ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כלי אוכל ומים מיסתובבים
מנהל: מפקחים
Re: כלי אוכל ומים מיסתובבים
בערך ניב,בגלל שהתא משופע נכנס פחות אוכל,אני אשקול בהזדמנות.
אלי הפתח של תא-האבסה שלך גדול מידי ופותח פתח לביזבוז גדול של מה שיהיה בפנים,,
אתה צריך לשים רשת על הפתח וחור קטן שיספיק לג'קו להכניס את הראש פנימה ולאכול
בלי יכולת לפזר ולהעיף את האוכל מסביב,זה מנסיון של הרבה מגדלים שזו מסקנתם,
אתה צריך לשים רשת על הפתח וחור קטן שיספיק לג'קו להכניס את הראש פנימה ולאכול
בלי יכולת לפזר ולהעיף את האוכל מסביב,זה מנסיון של הרבה מגדלים שזו מסקנתם,
אליאב מניסיון שלי עם תאים גדולים יותר לא הייתה לי בעייה כלל,לא של פיזור אוכל ולא של ביזבוז,יש לי זוג עם פתח פי שניים
מהפתח שישי בקופסאות האלה ולא נזרק כמעט כלום,בתמונה אתה לא רואה אך ישנה מחיצה עד לגובה חצי מעומק התא שמוסתת את כמות המזון שיוצא,שים לב על איזה גודל תא אני מדבר...תמונה עכשיו בחי
מהפתח שישי בקופסאות האלה ולא נזרק כמעט כלום,בתמונה אתה לא רואה אך ישנה מחיצה עד לגובה חצי מעומק התא שמוסתת את כמות המזון שיוצא,שים לב על איזה גודל תא אני מדבר...תמונה עכשיו בחי

אגב אני לא שולל את מסקנתם,ישנם תוכים מאותו זן עם אופי שונה וכל זוג עם השגעונות שלו,כבר דיברנו על זה

לי כל הכבוד.
האם עשיתה לבד או קנית מוכן?
לי היו לי מפח, יותר קטן, כיוון שהיה חצוי באמצע שמתי כך שהיה מחובר לשני כלובים שכנים. אחלה רעיון, אבל החורף הייתה לי בעיה רצינית.
היה מאוד קר השנה והחולדות חשבו שיקבלו אצלי אוכל חינם, עד הגיליתי מה הולך כבר קיבלתי פריחה רק מהמחשבה שמי מתגוג לי בשכנות.
חיפשתי איפה בני הבליעל נכנסים לקופסא ואוכלים את האוכל של התוכים.
לקח לי זמן לגלות שליד הקופסא יש פתח ברשת שהספיק להם לדחוף את הגוף פנימה, ועשו חגיגה . לא הייתה לי ברירה הורדתי את כל הקופסאות וחסמתי את כל הרשתות.
אז שתרכיב, תבדוק שבצדדים לא ישאר פתח, אפילו לא קטן.
האם עשיתה לבד או קנית מוכן?
לי היו לי מפח, יותר קטן, כיוון שהיה חצוי באמצע שמתי כך שהיה מחובר לשני כלובים שכנים. אחלה רעיון, אבל החורף הייתה לי בעיה רצינית.
היה מאוד קר השנה והחולדות חשבו שיקבלו אצלי אוכל חינם, עד הגיליתי מה הולך כבר קיבלתי פריחה רק מהמחשבה שמי מתגוג לי בשכנות.
חיפשתי איפה בני הבליעל נכנסים לקופסא ואוכלים את האוכל של התוכים.
לקח לי זמן לגלות שליד הקופסא יש פתח ברשת שהספיק להם לדחוף את הגוף פנימה, ועשו חגיגה . לא הייתה לי ברירה הורדתי את כל הקופסאות וחסמתי את כל הרשתות.אז שתרכיב, תבדוק שבצדדים לא ישאר פתח, אפילו לא קטן.

אווה אני הכנתי,האמת שאני מעדיף להכין לבד לפי הצרכים שלי ובמידות שאני בוחר,בדרך כלל את החומרים אני
מוצא ובמקרה זה מצאתי מספר פלטות סנדוויץ במצב מצויין
.
לגבי חולדות עכברים ונחשים אני מקווה שגמרתי איתם,הכלוב החיצוני שבתוכו נמצאים הכלובים של
התוכים בנוי משני סוגי רשתות ,הרשת "פלטות "שאנו מכירים וציפוי עליה ברשת עם חורים של 1 ס"מ,חלק מהכלובים בתוך הכלוב
שמוגן כך גם מצופים בשני סוגי הרשתות,מאחר ויש לי מצלמות לראיית לילה אני עוקב במיוחד בלילה ולא רואה שיש חדירה,מעבר
לזה אני בודק באוכל,במידה ונכנסים עכברים הם משאירים את הגללים שלהם באוכל.
אגב ברשת ה"פלטות" העכברים עוברים בקלות ומסתבר שגם נחשים,נחש צפע צעיר הינו בעל כמות ארס רצינית( כנראה כדישיוכל לשרוד)
ואם איני טועה קראתי שאפילו ברמה של יותר מבוגר.
בקיצור אני מקוה שלא נדע
לא מעכברים ולא מנחשים.
ההערה שלך טובה לכל מגדל מחוץ לבית וכדאי לחקת לתשומת לב.
מוצא ובמקרה זה מצאתי מספר פלטות סנדוויץ במצב מצויין
.לגבי חולדות עכברים ונחשים אני מקווה שגמרתי איתם,הכלוב החיצוני שבתוכו נמצאים הכלובים של
התוכים בנוי משני סוגי רשתות ,הרשת "פלטות "שאנו מכירים וציפוי עליה ברשת עם חורים של 1 ס"מ,חלק מהכלובים בתוך הכלוב
שמוגן כך גם מצופים בשני סוגי הרשתות,מאחר ויש לי מצלמות לראיית לילה אני עוקב במיוחד בלילה ולא רואה שיש חדירה,מעבר
לזה אני בודק באוכל,במידה ונכנסים עכברים הם משאירים את הגללים שלהם באוכל.
אגב ברשת ה"פלטות" העכברים עוברים בקלות ומסתבר שגם נחשים,נחש צפע צעיר הינו בעל כמות ארס רצינית( כנראה כדישיוכל לשרוד)
ואם איני טועה קראתי שאפילו ברמה של יותר מבוגר.
בקיצור אני מקוה שלא נדע
לא מעכברים ולא מנחשים.ההערה שלך טובה לכל מגדל מחוץ לבית וכדאי לחקת לתשומת לב.
אלי שיהיה בהצלחה.
גם אני אוהבת לעשות את הדברים לבד, ועכשיו אני שוקדת על הכנות ארגזי הטלה. המחיר הוא מצחיק, אפילו שקניתי שתי פלטות סנדביץ' 17 מ"מ, עושה מהם 4 ארגזים בצורת ר 60*30 עבור האקלקטוס, ואחרים, ועוד נשאר לארגז רגיל עמוק. המחיר כמו שהייתי קונה ארגז ר מוכן, אחד.
אז שווה לעבוד וגם נהנים
גם אני אוהבת לעשות את הדברים לבד, ועכשיו אני שוקדת על הכנות ארגזי הטלה. המחיר הוא מצחיק, אפילו שקניתי שתי פלטות סנדביץ' 17 מ"מ, עושה מהם 4 ארגזים בצורת ר 60*30 עבור האקלקטוס, ואחרים, ועוד נשאר לארגז רגיל עמוק. המחיר כמו שהייתי קונה ארגז ר מוכן, אחד.
אז שווה לעבוד וגם נהנים

בהחלט את צודקת,אין כמו ההנאה ביצירה.
אני מתאר לעצמי שהארגזים שתכיני יהיו טובים יותר ואיכותיים יותר מהארגזים שקונים
אני מתאר לעצמי שהארגזים שתכיני יהיו טובים יותר ואיכותיים יותר מהארגזים שקונים

אלי כמובן להכין לבד זה עדיף , אבל קניה של תאים היא רק מטעמי נוחות
כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו תאים עבודת-יד מכל סיבה שהיא ,
התא של הגרין-צ'יק עשיתי אותו לבד וכל פעם שאני רואה אותו אני מתלהב מחדש,,,,
כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו תאים עבודת-יד מכל סיבה שהיא ,
התא של הגרין-צ'יק עשיתי אותו לבד וכל פעם שאני רואה אותו אני מתלהב מחדש,,,,
כן אליאב,זה מצריך זמן וכלים ולא תמיד מתאפשר אבל זה ניקוי ראש מצויין ובסוף כיף לראות מוצר מוגמר
שאתה יצרת.
שאתה יצרת.