ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

דבר מוזר שקרה היום

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
moni97
ביצה
ביצה

דבר מוזר שקרה היום

שליחה על ידי moni97 »

לפני חצי שעה קרה דבר מוזר, פישי( התוכי שלי- קוואקר, בן 3, האכלת יד) היה בתוך הכלוב שלו שהוא סגור, ופתאום הוא התחיל להשתולל בכלוב שלו, הוא עף ממקום למקום, כאילו משהו שהפחיד אותו היה מולו, דבר שלא יכול לקרות כי הייתי לבד בבית באתי אליו והוא המשיך לעשות את זה עוד כמה דקות, ואז כשהוא הפסיק הוא עמד על המקל שלו בחוסר שיווי משקל תוך כדי שהוא מרים את הרגל הימנית שלו וסוגר אותה, הוצאתי אותו והנחתי אותו על שולחן, והוא המשיך להיות עם רגל סגורה למשך כמה דקות ואז הוא הרפה אותה, אחר כך הנחתי אותו על ה"גג" של הכלוב והרמתי אותו ואותה רגל הייתה כאילו נעולה על הסורגים,
אני רוצה להזכיר שזה משהו שממש לא קורה אצל פישי, הוא לא עף מצד לצד בכלוב(אני יודע שיש תוכים שכן) ובנוסף לזה בד"כ כשהוא
עושה משהו-כמו צועק או משתולל אז הוא מפסיק כשאני מתקרב לכלוב.
ערב טוב- מתן תמונהתמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: דבר מוזר שקרה היום

שליחה על ידי eli_lea »

תוכים לא צריכים הרבה בשביל להיבהל. אפילו פרפר או שממית או חרק יכולים לפתע לגרום להם לבהלה. השאלה היא האם הוא קיבל מכה ברגל תוך כדי תעופה אל סורגי הכלוב ולכן הוא מכווץ את הרגל או שיש לו בעייה אחרת. האם הרגל עכשיו במצב נורמלי?
moni97
ביצה
ביצה

שליחה על ידי moni97 »

כן, הרגל עכשיו בסדר, אבל אני לא מבין למה זה קרה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

יתכן מאוד שהוא נבהל ממשהו שלא ראית. כמו שאמרי לעיתים חרק או פרפר יכולים לגרום להם לבהלה.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”