר את הפעילות שלי פה בעבר כדי להבין ובכל זאת בחרת להעיר את הערה הזאת על חשבוני.

"
שחלילה האתר לא ישגשג ויצמח (שלא נדבר בכלל על האסון שיהפוך אולי להיות רווחי!) אומר את הכל."

כשאתה אומר, "שלא נדבר על האסון שיהפוך אולי להיות רווחי", לאור השיחות הקודמות שלנו על הנושא וההתייחסות של האתר למי שהאתר מגדיר כ-"סוחרים", אתה רוצה להגיד לי שהכוונה היא לא לכסף? ושמקור ההבדלה בין משתמש רגיל לסוחר לא קשורה וחודרת לתזרים המזומנים שלו? אז למה? למוסר שלו? כי הרי לפי המדיניות שלכם אני יכול להתחיל לשלם לכם כסף ואז את אף אחד לא יעניין כמה פעיל או לא אני באתר ..

ותרשה לי שוב לתקן את האופן המדהים שבו אתה קורא מדבריי בדיוק מה שנוח לך, כשאני אומר "בית בושת" אני מדבר על רמת החופשיות שבה אפשר לפרסם בהם, ממש לא על איכות האתרים או איכות האנשים בהם, וזאת כדי להדגיש משהו שבעייני הוא ייתרון עליכם ולא חסרון. האתרים האלה רצים וקיימים בלי בעיה על חשבון המפעילים ועדיין נותנים במה חופשית מבלי להתחיל למיין את הגולשים שלהם באופן שרירותי על פי "מטרת רווחים"... ואני זה שמחליט איך להסתכל על הדברים... מעניין ... כל האתר הזה יושב על תשתית של מכירה של תוכים וציוד - בוא לא נשים אף אחד בעמדה של מתנדב ... אמא טרזה מתה ממזמן ואיתה גם האשליה שיש דברים בחינם. כל המכירות של מנהלי האתר מובילות כל פורום וכל באנר פה, כסף באתר הזה הוא שם המשחק בדיוק כמו בכל פורום אחר ואפילו יותר.. הפיל בחדר כבר התחיל לדבר מרוב שמתעלמים ממנו. במיוחד כשאתה טורח לציין ש-75 אלף אנשים נכנסים ורואים את הפרסום שלכם. איפה הם אגב בכל פעם שמישהו שואל שאלה בפורום מגדלים?!

בנקודה שבה הבדלתי אותך מהם דיברתי על הקשר שלי איתך ועם אלי ועם גולשים אחרים באתר. ביחס הסבלני של אלי ובהשקעה שלך בתשתית. אם לא תקל על עצמך בתהליך של לנסות להבין את הביקורת שלי על הגישה הזו.. שבמסגרתה אתה ממשיך לפנות אלי בשמות מעליבים כמו "ראש קטן".. אולי גם תוכל להבין למה אני טורח להמשיך להתנצח איתך מתוך 5 אתרים שבהם אני גולש גם בשעה 1 וחצי בלילה. שום דבר בציניות שאתה מפגין כלפיי לא משדר "אתה לא מיוחד, זה לא לגביך".

אני חושב שהתרומה שלי לאתר לא נופלת משל אחרים. וגם אם אני מרוויח ממנה יותר מאחרים, אני לא אתנצל על כך. כשאני מעלה סרטונים? כשאני מגיב לשאלות של אנשים? כשאני מפרגן לאנשים שמעלים תמונות של התוכים שלהם? כשאני פותח אשכול במכירה ומגיב בפורומים שלא קשורים לתוכים... בכל המצבים האלה אני תורם לאתר. כל אחת מהדוגמאות האלה התבצעה בחודש האחרון שבו אני עובר ממבחן למבחן בלימודים וכל היום שלי סובב ספרים ותוכים. אם אתם לא מסוגלים לראות מעבר לפרטים היבשים וממשיכים, גם אחרי שנה, להתייחס אלי כמציף/סוחר ולעצמכם כצדיקים... האתר מפסיד. גם אם זה אפסי לו והוא מס' 1... ו-75 אלף וכו'...

תמונה
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

1877 כתב:"לחברים שאין להם מה להציע חוץ ממכירות אין להם מה לעשות פה באתר. זה מה שכתבתי ללא התייחסות למה שאתה עושה
או לא עושה אלא בפרוש לאמירה שלך שחוץ ממכירות אין לך מה להציע."

אם בראש קטן עסקינן - תגובה מהסוג הנ"ל והבחירה להתייחס רק לדברים אלה כשברור שהכוונה שלי היא שכל מה שקשור לגידול שלי קשור למכירות - זה יותר עונה לקריטריון של בוא נבחר למה להתייחס על פי המקום שאליו החלטנו להוביל. זה הרי ברור שאני לא חושב שאין לי תועלת. וזה ברור שההתייחסות הזו כוונה לנושא התכנים ולא לכל מגוון הפעילויות באתר. וזה לא דרש יותר מלהכיר את הפעילות שלי פה בעבר כדי להבין ובכל זאת בחרת להעיר את הערה הזאת על חשבוני.
אני מגיב למה שכתוב, לא עוסק בניחושים ולא חושב בשביל אחרים.
כמו כן, בהתייחסות לנושא זה אכתוב במפורש: אתה לא תורם לקהילה כלל, בשום צורה. זו דעתי.
1877 כתב: "שחלילה האתר לא ישגשג ויצמח (שלא נדבר בכלל על האסון שיהפוך אולי להיות רווחי!) אומר את הכל."

כשאתה אומר, "שלא נדבר על האסון שיהפוך אולי להיות רווחי", לאור השיחות הקודמות שלנו על הנושא וההתייחסות של האתר למי שהאתר מגדיר כ-"סוחרים", אתה רוצה להגיד לי שהכוונה היא לא לכסף? ושמקור ההבדלה בין משתמש רגיל לסוחר לא קשורה וחודרת לתזרים המזומנים שלו? אז למה? למוסר שלו? כי הרי לפי המדיניות שלכם אני יכול להתחיל לשלם לכם כסף ואז את אף אחד לא יעניין כמה פעיל או לא אני באתר ..
מה ההקשר? אני אמור לשלם כסף ולאפשר לסוחרים להרוויח על חשבון הכסף שאני מוציא בכל חודש?
כשהיית מנהל לא אמרתי לך שמנהל מקבל כך וכך בלי הצורך לשלם? כל מי שתורם לקהילה גם מקבל מהקהילה - ככה אנחנו מאמינים
ודוגלים. לא שאני צריך לדווח, אבל גם מנהלים וגם גולשים תורמים קיבלו מתנות עד הבית לאות הוקרה. כי אנחנו מעריכים ושום דבר
לא מובן מאליו.
1877 כתב: ותרשה לי שוב לתקן את האופן המדהים שבו אתה קורא מדבריי בדיוק מה שנוח לך, כשאני אומר "בית בושת" אני מדבר על רמת החופשיות שבה אפשר לפרסם בהם, ממש לא על איכות האתרים או איכות האנשים בהם, וזאת כדי להדגיש משהו שבעייני הוא ייתרון עליכם ולא חסרון. האתרים האלה רצים וקיימים בלי בעיה על חשבון המפעילים ועדיין נותנים במה חופשית מבלי להתחיל למיין את הגולשים שלהם באופן שרירותי על פי "מטרת רווחים"... ואני זה שמחליט איך להסתכל על הדברים...
אז היכן הבעיה? גלוש שם... לא רק שאני חלילה לא אומר "לא כדאי", אני גם מפרגן! שיהיה לך בכיף.
1877 כתב: מעניין ... כל האתר הזה יושב על תשתית של מכירה של תוכים וציוד - בוא לא נשים אף אחד בעמדה של מתנדב ... אמא טרזה מתה ממזמן ואיתה גם האשליה שיש דברים בחינם. כל המכירות של מנהלי האתר מובילות כל פורום וכל באנר פה, כסף באתר הזה הוא שם המשחק בדיוק כמו בכל פורום אחר ואפילו יותר.. הפיל בחדר כבר התחיל לדבר מרוב שמתעלמים ממנו. במיוחד כשאתה טורח לציין ש-75 אלף אנשים נכנסים ורואים את הפרסום שלכם. איפה הם אגב בכל פעם שמישהו שואל שאלה בפורום מגדלים?!
שוב - לא חייב דין וחשבון אבל אם נראה לך שכל המכירות שביצענו כאן כל 3 השנים מכסים ולו אחוז מהשעות וההוצאות שלנו כל חודש
אז יש לך טעות חמורה. כל הרווחים כאן הם קודש כמצויין לפיתוח וקידום האתר. מה לעשות שללא הכנסות היינו סוגרים את האתר מזמן?
בנושא ה-75 אלף גולשים, רוב מוחלט הם גולשים "שקטים", זכותם. כל אחד ירשם ו\או יגיב כשהוא מרגיש לנכון.
שוב לא חייב לך הסברים - יחד עם זאת אני ממש נהנה:
a.jpg
9 לחודש ורק מגוגל 11,675 גולשים. בחרתי לציין את הכמות בכדי להראות לך ש"אתם" הסוחרים באמת קומץ. השאר את החלטתם
עשו, גם אם "בדממה".
1877 כתב: בנקודה שבה הבדלתי אותך מהם דיברתי על הקשר שלי איתך ועם אלי ועם גולשים אחרים באתר. ביחס הסבלני של אלי ובהשקעה שלך בתשתית. אם לא תקל על עצמך בתהליך של לנסות להבין את הביקורת שלי על הגישה הזו.. שבמסגרתה אתה ממשיך לפנות אלי בשמות מעליבים כמו "ראש קטן".. אולי גם תוכל להבין למה אני טורח להמשיך להתנצח איתך מתוך 5 אתרים שבהם אני גולש גם בשעה 1 וחצי בלילה. שום דבר בציניות שאתה מפגין כלפיי לא משדר "אתה לא מיוחד, זה לא לגביך".

אני חושב שהתרומה שלי לאתר לא נופלת משל אחרים. וגם אם אני מרוויח ממנה יותר מאחרים, אני לא אתנצל על כך. כשאני מעלה סרטונים? כשאני מגיב לשאלות של אנשים? כשאני מפרגן לאנשים שמעלים תמונות של התוכים שלהם? כשאני פותח אשכול במכירה ומגיב בפורומים שלא קשורים לתוכים... בכל המצבים האלה אני תורם לאתר. כל אחת מהדוגמאות האלה התבצעה בחודש האחרון שבו אני עובר ממבחן למבחן בלימודים וכל היום שלי סובב ספרים ותוכים. אם אתם לא מסוגלים לראות מעבר לפרטים היבשים וממשיכים, גם אחרי שנה, להתייחס אלי כמציף/סוחר ולעצמכם כצדיקים... האתר מפסיד. גם אם זה אפסי לו והוא מס' 1... ו-75 אלף וכו'...

אין לי יותר מידיי מה להגיב לציטוט האחרון. אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה זו זכותך ודעתך.
בשורה התחתונה אתה חושב שאתה תורם לא פחות מאחרים, אני חושב שאתה לא תורם כלל ורק מזיק בעקבות ההצפות והדרך בה אתה נוהג.
אתה יכול וזכותך לחשוב שהאתר מפסיד, אני בטוח שהאתר רק ירוויח ומסיבה זו ולאור הדיון האחרון אתה מוזמן להמשיך ולהתנצח, לכתוב
על פילים, חתולים ושאר ירקות, לכתוב כמה אנחנו לא צודקים, כמה הדרך לא נכונה, כמה באתרים אחרים יותר טוב... או פשוט ללכת לשם.
כך או כך גם ככה את זכותך לפרסם, להגיב, אני שולל ממחר. אני פשוט רוצה לחשוב האם פשוט להרחיק או לתת לך את הזכות להיות
הראשון בקבוצה חדשה שכל פעולה דורשת "אישור" מנהל.

לילה טוב
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
סמל אישי של משתמש
shiponix
גוזל
גוזל

שליחה על ידי shiponix »

אנחנו נצטרך להסכים שלא להסכים.

א. כי אני כן תורם. ולא רק שאני כן תורם, אני גם לא קונה את זה שאתה באמת חושב שאני לא.

ב. כן. ארבעה מקבילים שלך משלמים כסף ומאפשרים לסוחרים לפעול באתרים שלהם. זה מתוך נק' ההנחה שלאפשר להם לגלוש ולפרסם באתר שלהם זה חלק מהשירות שהם נותנים לגולשים שלהם וש-"סוחר" זאת לא קללה, שאם מפסיקים להסתכל לו לכיס מבינים שהוא גם חלק מהקהילה הזו, הוא וה-"הצפות" שלו. תסתכל באתר ותבין איך ה-"הצפות" שלי השפיעו על סגנון ה"שיווק" העצמי של חלק מהגולשים, אני גאה שהם למדו ממני "להציף". בדיוק כשם שאתה גאה בדרך שלך.

ג. לא זכור לי שיחה איתך בנוגע להטבות שמנהלים מקבלים, לא ברור לי גם איך זה קשור למה שכתבתי.

ד. הגלישה באתרים האחרים לא מצריכה ממני בחירה. אני עושה את זה ו-"מציף" גם שם. וכיף לי... כמו שאמרתי, ההפסד הוא של האתר, לא שלי. בניגוד אליך לי אין בעיה להודות - יד 2 מביא לי את רוב קוניי התוכים. לא אף אחד מהאתרים האלה ואני עדיין בוחר לגלוש בכולם כולל באתר הזה.

ה. הטעות שלי לא חמורה היא גם לא קיימת. ברור לי שההוצאות על האתר הן זבוב לעומת ההכנסות שלו. יוצא שאני מכיר גם את העלויות של החזקת אתר וגם את ההכנסות של גידול ומכירת ציוד של תוכים.
מעניינות מאד הסטטיסטיקות שהעלת, הן מראות שכ-87 אחוז מהכניסות לאתר הן תוצר של חיפוש במנועי חיפוש ורק כ-22 אחוז הן כניסות ישירות. מה שאומר שכל הגולשים ה-"שקטים" כנראה נמצאים בתחלופה גבוהה ומגיעים לכאן בעיקר כי עשית עבודה טובה בלקדם את האתר במנוע של גוגל - לא כי הם באמת זוכרים ורוצים להגיע אליו. הוכחה נוספת לכך היא ההפרש הנמוך בין ה-page views ל-visits, מה שמעיד על כך שהמעבר בין עמודי האתר יחסית לכמות האנשים שנכנסים אליו הוא נמוך.

לסיכום, אין צורך "לחשוב" יותר מדי. אין לי טעם להיות באתר שכדי להביא את עצמי להרחקה או למצב שבו אין לי זכות להגיב או לפרסם - כל מה שהייתי צריך לעשות זה להביע את דעתי באשכול שבו ביקשתם שאנשים יעלות "הערות, הארות והצעות". אולי אני האחרון להבין את זה (בכל זאת, היחיד שהגיב בהרחבה, לא היחיד שעושה שימוש באתר), ככה או ככה, אני הולך לבד, אין צורך לגרש אותי.

שבת שלום.
תמונה
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

א. אני לא מכריח אף אחד לתרום או להגיד לו מה וכמה הוא עושה. יחד עם זאת כשחבר בא בטענות שלא נותנים לו
XYZ כי לדעתו הוא תורם אזי אתייחס לפניה ואגיב לאותו חבר על פי תרומתו.

ב. שיהיה להם לבריאות. בגלל זה האתר שלי נראה כך והאתר שלהם נראה אחרת. כמו כן, בגלל כמות הגולשים
הבדלי ההוצאות הן במאות אחוזים. אנחנו צריכים שרת, הם צריכים אחסנה משוטפת. תריץ חיפוש תעשה השוואות
מחירים רק בנושא זה.

ג. שוחחנו על מה אתה יכול לפרסם ואיך וההקשר הוא שאני חוזר ואומר שהקבלה היא לפי נתינה. יד לוחצת יד.

ד. אתה חוזר ואומר "האתרים האחרים", ואני חוזר ואומר.. איפה הבעיה? לך לשם. אני מפרגן!

ה. ברור.. אתה באמת יכול להשוות את האתר שלך או אתר אחר מבחינת הוצאות. אתה קורא לאתר שלך בכלל אתר? נו באמת.
חוץ מזה אנחנו חוזרים לאיך ומה מותר לי ומה הגיוני. זכותי במידה ואחליט לעשות "קופה" דרך האתר ושהאתר יהיה גם ההכנסה
הקבועה שלי. אני חייב לך משהו? מה הכאב? שאני עלול להרוויח אחרי כל כך הרבה השקעה?

סטטיסטיקות: נכון מעניינות? קודם כל זה 67 אחוז. גוגל 11,675 ישיר לאתר 3,895 ו-1,724 הפניות מאתרים.
11,675 זה לא בהכרח אומר חברים חדשים. אלו חברים שהריצו ערך בגוגל והגיעו לאתר שלנו למקום ספציפי גם אם הם רשומים.
כמה פעמים קרה לך שחיפש משהו בגוגל וראית את אתרינו ונכסת דרך שם? חברים חדשים נקראים יוניקים. וגם לזה יש דרך מעקב.
ישיר לאתר (3,895) חברים שנכנסים ישיר (זוכרים) זה יותר מכל האתרים המקבילים יחד כולל האתר שלך... כמה קנאה.
בנוגע לדפים, זה סה"כ מראה כמה מבקרים צפו בכמה דפים. זה שיש מספר קטן של מבקרים מול דפים מראה לך שכל גולש
בוחר לראות המון דפים, דהייינו מעניין לו כאן. איזה קטע.

אתה לא הבאת דיעה, הצעת, או הארת.. אתה כהרגלתך, "בכית", האשמת והשוואת לאיפה יותר טוב. כל טוב, מאחל לך הצלחה.
רק אגב, אל תתנהל כמו בעלי ומנהלי האתרים המקבילים וכל המורחקים למינהם שנמצאים כאן תחת שמות אחרים ומפרסמים אצלנו.
UziDesign
סמל אישי של משתמש
shiponix
גוזל
גוזל

שליחה על ידי shiponix »

אני הבעתי והערתי והארתי. אתה מקבל את זה בצורה הזו כי נוח לך. זה משקף בערך את כל הגישה שלך לאורך הדיון הזה.
אני לא קונה את כל השאר, כי הם משקפים בדיוק את אותה הגישה. גם אופן הניתוח שלך את הסטטיסטיקות. בסופו של יום אני היחיד שהגיב לאשכול הזה (מתוך 3000 החברים האילמים - ב-ס-ד-ר) וכנראה שזה עושה לך את העבודה מאד נוחה. אז למה להתייחס לקולות ה-"מתבכיינים" כשאפשר לבכות חזק יותר על עלויות האתר ולהצדיק כל צעד סותר בין האידיאולוגיה שאתה מציג לאמת שכל כך נוח לך להכחיש מול המוניי הגולשים באתר.

ולהגיד לי "כמה קינאה" זאת בדיחה נואשת ומצחיקה. בכל זאת אני ואתה לא נמצאים באותם המקומות בחיים ובטוח שלא באותם המקומות בכל הנוגע לקהילה. שיהיה בהצלחה!

ממני,
אחד פחות מתוך 3000.
תמונה
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

לא. פשוט אנשים חכמים ולא מוכנים להשקיע אנרגיות ולרדת לרמתך.
פה בדיוק אני חושב שאני טועה, המקום היחידי שטעיתי לאורך כל הדיון הזה וזה בכלל להשקיע זמן בדו שיח עימך.
עם אנשים שכל רצונם הוא לנצל וכשזה לא מתאפשר או מגיע רגע שאומרים דיי, אז בוא נלכלך כמה הם לא טובים,
מעניין שהיינו מצויינים כל עוד תנו לך במה להרויח על חשבונינו. שאגב, זה לא רק "מכירה" להבדיל ממקומות אחרים
כגון יד 2, כאן ניתנת גם האפשרות גם "לבנות את שימך". וזה בדיוק הייתה גישה, לדחוף אותך בכל מקום אפשרי על
גבי הפורום - דהיינו להציף.

אני לא בוכה על העלויות, אני עושה הכל באהבה, אוהב לתת ולתרום ככל שרק ניתן. מי שבוכה זה אתה, שלא נתונים לך
לרכב על גבם של אחרים. ועוד נכנס לכיס של אחרים שנותנים לך במה. מה זה עניינך בכלל? במקום שהשאיפות שלך יהיו
שהמקום שנותן לך במה ללמוד ולפרסם יתפתח יצליח אתה מחפש איפה להרוס.

הגישה שלי בסופו של יום היא שאין לך ולא אף אחד את היכולת והזכות להכנס לי לכיס, למה אני מוציא כמה ולמה
ומה השיקולים שלי ובטח שאני לא חייב לתת במת פרסום לכל דורש. בטח שלא לרשומים כמוך.

העובדות מדברות בעד עצמן, אתרינו מצליח מכל אתר אחר בכל פן שתבחר להסתכל. אני גאה בדרך ובאתר ומאושר
שיצא המרצע מן השק. עם חברים כמוך אני מעדיף שהאתר יהפוך להיות WIKI.

להתראות.
UziDesign
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

איזה מצחיק זה שלפני שעתיים כתבת "אחד פחות מ-3000" וכמה אנחנו לא טובים ובמקום אחר יותר טוב
והנה אתה כבר חוזר וצופה בקניה ומכירה. מעניין.
Capture.JPG

ממש יצא המרצע מן השק.
UziDesign
סמל אישי של משתמש
shiponix
גוזל
גוזל

שליחה על ידי shiponix »

ממש יצא המרצעה מהשק. רק אל תחשוף אותי עוזי. אני גולש באתר הזה כל היום ועדיין יש בו אינפורמציה שרלוונטית אלי. מכאן ועד להשתתף ולקחת איזשהו חלק המרחק מאד גדול. אמרתי לך, תקשיב, לא הכל שחור ולבן - ואני עוד אמשיך להיכנס ו-"לקנא" מהצד בעוד האתר מבעבע מעודף גולשים פעילים ופעילות קהילתית מרשימה. עד שישעמם לי אני מניח. או שגוגל יעלו על השיטות שלך.

אל תעמיד אותי במבחנים איש, מעניין אם האינטרסים הכלכליים שלך מתחזוקת האתר היו נעלמים כמה נכונות הייתה לך להשקיע בו. אתה כנראה באמת חושב שאני ושאר גולשי האתר תמימים. חיים בלה לה לנד שאנחנו והקהילה האינטרס העיקרי שלך. שטויות במיץ עגבניות. אתה לא שונה ממני, אתה אותו דבר, אתה מרוויח כסף מתוכים - ואם לא הייתה האופציה הזאת, לא היית כאן.

תמשיך להשתמש במשפטים בלי שום קשר להקשר שלהם. אם מישהו רוכב פה על משהו זה אתה כמו תקליט שבור על רעיון הניצול הברור - שמתעלם לחלוטין מכך שגם אתה לא בדיוק כאן מתוך איזשהי אידיאולוגיה חברתית.
תמונה
סמל אישי של משתמש
shiponix
גוזל
גוזל

שליחה על ידי shiponix »

ואם התגובה האחרונה שלי לא תעלה לאתר.. זו ההוכחה שאתה פשוט לא מסוגל לספוג ביקורת.. נוח להשתיק קולות כשכל הכוח בידיים שלך.
תמונה
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

קשה להאמין שיש אנשים שעושים דברים מתוך אהבה ותחביב ולא מתוך אינטרסנטיות - כי מה לעשות זה רק מה שאתה מכיר.

אני כאינטרסנט כפי אתה מציג אותי, מכרתי קוקטיילים ויחד עם זאת אפשרתי גם לך למכור קוקטיילים ולא רק זה, גם הפנתי אלייך אנשים.

אני לא מרוויח כסף מתוכים. אתה מוזמן לעבור על הודעות המכירה שלי. כל המכירות שלי הם לשם גדילה אישית (בית גידול) או לשם
הנאת ההחתמה. אני מרוויח כסף מ-uzidesign. גוגל כבר עלו על השיטות שלי, בגלל זה אני מצליח ללא פעילות SEO.

תמשיך להשתמש במשפטים בלי שום קשר להקשר שלהם. אם מישהו רוכב פה על משהו זה אתה כמו תקליט שבור על רעיון הניצול הברור - שמתעלם לחלוטין מכך שגם אתה לא בדיוק כאן מתוך איזשהי אידיאולוגיה חברתית.
אתה פשוט לא קולט.
גם אם אני כאן מתוך הכוונה לרווח זו זכותי. אני הבעלים, אני משקיע מזמני ומכספי!
אתה לעומת זאת כאן בכדי להרוויח על חשבון אחרים ובא בטענות כאשר זה אינו מתאפשר.

אתה זה שטוען שהכל פה "רע" ולא נכון וכמה במקומות אחרים יותר טוב ומציין 1 פחות מ-3000 ואחרי שעה וחצי אתה כבר בפורום
קניה ומכירה... למה? לך ליד 2, לך ל-4 האתרים שציינת. מה יש לך לעשות פה?
UziDesign
נעול

חזור אל “על האתר”