ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזל ג'אקו חדש
מנהל: מפקחים
גוזל ג'אקו חדש
שלום לכולם ,
בעוד שבועיים אני מקבל גוזל ג'אקו ויש לי כמה שאלות :
1. איזה כלוב מומלץ לקנות? (שיהיה לו נוח )
2. אני בעוד חצי שנה טס לחודש לחו"ל אבל בבית יהיו אנשים האם יקרה לו משהו?
Re: גוזל ג'אקו חדש
רצוי ואף מומלץ A19 אבל אפשר להסתפק גם ב A11 כל עוד זה תוכי אחד.
אני במקומך הייתי בונה כלוב מפלטות רשת לפי הצרכים שלך
והמרחב יהיה יותר מפי שניים והתקציב אותו תקציב,
ד"א פלטות רשת זה ממש לא מסובך רק חיתוך עם קאטר או ג'קסון
וחיבור עם קליפסים.
בהצלחה.
אני במקומך הייתי בונה כלוב מפלטות רשת לפי הצרכים שלך
והמרחב יהיה יותר מפי שניים והתקציב אותו תקציב,
ד"א פלטות רשת זה ממש לא מסובך רק חיתוך עם קאטר או ג'קסון
וחיבור עם קליפסים.
בהצלחה.
האתר שלי : חתימה זו אינה חוקית!
העדפתי משהו מוכן שיהיה לו גם מקום נוח בחלק העליון של הכלוב .
ידוע לך טווח מחירים שאפשר להשיג את הכלובים הללו?
ידוע לך טווח מחירים שאפשר להשיג את הכלובים הללו?
1. כלוב A19 הכי טוב לג'אקו. אתה יכול לראות בקישור הבא מידות ומחיר: http://www.tukishops.com/vmchk/A19-%D7% ... D7%91.html7602 כתב:שלום לכולם ,
2. מההתחלה תדאג שהוא יקבל יחס מכל בני הבית בצורה שווה. שכולם ידברו אליו, ילטפו, יצ'פרו
ושימשיך לקבל מהם יחס בתקופה שלא תהיה בבית. שידאגו לו לתחלופת צעצועים שתהיה לו תעסוקה תמיד, ואין סיבה שיקרה לו משהו.
אני באמת ינסה להרגיל אותו לכל אנשי הבית .
את הכלוב אני מעדיף לסיים בחדר שלי אבל אני עד שעה 3 לא בבית כל יום מהבוקר זה יהיה בסדר ? או לסיים אותו בסלון עדיף ?
את הכלוב אני מעדיף לסיים בחדר שלי אבל אני עד שעה 3 לא בבית כל יום מהבוקר זה יהיה בסדר ? או לסיים אותו בסלון עדיף ?
עדיף שהתוכי יהיה במרכז הבית. בחדר שלך מן הסתם חלק ניכר מהיום לא תהיה לו אינטרקציה עם בני בית נוספים.
אם אתה מהמסתגרים בחדר לאחר הגעה הבייתה אתה יכול לרכוש כלוב קטן יותר ואליו תעביר אותו כשאתה הבייתה כך הוא יהיה גם במרכז הבית במשך היום וגם יהיה איתך בחדר כשאתה חוזר הבייתה.
אם אתה מהמסתגרים בחדר לאחר הגעה הבייתה אתה יכול לרכוש כלוב קטן יותר ואליו תעביר אותו כשאתה הבייתה כך הוא יהיה גם במרכז הבית במשך היום וגם יהיה איתך בחדר כשאתה חוזר הבייתה.
קניה של שני כלובים זה נראה לי הוצא דיי יקרה כבר .
ואני בדרך כלל משעה 3 בבית ואני יושב הרבה בחדר כי זה המשרד שלי .
ואני בדרך כלל משעה 3 בבית ואני יושב הרבה בחדר כי זה המשרד שלי .
חבל שעד שעה שלוש הוא יהיה בודד בחדר אם ישנם אנשים בבית.אתה לא צריך כלוב גדול לחדר אחר וכשתהיה בחדר הוא בטח יהיה משוחרר.אם אין אנשים בבית עד שאתה חוזר אז זה לא משנה היכן הוא ימצא בשעות היום.
האמת שבדרך כלל עד שעה אחד אין אף אחד בבית אז אני מאמין שהשעתיים האלה לא ממש ישנו לו .
יש דברים שאתה ממליץ לי לבקש מהמגדל לפני שאני מקבל אותו , לדוגמא שיתן לי אותו במצב כזה שאני יצטרך לתת לו מזרק דייסה פעם אחת ביום בכדי שיהיה בנינו קשר טוב במהרה ? ( פשוט ראיתי איזה שיחה בנושא הזה פה )
יש דברים שאתה ממליץ לי לבקש מהמגדל לפני שאני מקבל אותו , לדוגמא שיתן לי אותו במצב כזה שאני יצטרך לתת לו מזרק דייסה פעם אחת ביום בכדי שיהיה בנינו קשר טוב במהרה ? ( פשוט ראיתי איזה שיחה בנושא הזה פה )
חשוב שהתוכי יהיה גמול והארוחה שתתן לו פעם ביום תהיה למטרת חיזוק הקשר ולמעבר טוב יותר.
חשוב שתקבל הדרכה במקום ותאכיל את הגוזל בנוכחות המגדל.
חשוב שתקבל הדרכה במקום ותאכיל את הגוזל בנוכחות המגדל.