ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית הגידול הקטן שלי
מנהל: מפקחים
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
Re: בית הגידול הקטן שלי
מדהימים!!
תגיד יש מצב ששני הוייט פייסים החדשים שהבאתה הם אחים? כי הם ממש דומים!
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
אני לא מאמין1014 כתב:מדהימים!!
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
חבל שיש הרבה תמונות הפוכות ולא ברורות.
בכל מקרה, תתחדש ובהצלחה.

בכל מקרה, תתחדש ובהצלחה.

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
בית הגידול החדש של TotSli
אז בהצלחה לי 
יש לי בית גידול חדש ואני שמח מאוד כי החלפתי את הלהקת קוקטיילים שלי בזוג סנגלים והבאתי זוג קוקטיילים לוטינו ופייד נשא אלבינו
)
אני מרגיש אושר שאני עובר לגידול תוכים גדולים ומתכנן להרחיב את הכמות לעוד תוכים כולל גרינצ'יקים ועוד סנגלים !
אז זה ההתחלה היום 21.1.2013

יש לי בית גידול חדש ואני שמח מאוד כי החלפתי את הלהקת קוקטיילים שלי בזוג סנגלים והבאתי זוג קוקטיילים לוטינו ופייד נשא אלבינו אני מרגיש אושר שאני עובר לגידול תוכים גדולים ומתכנן להרחיב את הכמות לעוד תוכים כולל גרינצ'יקים ועוד סנגלים !
אז זה ההתחלה היום 21.1.2013
התקדמתה יפה אבל לדעתי אל תביא עוד סנגלים כי כבר יש לך זוג אים אתה אוהב את האפריקאים אז תגוון והם דומים ויפים יותר .
יש לך מייארס - רופלס - בראון הד - יש עוד 2-3 סוגים שלא עולה לי בראש אבל מהמשפחה ויפים ומקסימים אפילו יותר מהסנגל .
ובמחירים סבירים וכך יהיה לך מגוון בבית גידול וגם הגוזלים נמכרים בלי בעיה מיוחדת . בקיצור שווה .
יש לך מייארס - רופלס - בראון הד - יש עוד 2-3 סוגים שלא עולה לי בראש אבל מהמשפחה ויפים ומקסימים אפילו יותר מהסנגל .
ובמחירים סבירים וכך יהיה לך מגוון בבית גידול וגם הגוזלים נמכרים בלי בעיה מיוחדת . בקיצור שווה .
תודה רבה על ההצעה אני יממש אותה
אני בכללי חשבתי לעשות סבב שני שלהם האכלת יד כדי להרוויח את ה2000~4000 שקל מהגוזלים כדי להשקיע את זה בזוג ג'קואים זה תוכים מאוד מרשימים אבל בנתיים אני מאוד נהנה להסתכל על התוכים שיש לי עכשיו
תמיד רוצה להגדיל ולהרחיב !
אני בכללי חשבתי לעשות סבב שני שלהם האכלת יד כדי להרוויח את ה2000~4000 שקל מהגוזלים כדי להשקיע את זה בזוג ג'קואים זה תוכים מאוד מרשימים אבל בנתיים אני מאוד נהנה להסתכל על התוכים שיש לי עכשיו
תמיד רוצה להגדיל ולהרחיב !
לפי מה שהבנתי לך יש מקום ומרחב אז בנוסף לג'קו שזה תוכי מדהים בפני עצמו תוסיף את הבני-דודים של הג'קו ותהנה ..