ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שאלה לגבי גידול קוקטייל ותוכון

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Yossi_B
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

שאלה לגבי גידול קוקטייל ותוכון

שליחה על ידי Yossi_B »

אם אני שם תוכון וקוקטייל בואותו כלוב ושניהם האכלת יד ברמה גבוה מאוד, הם היסתדרו? אם זה יעזור הקוקטייל שלי זכר בן 4 חודשיים חודשיים+ אצלי, ואני מתכוון לתת להם אותו יחס לשניהם והכוונה שלי אם הם היסתדרו ביחד?
סמל אישי של משתמש
Yossi_B
בקיעה
בקיעה

Re: שאלה לגבי גידול קוקטייל ותוכון

שליחה על ידי Yossi_B »

מישהו יכול לענות לי בבקשה על השאלה? ^
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אם הכלוב מספיק מרווח זה אפשרי לאחר תקופת הרגלה. בדרך כלל אין בעייה אבל ישנם מקרים חריגים וזה תלוי מאוד באופיים של התוכים אצלך. הטוב ביותר זה לגדל כל תוכי בכלוב משלו, כך רמת ההחתמה נשמרת בצורה טובה יותר ואין חיכוכים מיותרים.
סמל אישי של משתמש
Yossi_B
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי Yossi_B »

הבעיה שאמא שלי לא רוצה עוד כלוב בבית, בגלל זה יש לי כלוב האכלת יד זהב רגיל מרובע, אני מתכוון להביא כלוב גדול יותר... ואת שלי לימכור.
תודה על התשובה :)
roeyc10000
ביצה
ביצה

שליחה על ידי roeyc10000 »

תשמע אחי אני חושב שזה אמור להיות תלוי בתוכי עצמו אתה צריך לבדוק שיהיה לך הרבה מקום בכלוב ואל תצפה שהם יעשו דברים ביחד או שהם יתקרבו אחד לשני , לבדוק את התוכי מבחינת תכונות וככה לדעת ואני כבר אומר לך אחשלי שניהם לא יכולים להיות הרבה זמן ביחד לא יותר מדי זמן זה יכול לגרום למשהו חריג .
לסיכום אתה יכול לשים את שניהם באותו זמן מומךץ לא להרבה זמן ביחד ומומךץ כבר מלחתחילה לא לשים את שניהם ביחד המלצה שלי ובהצלחה .
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”