ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תמונות תוכים מגן-גורו
מנהל: מפקחים
תמונות תוכים מגן-גורו
היום בשעת לפני צהריים נסעתי עם חברה שלי והמשפחה שלה (שהגיעה מארה"ב) לגן-גורו שבעמק בית שאן.
גן-גורו למי שלא מכיר, זה פארק אוסטרלי שאפשר להיות במגע ע קנגורו בעיקר ואפשר לצפות בבע"ח אוסטרליים. חברה שלי ידעה שאשמח לבוא לראות תוכים ולכן הזמינה אותי. אני ארזתי מצלמה ואת שקית הצ'ופרים של הדררה שלי (גרעיני חמניה, אגוזי מלך ופקאן) ויצאתי לדרך, והנה תמונות מהשטח.
נא להמתין בסבלנות יש הרבה תמונות... (:
גן-גורו למי שלא מכיר, זה פארק אוסטרלי שאפשר להיות במגע ע קנגורו בעיקר ואפשר לצפות בבע"ח אוסטרליים. חברה שלי ידעה שאשמח לבוא לראות תוכים ולכן הזמינה אותי. אני ארזתי מצלמה ואת שקית הצ'ופרים של הדררה שלי (גרעיני חמניה, אגוזי מלך ופקאן) ויצאתי לדרך, והנה תמונות מהשטח.
נא להמתין בסבלנות יש הרבה תמונות... (:

Re: תמונות תוכים מגן-גורו
אופס.. הקגורו והקואלות היו אמורים להיות בסוף.. אבל לא נורא... למען הגיוון..

הקקדו צהוב הציצית שמח במיוחד כשהגעתי - או יותר נכון שמח לקבל גרעינים.. 
וזו רק ההתחלה..

וזו רק ההתחלה..

אבל מי שללא ספק הכי שמח לפגוד אותי היה האקלקטוס הירוק! ממש התפתח בינינו סיפור אהבה (או אולי בינו לבין השקית שהייתה אצלי ביד?!) בכל אופן זה היה קרקס ממש, הוא בא אחרי לכל מקום (עד כמה שיכל) וכשקצת התרחקתי הוא ממש התחיל לצעוק עד שחזרתי. הוא ממש חמוד!
הייתי מוכנה לקחת אותו אליי הביתה!! החברה שלו הייתה מעט ביישנית..
הייתי מוכנה לקחת אותו אליי הביתה!! החברה שלו הייתה מעט ביישנית..
נערך לאחרונה על ידי אלמוגי ב 13 דצמבר 2008 17:06, נערך פעם 1 בסך הכל.