אלי תודה רבה על העצות אכן בוצע.. אשמח לעדכן
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית הגידול של אייל...
מנהל: מפקחים
Re: בית הגידול של אייל...
תודה ארז כן , גם אני יותר אוהב תוכנה חומרה ..
בית גידול יפה וצנוע 
בהצלחה בהמשך
בהצלחה בהמשך

קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
תודה אמיר 

עמיר 
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
תודה עמיר * 
תודה דקל
אהבתי מה שאתה מגדל גם

תודה דקל

אהבתי מה שאתה מגדל גם

עדכון מהיום ..
יש קטני ארנבות..
הנקבה המליטה ...
מתפלל שהפעם תצליח לטפל בהם כמו שצריך , הפרדתי את הזכר שלא יפריע לה הוא מאז שהמליטה רודף אותה , כבר יום הוא רודף אותה והתקשתי להבין מה..
יש קטני ארנבות..
הנקבה המליטה ...
מתפלל שהפעם תצליח לטפל בהם כמו שצריך , הפרדתי את הזכר שלא יפריע לה הוא מאז שהמליטה רודף אותה , כבר יום הוא רודף אותה והתקשתי להבין מה..
אחלה גידול יש לך שם! התוכים מתוקים הארנבונים מקסימים!!
רואים שאתה עושה זאת מאהבה אמיתית! בנוגע לעצות שדרוג הגידול הייתי ממליץ על זוג בינוני שחי בנפרד משאר התוכים.
בהצלחה במשך ושהיו רק הצלחות!!
רואים שאתה עושה זאת מאהבה אמיתית! בנוגע לעצות שדרוג הגידול הייתי ממליץ על זוג בינוני שחי בנפרד משאר התוכים.
בהצלחה במשך ושהיו רק הצלחות!!

מעניין למה הוא הוצא החוצה, לדעתי הוא לא ישרוד בחוץ..יש להם מבנה או מחילה? תיקח כפפה ותחזיר אותו למחילה.
לפני שהנקבה ממליטה חייבים להוציא את הזכר, אחרת הוא הורג את הגורים ובמקרים מסוימים מכרסם אותם - כל זה ע"מ לזווג שוב את הנקבה !!!