ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

קוקטייל פנינה, מוחתם, מאולף וחברותי מאוד

פורום העוסק בקנייה, מכירה ומסירה של תוכים, מזון לתוכים, כלובים לתוכים וציוד נלווה.
לאחר פרסום יש להמתין לאישור, לא יתקבלו פרסומי סחר. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
David3060
ביצה
ביצה
שם פרטי:: יש כינוי

קוקטייל פנינה, מוחתם, מאולף וחברותי מאוד

שליחה על ידי David3060 »

אני נאלץ למכור את הקוקטייל שלי טאז, זכר בן 3-4 שנים עקב מותה של בת הזוג שלו וחוסר יכולת מצד המשפחה להכניס עוד תוכי לבית וחוסר יכולת להעניק לו את התשומת לב שהוא זקוק אליה...
טאז מוחתם, חברותי, בדוק כלמדיה, יודע לעשות כמה טריקים (סיבוב, שלום וכדומה), רגיל לאכול כופתיות ניוטריבירד G14 ומאוד אנרגטי ונמרץ,
מחפש לו בית חם שיהיה בו חלק מהמשפחה ויקבל טיפול טוב ותשומת לב ואולי אפילו שיכיר נקבה חדשה או קוקטיילים מוחתמים אחרים..

אני מחפש בשבילו את הטוב ביותר אז בבקשה רק מי שחושב שהוא יכול להעניק את זה מוזמן לפנות =]

טאז נראה קוקטייל רגיל אך למעשה הוא פנינה (Pearl) כשגדל אז הנוצות הצהובות משום מה נעלמו... (מצורפת תמונה שלו שהוא היה קטן)

אבקש עליו מחיר מאוד סימלי של 150 ש"ח, אני מנהריה, אם ימצא לו הבעלים המתאימים יש אפשרות לקחת גם הכלוב שלו והאוכל וכל החפצים שמסביב... =]

הוא גם יודע להגיד כמה מילים ולזמר כמה צלילים תמונה

כמה תמונות שלו:
P1000024.JPG
IMG_1329.JPG
P1000779.JPG
טאז כשהוא היה בן פחות משנה
טאז כשהוא היה בן פחות משנה
סמל אישי של משתמש
roi20050
גוזל
גוזל
שם פרטי:: רועי