ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תמונה קשה: החתולה נתלתה בחצר הסמוכה לבי"ס.

הפורום עוסק בבעלי חיים מכל המינים והסוגים מלבד ציפורים ותוכים.
בפורום באפשרותכם להציג לשתף ולדון בחיות הבית וחיות הבר.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: תמונה קשה: החתולה נתלתה בחצר הסמוכה לבי"ס.

שליחה על ידי שירלי87 »

3846 כתב:לא ראיתי מפעל שחיטה שמפרים בו את חוקי הדת אם כן צריך לסוגרו, אבי עבד בפלורידה והוא אומר לי שלא היה דבר כזה שפרה ראתה את הסכין ושחטו אותה לאחר מכן בגלל הצער והפחד הם גם העבירו את הסכין בזריזות ובמהירות ורק לידיעה כללית בשחיטת פרה ובשחיטת תרנגולת הזמן זהה בין העברת הסכין עד למוות ....
זה פשוט לא נכון. אני לא אומרת שאבא שלך שיקר, אבל אני כן אומרת שיש מספיק סרטי תעודה על המתרחש במפעלים -
והמציאות שונה לגמרי ממה שאביך מתאר. אני לא יודעת באיזו תקופה הוא עבד שם, אולי הוא עבד בחווה משפחתית ולא במפעל תעשייתי...
בכל מקרה, כיום, וזו עובדה, השחיטה הכשרה הנפוצה עוברת על כל חוק.

אתה לא צריך לסמוך על המילה שלי - אם אתה בוגר מספיק לראות במו עינייך מהי שחיטה כשרה,
ואתה רוצה לדעת באמת אם נגרם סבל או לא, וכמה זמן לוקח לבעל החיים למות, חפש ביוטיוב:
kosher slaughter או the truth about kosher slaughter
אחד הסרטונים שם לקוח מהסרט התעודי Earthlings (אפשר גם לחפש ביוטיוב את הסרט עצמו, יש לו כתוביות בעברית).
הסרטון מהסרט מתעד את המתרחש במפעל "כשר גלאט" (גלאט זה הכי מחמיר מבחינת כשרות) בדרום ארה"ב אם אני זוכרת נכון,
שמשם מגיע רוב הבשר לישראל, והשחיטה הזו זה אחד הדברים הכי אכזריים שראיתי.. זה ממש לא מהיר וזה אפילו חולני.
**התמונות בסרטונים קשות מאוד לצפייה, לא מומלץ לילדים ולאנשים עם לב חלש לצפות בזה תמונה

ונכון, צריך לסגור את המקומות האלה, ונכון היה אפשר לצפות שאנשי דת מהארץ שמבקרים במפעלים האלו יעשו משהו בנידון,
אבל הם לא עושים דבר רק שמים חותמת "כשר" וממשיכים הלאה בלי להניד עפעף.
peleg10000
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי peleg10000 »

לא ראיתי דבר כזהב!!

אבי עבד באוהיו שבפלורידה והוא אמר שבמפעל שלו לאחר שחיטת הפרה ומותה הוודאי הם היו יורים בראשה בתור ווידוי הריגה ולמרות שזה מזעזע זה היה קורה רק אחרי מותה לכן זה לא פוגם בשחיטה[מכיוון שכך הם שלטונות אמריקה]
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

טוב, אתה כותב על בסיס מה שאמרו לך, אני כותבת על בסיס מה שראיתי בעצמי.

אפשר להתווכח עד מחר על דיבורים אם זה כואב או לא, אבל ברגע שרואים ועדים לשחיטה, כבר אי אפשר להתווכח.
שחיטה מכל סוג היא אכזרית וגורמת כאב. שחיטה כשרה היא ממש לא מהירה והיא גורמת הרבה כאב.
זה תהליך ארוך ואכזרי, הפרה עירנית כל הזמן ומתה מוות איטי ואיום - אני אחסוך מכם את התיאור, אבל זה מתועד בסרטונים וסרטים.
בעל חיים לא צועק אם הוא חסר הכרה, או אם הוא לא מרגיש דבר. לא הגיוני שבעל חיים "מת" יזעק וישתולל.
כמו שכתבתי כבר, מי שרוצה לראות בעצמו, המידע זמין ולא קשה למצוא אותו.

לגבי הירי- משתמשים באקדחי הלם לפני השחיטה (במפעלים רגילים/לא כשרים). הירי אמור לגרום לבעל החיים לאבד הכרה,
אבל לרוב זה לא קורה, ובעל החיים נשאר בהכרה מלאה, רואה ומרגיש הכול. לפעמים "מפספסים" אז יורים בו שוב.
גם אחרי ששוחטים אותו לרוב הוא בהכרה, צועק, מפרפר ומשתולל בעודו מובל על הסרט הנע במפעל.

אני חושבת שכל מי שהזדעדע מלראות חתול שהתעללו בו ותלו אותו, צריך לשאול את עצמו למה להרוג חתול זה אכזרי ומזעזע,
אבל לענות בייסורים פרה או תרנגול זה מקובל. למה גור חתולים ברחוב מעורר רחמים וחמלה, אבל אפרוח או עגל מעוררים תאבון.

תמונה
peleg10000
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי peleg10000 »

שירלי את צודקת בהרבה דברים אך לצערי הרב אבי ביקש ממני לבוא איתו ולעזור לו בשחיטה[לא יודע איך הסכמתי] בכל אופן לא ראיתי מוות מהיר כל כך הסכין עבר ברגע והתרנגולת מתה בשניות ללא פרפורים או קריאות לגבי פרות איני יודע....
סמל אישי של משתמש
wwwwww
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: יניב7

שליחה על ידי wwwwww »

תודה על העזרה אני ישתדל לעשות משהוא
(סורי על האחור פשוט המחשב שלי קרס...)
תמונה
" :) חולה על תוכים :) "
שלח תגובה

חזור אל “בעלי חיים כללי”