ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מחפש כלוב האכלת יד
מנהל: מפקחים
מחפש כלוב האכלת יד
אני מחפש לקנות כלוב האכלת יד במחיר טוב.
Re: מחפש כלוב האכלת יד
תסתכל בנושא הזה:
http://www.tukinfo.com/forum/viewtopic. ... 16&t=22833
הכלוב שבנושא עצמו נמכר אבל יש לי את אותו הכלוב(אותו סוג, אותו גודל) רק שמה שיש לי עכשיו קצת משומש.
אני מהמרכז, אם אתה רוצה צור קשר בפרטי.
התמונות בנושא לא טובות, מצטער.
הנה תמונה של הכלוב:
כאן
זה לא תמונה מקורית של הכלוב שנמצא אצלי.
זה מה שמכרתי פעם, שהיה חדש.
אני מוכר אותו אחד, קצת משומש. בא עם עגלה והכל.
http://www.tukinfo.com/forum/viewtopic. ... 16&t=22833
הכלוב שבנושא עצמו נמכר אבל יש לי את אותו הכלוב(אותו סוג, אותו גודל) רק שמה שיש לי עכשיו קצת משומש.
אני מהמרכז, אם אתה רוצה צור קשר בפרטי.
התמונות בנושא לא טובות, מצטער.
הנה תמונה של הכלוב:
כאן
זה לא תמונה מקורית של הכלוב שנמצא אצלי.
זה מה שמכרתי פעם, שהיה חדש.
אני מוכר אותו אחד, קצת משומש. בא עם עגלה והכל.
נערך לאחרונה על ידי Amir96 ב 07 נובמבר 2012 22:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
יש לי כלוב האכלת יד במחיר טוב והכלוב במצב טוב אם אתה מעוניין צור איתי קשר 0526074082 - יוסי.
וזה הכלוב כלוב האכלת יד
וזה הכלוב כלוב האכלת יד
מצטער, התמונות לא עובדות בנושא ששלחתי אז הנה, הכלוב נראה ככה:
כאן
אם תרצה תמונה של הכלוב שנמצא אצלי כרגע אני אצלם ואעלה.
כאן
אם תרצה תמונה של הכלוב שנמצא אצלי כרגע אני אצלם ואעלה.
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
יש לי גם אחד ב160 שקל ממש כמו שעמיר ויוסי מוכרים אם תרצה אני מאזור נתניה והסביבה 0502999670

התוכי של יריו (: