היי כולם!
אנחנו נוסעים לשבועיים לחו״ל וקצת מודאגים ממה שזה יעשה לג׳וי הג׳אקואית המהממת שלנו. החלטנו לא לעשות לה טראומה בהעברה לפנסיון או לבית אחר, כי היא ממש מרגישה בטוחה בבית ובכלוב שלה. היא מאוד פעלתנית ולאחרונה ממש מתקדמת מבחינת תקשורת, פעילות, יציאה מהכלוב וחברתיות. אנחנו מודאגים שהעזיבה תעשה לה טראומה.
אחות של בעלי ואמא שלו יגיעו כל יום להיות איתה בערך שעה, לדבר איתה ולשחק איתה, אם היא תיתן להן. אתם חושבים שאנחנו עושים נכו? יש לכם המלצות אחרות? אנחנו ממש מפחדים שהיא תסתגר או תתחיל למרוט.
תודה המון מראש.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מודאגים לפני נסיעה
מנהל: מפקחים
מודאגים לפני נסיעה
גן החיות שלנו
ג׳וי
צ׳ו
גיזמו
והדגים

ג׳וי

צ׳ו

גיזמו

והדגים

Re: מודאגים לפני נסיעה
לדעתי זה הדבר הכי נכון לעשות, להשאירה בבית בסביבה המוכרת ולדאוג שיגיעו לבדוק אותה.
ההמלצה שלי היא להשתדל שמי שיגיע לטפל בה יגיע לפםחות פעמיים שלוש קודם לכן, לפחות לתקופה קצרה כדי שהיא תכיר אותם.
להדריך אותם ולהסביר להם כמה שאפשר כדי שלא יכפו על התוכי דברים שאינו מעוניין בהם, למשל שלא ינסו בכוח להרימה או ללטפה.
לאפשר לה להחליט האם היא מעוניינת או לא ולזרום איתה.
כדאי לדאוג לצ'ופרים אהובים שינתנו ע"י מי שמגיע. גם כאן, להדריך שלא להכריח לקחת מהיד, אם התוכי מראה סימנים של חוסר רצון להתחשב בו ולהניח את הצ'ופרים בכלי האוכל.
אני חושב שהיא תסתדר לא רע.
מאחל לכם נסיעה טובה ותהנו.
*הערה כללית:
מבקש לא לפרסם על גבי האתר זמני נסיעה ועזיבת הבית והסיבות מובנות.
ההמלצה שלי היא להשתדל שמי שיגיע לטפל בה יגיע לפםחות פעמיים שלוש קודם לכן, לפחות לתקופה קצרה כדי שהיא תכיר אותם.
להדריך אותם ולהסביר להם כמה שאפשר כדי שלא יכפו על התוכי דברים שאינו מעוניין בהם, למשל שלא ינסו בכוח להרימה או ללטפה.
לאפשר לה להחליט האם היא מעוניינת או לא ולזרום איתה.
כדאי לדאוג לצ'ופרים אהובים שינתנו ע"י מי שמגיע. גם כאן, להדריך שלא להכריח לקחת מהיד, אם התוכי מראה סימנים של חוסר רצון להתחשב בו ולהניח את הצ'ופרים בכלי האוכל.
אני חושב שהיא תסתדר לא רע.
מאחל לכם נסיעה טובה ותהנו.
*הערה כללית:
מבקש לא לפרסם על גבי האתר זמני נסיעה ועזיבת הבית והסיבות מובנות.