ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית הגידול של שאול שאול
מנהל: מפקחים
Re: בית הגידול של שאול שאול
אתה מפריע להם וזה מיותר, אם כבר בודקים מה קורה פותחים מעט מציצים בזהירות וסוגרים, אפשר לראות בתמונה שהם מפוחדים
ודבר כזה יכול לעכב בהרבה את התחלת הריבוי או לגרום ללחץ ופחד מיותר שיכול להביא לדגירה לא טובה או אכילת ביצים .
ודבר כזה יכול לעכב בהרבה את התחלת הריבוי או לגרום ללחץ ופחד מיותר שיכול להביא לדגירה לא טובה או אכילת ביצים .
*עידכון*
התוכונים והקוקטייליים מתחיילים להתקרב זוג התוכונים שלי הצהובים מתחיליים להתנשק אך לא תפסתיי אותם הציפורי אהבה התמקמו זוג הירוקים למטה בתא הטלה הקרוב לרצפה והאחרים בתא שלמעלה עד שאני יכין עוד תא לכולם! ובנוסף תהליך בנייה של עוד כלוב או לקוקטיילים או תוכונים או ציפורי אהבה
התוכונים והקוקטייליים מתחיילים להתקרב זוג התוכונים שלי הצהובים מתחיליים להתנשק אך לא תפסתיי אותם הציפורי אהבה התמקמו זוג הירוקים למטה בתא הטלה הקרוב לרצפה והאחרים בתא שלמעלה עד שאני יכין עוד תא לכולם! ובנוסף תהליך בנייה של עוד כלוב או לקוקטיילים או תוכונים או ציפורי אהבה

יפה מאוד!
בהצלחה
התוכונים והציפורי אהבה צעירים מדי לריבוי לפי מה שרואים..
למה מיועד הכלוב?
בהצלחה
התוכונים והציפורי אהבה צעירים מדי לריבוי לפי מה שרואים..
למה מיועד הכלוב?

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
הציפורי אהבה אכן צעירים והתוכונים הם עם לבן מסביב להעין האישון באמצע והלבן בעיגול ועדיין לא ידוע
?
?