ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

טוב אז גם לי יש סיפור

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

טוב אז גם לי יש סיפור

שליחה על ידי אווה »

תמונהכוכב נולד השבוע, או בעצם כוכבתתמונה
אז זה הסיפור.
אישתותמונה של בן אחי ילדה במזל טוב תינוקת לפני כמה חודשים.הכל טוב ויפה, הבעיה רק בזה, שלפני כן הוא גידל כלבת
blood hound יפהפיה וגדולה.תמונה
אחרי הלידה הדירה השכורה בתל אביב נעשתה קטנה על המשפחה, והחליטו להעביר את הכלבה לסבא ולסבתה.
למרות שיש להם דירה עם גן, בכל זאת צריך לצאת עם הגברת לפחות פעמיים ביום לחילוץ עצמות, להתרוקנותתמונה, ברור שלא בלי שקית לפי חוק עיזר העירוניתמונה, ואסור לשכוח את הקולות שהכלבה משמיעה שאומנם נקראים נביחה, אבל יותר דומים לצופר של משאית טרללר עמוסה תמונה.גם לשכנים יש כלב נבחן תמונה, אבל אותו הם לא שומעים, תמונהכי זה שלהם, ותמיד רק מתלוננים על אלה של השכניםתמונה
זה נקרא בשפת הרחוב "שמיעה סלקטיבית"
אני כבר מזמן שמתי את עיניי על הכלבה, ואמרתי שאם אי פעם ירצו למסור אותה אני ראשונה שתור תמונה תמיד אני קופצת, עוד לפני שאני חושבת תמונה.
אז כמו שאומרים אשר יגורנו בא.בשבת האחרונה הביאו לי את הגברת.
טוטסי כלבת הסטר אירית שלי שגם לא נחשבת ל"קטנה" קיבלה אותה די יפה, אם זה שהבהירה לה שבליטופים המקומות מ-1 עד 10 מובטחים רק עבורהתמונה
זאזולינה הודיעה לכלבה החדשה שהיא לא נחשבת לארוחה, ועדיף שלא תדחוף את אפה בעינינים שלה. והמחישה את זה די ברור כאשר פתחה עליה את מקורה. בינתיים זה הספיק כדי להדוף כל התקרבות עויינת מצד ההולכת על ארבע. תמונה
גם הגוזלים אינם בסכנה, כי הם בפיקוחי המלאה, ולמרות שהם בגובה נמוך, הכלבה לא מתעניינת בהם.כנראה עשתה חישוב , שבכל מקרה
כל אחד יספיק לה רק לשין אחתתמונהאבל זה בכלל לא מצחיק.
היחידה שלכלבה יש בעיה איתה ,זאת החתולה הפרסית היפה שלי. הם לא סובלים אחת את השנייה, והייתי צריכה לעשות ממש הפרדת כוחות.
החתולה ממוקמת בחרד שינה, שכולל ארגז, מזון ומים, הכלבה שלי אוכלת בחדר של הגוזלים שזה בעצם חדר עבודה, מים יש לה במקלחת.
הכלבה החדשה מקבלת אוכל בסלון והיא גם ישנה שם, על שמיכה לפני הטלוויזיה, וכלי מים גדול יש לה גם כן במקלחתתמונה
אחרי זה אתם יכולים לשאול ואיפה אני ממוקמתתמונהתמונה אני עדיין מוצאת לי פינה קטנה, שמחלקת עם הכלבה שלי.
כך שיש לנו כוכבת חדשה ללהקה המשפחתית.
היא מקסימה, נחמדה.תמונה
אומנם מזילה קצת ריר וכשהיא מנערת את ראשה זה עף לכל הכיוונים, ואבל היתרון אחר כך שאפשר בקלות לנקות את הקירות כי הרטיבה אותם ביעלות.תמונה
אתמול בערב יצאתי איתה לסיבוב הרקה , לא חרקה כמו שעושים עם מכוניות, אלה התרוקנות. למרות שאני בהחלט עשיתי כמה פניות וסיבובים בצורה כאילו אני מכוניתתמונה הייתה לי הרגשה שאני נסחבת אחרי אוטובוס, או משאית גדולהתמונהתמונהתמונה
כשחזרנו הביתה אני ישר זינקתי למקלחת כי הייתי כולי רטובה מזיעה.הודעתי לאחי, שמה שיהיה בטוח זה שאני ארד במשקל בלי שום קושי ודיאטהתמונהצריך לראות את החצי הכוס המלאה.
לא אלאה אותכם בביקור אצל הוטרינר, שהקליניקה שלו בצד השני של המשק, ועשינו את הטיול הרגלי לשם , ולא על החתך בכיס אחרי שיצאתי מהביקור. העיקר שכולנו מבסוטים בינתיים, ומקווה שגם להבאתמונהתמונה
נ.ב
לא סתם אומרים הרבה אנשים טובים מסתדרים במקום קטן, זה תופש גם לגבי חיות
שלא יעלה בדעתכם לשאול אותי איפה אני ישנה.ראו הוזהרתםתמונהתמונה
הנה כמה תמונות.איך כותבים להמחשה.תהנו
קבצים מצורפים
זאת אני, שמי ונוס
זאת אני, שמי ונוס
הטלויזיה משעממת אותי
הטלויזיה משעממת אותי
אולי יש גם משהו לאכול?
אולי יש גם משהו לאכול?
רק תראו מזה כלבה גדולה=שולחן סלוני
רק תראו מזה כלבה גדולה=שולחן סלוני
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: טוב אז גם לי יש סיפור

שליחה על ידי eli_lea »

אווה נראה שבאמת בקצב הזה את תישני בעמידהתמונהאגב את מתכוונת לכלב שהעור נוזל לו מהפנים
ותמיד בפינה התחתונה של השפה יש לו מין חומר נוזלי שאני חושב שקוראים לו רוק?תמונה
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

אלי קלעת בול.תמונה גם העור, וגם הרוק נוזלים לה מכל הכיווניםתמונה אבל אני מתה עליה.קשה לי לתאר שימסרו אותה למישהו אחר.
אני הולכת להזמין עכשיו חבר מאלף שביקר אצלי השבוע , ומקווה שנלמד ללכת ביחד, ושאני לא אגרר אחריה.אחרת אשאר בלי ידיים וגם בלי נעלייםתמונה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תמונה זה נקרא שהיא לוקחת אותך לטייל,רעיון מצויין לאלף אותהתמונה
היא נראית יפה,הבעייה איתם שגם שהם שמחים הם נראים עצובים,את השימחה אפשר לראות להם בעיניים בלבד כי
קשה להם לחייךתמונהמקווה שהיא תסתגל במהרה אלייך ולכל ההמולה מסביב,בכל זאת להיקלע לג'ונגל ללא אבא ואמא
זה די קשה בהתחלהתמונה
סמל אישי של משתמש
Niv
פלומה
פלומה

שליחה על ידי Niv »

אווה הכלבה מתוקה!
תמיד ייש שירותים לישון שם חחחחחחח..
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

אווה את פשוט ענקית! חולה על האופן שבו את מספרת את השתלשלות הארועים.
בכל מקרה זמן עבר הוכיח שאני וכלבים מסתדרים כשהם של אחרים, אבל בהחלט
כלבה חמודה ואת? טוב את תצטרכי לקבל כוחות של ספיידרמן כי המקום הפנוי
היחידי שאני צופה הוא התקרה.......
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

אפילו שהיא בגודל עגל היא מאוד חמודה ושקטה. (חוץ משהיא צופרת תמונהתמונה)

אני אומרת שכל סבל העולם מוטל על כתיפיה,יש לה המון קמטים על המצח, בגלל זה לא רואים שהיא כלבה שמחה באופייה, לא כמו הסטרית שליתמונהזה נכו., למרות שאנחנו חושבים שהיא לא שמחה, כשהיא הגיע דבר ראשון שעשתה קפצה עלי בשמחה וליקקה את פרצופי מהצוואר עד הקודקודתמונה.ממש לא הייתי צריכה מקלחת אחרי זהתמונה
עוזי אל דאגה עדיין יש לי עוד פינה קטנה במיטה, ופינונת מהכרית.אבל בינתיים זה מספיק.ואל תשכחו יש לי גם מקום באקווריוםתמונה, אולי אהפוך לבתולת ים או להודיניתמונהתמונה.שיטפון בטח יהיה בביתתמונהתמונהתמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תמונהאווה את גדולה וכיף שאת איתנו מספרת משתפת ומציגה תמונותתמונה
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

תודה,תודה, תודה.אנא אל תגזימו תמונה עודף מחמאות גורם להשמנה מרוב נחת תמונה יודעת מניסייוםתמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אל דאגה אווה,לאחר מספר מחמאות צאי לך לסיבוב הופעות עם הכלבה ותורידי הכל בין רגעתמונהאני מתאר
לעצמי איך את נגררת אחריהתמונהרק בשביל לראות שווה לנסוע עד אלייךתמונה
אגב שמת לב שהדבקת אותי בפיזור אייקונים לרוב?תמונה
שלח תגובה

חזור אל “דיבורים כמו חול ואין מה לאכול”