ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית הגידול של להב
מנהל: מפקחים
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
Re: בית הגידול של להב
תודה!
שירלי מאז שהוצאתי אותם הם לא ירדו במשקל... אבל הם נשארו באותו המשקל כי הארוחות שלהם לא היו כל כך מסודרות עד היום...
הייתי בטוח שמשקל תקין לקוקטייל בוגר הוא בים 80-90....
זה הגיל המדויק שלהם.
אז אם כך מה אני צריך לעשות?
שירלי מאז שהוצאתי אותם הם לא ירדו במשקל... אבל הם נשארו באותו המשקל כי הארוחות שלהם לא היו כל כך מסודרות עד היום...
הייתי בטוח שמשקל תקין לקוקטייל בוגר הוא בים 80-90....
זה הגיל המדויק שלהם.
אז אם כך מה אני צריך לעשות?
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
80-90 זה תקין.. פשוט מתחת לשמונים זה כבר לא תקין כלומר קצת רזה מדי, ומעל 120 זה שמן מדי
תאכיל כרגיל 10% ממשקל הגוף
רק לדאוג שיהיו ארוחות מסודרות כדי שלא יווצר מצב שמדלגים על ארוחות באופן קבוע כי זה יאט את
ההתפתחות שלהם.. הם צריכים את המזון ובעיקר בלילה הארוחה האחרונה הכי חשובה כי כשהם ישנים הם גדלים
כשאתה לא בטוח לגביי הזפק (ריק/מלא) תעלה תמונה לפורום מגדלים..
כמה ML אתה נותן לכל אחד? הם התרגלו כבר לאכול ממזרק נכון?
תאכיל כרגיל 10% ממשקל הגוף
רק לדאוג שיהיו ארוחות מסודרות כדי שלא יווצר מצב שמדלגים על ארוחות באופן קבוע כי זה יאט את ההתפתחות שלהם.. הם צריכים את המזון ובעיקר בלילה הארוחה האחרונה הכי חשובה כי כשהם ישנים הם גדלים
כשאתה לא בטוח לגביי הזפק (ריק/מלא) תעלה תמונה לפורום מגדלים..
כמה ML אתה נותן לכל אחד? הם התרגלו כבר לאכול ממזרק נכון?
- lahav123
- פוקח עיניים

שירלי תודה רבה על העזרה!!
תמיד הגוזלים שלי אוכלים 10% ממשקלים (כל בוקר אני שוקל אותם ורושם את התאריך ואת המשקל של כל אחד מהם בטבלה מסודרת בכדי לבדוק שהמשקל שלהם הוא במגמת עלייה...)
לגדול 5 CC ולקטן 4 - 3.5 CC.
תמיד הגוזלים שלי אוכלים 10% ממשקלים (כל בוקר אני שוקל אותם ורושם את התאריך ואת המשקל של כל אחד מהם בטבלה מסודרת בכדי לבדוק שהמשקל שלהם הוא במגמת עלייה...)
לגדול 5 CC ולקטן 4 - 3.5 CC.
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
לגדול אפשר לדעתי לתת 5.5 ולקטן 4.5 כמובן בהתאם לזפק אם אתה רואה שהכמות שאתה נותן מספיקה והזפק מלא אז אל תיתן יותר..
אני כשהאכלתי תמיד עיגלתי כלפי מעלה לדוגמא אם הוא שקל 83 נתתי 8.5 ולא 8.. אם שקל 87 נתתי 9 והם עיכלו וגדלו כראוי
בהצלחה
אני כשהאכלתי תמיד עיגלתי כלפי מעלה לדוגמא אם הוא שקל 83 נתתי 8.5 ולא 8.. אם שקל 87 נתתי 9 והם עיכלו וגדלו כראוי
בהצלחה

איזה נדייירים !
המגרש משחקים ? נדיר ביותר ! איזו השקעה ! איזה חיים התוכים יעשו .. הם יגדלו כמו מלכים ..
אני אשמח אם תסביר ותרחיב לגבי בניית המגרש משחקים ,עשית לי מוטיבציה לנסות להקים אחד בעצמי
בהצלחה איתם !
מחכה לעידכון נוסף \וידאו D:
המגרש משחקים ? נדיר ביותר ! איזו השקעה ! איזה חיים התוכים יעשו .. הם יגדלו כמו מלכים ..
אני אשמח אם תסביר ותרחיב לגבי בניית המגרש משחקים ,עשית לי מוטיבציה לנסות להקים אחד בעצמי
בהצלחה איתם !

- lahav123
- פוקח עיניים

סבבה, פעם הייתי עושה את זה אבל בשלב מסויים החלטתי להפסיק עם זה... אבל כנראה שאני יחזור לזה.4007 כתב:לגדול אפשר לדעתי לתת 5.5 ולקטן 4.5 כמובן בהתאם לזפק אם אתה רואה שהכמות שאתה נותן מספיקה והזפק מלא אז אל תיתן יותר..
בהצלחה
תודה!6490 כתב:איזה נדייירים !
בהצלחה איתם !

חחחחחח
נראה אולי אני העשה איזה מדריך קטן...
פשוט תחפש כל מיני שוטיות שיש לך בבית ותהיה יצירתי! חח
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
- lahav123
- פוקח עיניים

תמיד כשאני חוזר מהלימודים עוד לפני שאני נכנס אני הולך לתוכים... ולהפתעתי היום כשחזרתי ראיתי את האבא והאמא של הסבב האחרון (שהגוזלים שלהם נמצאים אצלי כרגע) מזדווגים!! ועוד לא עבר שבוע מאז שהוצאתי את הגוזלים שלהם!! חחחח
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
הטבע עושה את שלו והזוג כבר מתכונן לסבב הבא, בהצלחה