שלום, זהו הגוזל האחרון מבין 4 שניגמלו כבר, מי שזוכר הוא זה שלוקח לו הרבה זמן להתפתח כי נולד אחרון,
אין לו פיסוק אבל נראה כי יש בעיה באצבעות, מישהו ניתקל ויודע מה עושים? (הבנתי שקושרים תאצבע לאחור) איני יודע איך אשמח לאמת את הדבר ולראות דוגמא.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בעיה ברגל לגוזל גרין ציק
מנהל: מפקחים
Re: בעיה ברגל לגוזל גרין ציק
הוא נמצא קבוע בכלי עם נסורת מגולגלת? או על משטח ישר כמו בתמונה השנייה?
הוא יכול להזיז את האצבעות/לאחוז עם האצבעות?
אם תחזיק אותו ותשים את הרגליים שלו על האצבע שלך, הוא יחזיק את האצבע? או שהוא לא משתמש באצבעות כלל?
אם הוא כן משתמש באצבעות אין שום בעיה עם הרגל
בגיל הזה (יותר נכון - בשלב הזה) שהגוזל עדיין מתפתח, האצבעות גמישות, כלומר זה תקין שהן לא ישרות 2 קדימה ו-2 אחורה
צריך לשים אותו על משטח ישר, אפשר לשים נייר מגבת ו/או רשת מתאימה בתחתית הכלי כדי שיהיה לו נוח לאחוז
וככל שהאצבעות יגדלו, והוא יתפתח, אני מאמינה שהן "יסתדרו" כמו עם כל גוזל
אם הוא לא מזיז את האצבעות בכלל, אני בספק שקשירה תעזור
אני לא יודעת ממי הבנת שקושרים, אבל אם הכוונה לקשור עם חוט או משהו דומה זה יכול לגרום נמק ונשירה של האצבע..
ואולי התמונה מטעה, אבל הזפק נראה מלא יותר מדי (בתמונה השנייה) יכול להיות?
הוא יכול להזיז את האצבעות/לאחוז עם האצבעות?
אם תחזיק אותו ותשים את הרגליים שלו על האצבע שלך, הוא יחזיק את האצבע? או שהוא לא משתמש באצבעות כלל?
אם הוא כן משתמש באצבעות אין שום בעיה עם הרגל
בגיל הזה (יותר נכון - בשלב הזה) שהגוזל עדיין מתפתח, האצבעות גמישות, כלומר זה תקין שהן לא ישרות 2 קדימה ו-2 אחורה
צריך לשים אותו על משטח ישר, אפשר לשים נייר מגבת ו/או רשת מתאימה בתחתית הכלי כדי שיהיה לו נוח לאחוז
וככל שהאצבעות יגדלו, והוא יתפתח, אני מאמינה שהן "יסתדרו" כמו עם כל גוזל
אם הוא לא מזיז את האצבעות בכלל, אני בספק שקשירה תעזור
אני לא יודעת ממי הבנת שקושרים, אבל אם הכוונה לקשור עם חוט או משהו דומה זה יכול לגרום נמק ונשירה של האצבע..
ואולי התמונה מטעה, אבל הזפק נראה מלא יותר מדי (בתמונה השנייה) יכול להיות?