ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית הגידול של פלג בן שושן
מנהל: מפקחים
-
peleg10000
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: בית הגידול של פלג בן שושן
תודה לכולם עכשיו שני הזוגות שנפרדו ישנים גם הזכר וגם הנקבה בתא
-
peleg10000
- בקיעה

תודה לכולם!!!
אתמול דיללתי לפסיונים 9 ביצים ישנות שסימנתי פעם כי מהם בכל אופן לא יצא כלום....אני לא רוצה שהנקבה תשב סתם
אתמול דיללתי לפסיונים 9 ביצים ישנות שסימנתי פעם כי מהם בכל אופן לא יצא כלום....אני לא רוצה שהנקבה תשב סתם
תמשיך לעדכן מה קורה ובטח במידה ויבקעו גוזלים. 

-
רן-א
- בקיעה

- אזור מכירה: צפון
- שם פרטי:: ran-abzach
פלג בית גידול יפה !!במקומך הייתי מפריד את הקוקטיילים מציפורי האהבה שלך אני מתכוון כאילו שזה יהיה בנפרד והכי חשוב שיהיה לך בהצלחה איתם..

-
peleg10000
- בקיעה

אם היית קורא את כל ההודעות אני הפרדתי אותם מזמןןעכשיו יש לי רק פסיונים תוכונים וקוקוטיילים6771 כתב:פלג בית גידול יפה !!במקומך הייתי מפריד את הקוקטיילים מציפורי האהבה שלך אני מתכוון כאילו שזה יהיה בנפרד והכי חשוב שיהיה לך בהצלחה איתם..
[sales][/sales]
-
peleg10000
- בקיעה

שלום לכולם!!
חזרתי אחרי הרבה זמן עם המון עידכונים!!
ביצי הפסיונים לא היו פוריות כי הזכר היה צעיר.. הלכו לי בחורף האחרון 3 תוכונים [2 נקבות וזכר] ומסתבר ששבוע לאחר מותם נראו גוזלים בקינים
אלו הגוזלים הראשונים בכלוב זה!! עד כה יש לי כבר 5 גוזלים בוגרים שכבר עזבו את הקן ועוד איזה גוזל או שניים שבקעו לפני כמה ימים אני לא בטוח כמה בקעו השבוע כי האם לא הסכימה לראות...
הבאתי גם 2 תרנגולים זכרים מגזע פקין ואאיתם יש לי עוד נקבה מגזע לגהורן ועוד בלאדית חומה ...
טוב עכשיו לתמונות
חזרתי אחרי הרבה זמן עם המון עידכונים!!
ביצי הפסיונים לא היו פוריות כי הזכר היה צעיר.. הלכו לי בחורף האחרון 3 תוכונים [2 נקבות וזכר] ומסתבר ששבוע לאחר מותם נראו גוזלים בקינים
הבאתי גם 2 תרנגולים זכרים מגזע פקין ואאיתם יש לי עוד נקבה מגזע לגהורן ועוד בלאדית חומה ...
טוב עכשיו לתמונות