נורית בוקר טוב לך,וברוכה הבאה
נפלת לקבוצת תמיכה מעולה, אני בטוחה שכולם ינסו לעזור לך.
אין כבר מה לדבר למה לקחת דווקא קקדו, ולמה לא עשית שיעורי בית,ולא בדקת מה התנאים והצרכים לגידולו.
על חלב שנשפח אין בוכים.

עכשיו צריך לשנס מותניים ולעזור לך, כדי שתתחילו להנות מהיצור המקסים
אז כמו ששוני כתב את זקוקה לשק גדוש סבלנות ועוד סבלנות.הרבה אהבה ושקט נפשי.
באמת יצא לך טוב שאת בבית, ושניכם יכולים להתרגל למצב החדש.
גם את, וגם הילדים שלך כשעוברים דירה, בימים הראשונים הכל משונה, מפחיד, מוזר.אנשים חדשים בסביבה, ריחות ורעשים שונים מה שהיו רגילים לפני כן.
לכל אחד יש את הקצב שלו להתרגל למקום ולמצוא את הנישה שלו.אז גם הקקדו צריך את הזמן לכל זה, ואתם צריכים להיות סבלניים.
תתחילי להרגיל אותו שאת כן תכניסי אותו לכלוב, גם כשאת בבית, ושאת עסוקה.שימי משחקים, (די יקרים והם לועסים והורסים מהר) אצטרובלים, אמצע של נייר טואלת תלוי על חבל עבה, חצי קופסא של תבנית ביצים, כיד הדמיון.
עכשיו אף פעם אל תפתי אותו לעלות על היד עם צ'ופר שהוא אוהב ומיד להכניס אותו לכלוב.מהר מאוד ילמד שלא כדאי לו לבוא אליך כי יוכנס להסגר.עם את נותנת לו משהו תשחקי איתו כמה דקות, תגידי לו בכל שקט שאת תשימי אותו בכלוב, ואז את יכולה לסגור אותו.כל פעם לזמן קצר, כדי שיתרגל לרעיון.
דבר שני אם את מחליטה שרוצה לשים אותו בכלוב, והוא לא רוצה להכנס, אל תוותרי, כי שוב הוא ילמד שיכול להכתיב לך את רצונו. לי אישית אין לי קקדו, אבל אני מגדלת ארה B&G וגם למדתי הרבה מקריאה ומחברים שיעצו לי איך להתנהג.
את חופשיה כאן לשאול כל שאלה, כמה טיפשית שנראת בעינייך, לא חשוב, העיקר לשאול ולהתייעץ.כולנו לומדים עד היום.
ספרי אולי על סדר היום שלך, ומה סדר היום של הקקדו?דרך אגב מה שמו?איך הבן הגדול והחבר שלך מסתדרים איתו.?
אולי תוכלי להעלות גם תמונה שנראה את הפרטנר החדש שלכם.
גם אני משאירה לתוכי שלי את הטלוויזיה, בערוץ הופ, יש שירים, ומשחקים לילדים, שלא יהיה משעמם לה עד שאחזור
אני מקווה שהמגילה שלי עוזרת לך במשהו ואז היה כדאי לקרוא אותה
שיהיה לכם יום נהדר.רוצים לקבל עידכון שוטף

אווה