ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

האם ניתן לשנות אופי של תוכי בעזרת אילוף????

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: נתן

האם ניתן לשנות אופי של תוכי בעזרת אילוף????

שליחה על ידי NATANCOHEN »

הקוקטילית שלי לא כל כך פעילה אבל זה לא מדאיג אותי היא אצלי כבר 5 שנים וככה זה היה תמיד שה האופי שלה היא בד"כ סדר היום שלה כולל אכילה שתיה ליטופים ולשחק אם שרוכים וחוטים כל דבר אחר לא מעניין אותה והיא לא ממש מרבה להיות פעילה יש דרך לגרום לה להתעניין בדברים אחרים או שזה כבר מוטבע בהתנהגות ובאופי שלה??? הקוקטילית שלי בד"כ פעילה בימי שבת כי לא נותנים לה בשבת יותר מידי יחס כי אנחנו שומרים שבת ואסור להרים אותה בשבת ולכן בשבת היא פעילה אבל אך ורק בשבת יש דרך לגרום לה להיות פעילה בשאר ימי השבוע??? יש למישהו רעיון יצירתי לבניית צעצועים בטוחים לתוכי משרוכים ורוכסנים כי אלו הדברים היחידים שמעניינים אותה? היו לי כמה רעיונות למשחקים אבל הם היו לא בטיחותים מספיק ואני מחפש רעיונות יצרתיים ובטוחים אשמח אם תציעו רעיונות כאלו
תמונה
סמל אישי של משתמש
Amir96
גוזל
גוזל
שם פרטי:: עמיר

Re: האם ניתן לשנות אופי של תוכי בעזרת אילוף????

שליחה על ידי Amir96 »

לגבי ההתנהגות אין לי תשובה כי אני לא מבין בעניין, תמתין לתשובה ממי שמבין אני לא רוצה סתם להטעות אותך..

לגבי הצעצועים:
http://www.tukinfo.com/forum/viewtopic.php?t=13439

בהצלחה תמונה
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11

"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

יתכן מאוד שזה האופי של התוכי שלך וכך היא רגילה. ישנם גם תוכים שקטים יותר מהרגיל או כאלה שלא פעילים במידה ניכרת.
מעבר לקישור שקיבלת כבר אתה יכול להשתמש בחוט טבעי כדי לבנות לה משחקים, אתה יכול להשחיל על החוט חרוזים, חתיכות עץ ואפילו תנסה איצטרובל כשבתוכו ישנם צ'ופרים כמו שרואים בקישור הבא, לדעתי יכול מאוד שיעניין אותה:
תעסוקה ושכר בצידה.
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: נתן

שליחה על ידי NATANCOHEN »

אני מכיר את האופי של הקוקטילית שלי והיא תפחד מצעצוע כמו שהיה באשכול יש לה משהו דומה בכלוב והיא לא מתקרבת אליו היא אוהבת רק דברים שהם 100 אחוז חוטים איזה חוטים בטוחים לתוכים???
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

חוט 100% כותנה, חוט שפגט, חוט טבעי (סיסל)
בכל מקרה חשוב להשגיח שאין קשרים או לולאות שמהוות סכנה לתוכי

אפשר גם לתת ענף קטן עם עלים, התוכים מאוד נהנים לפרק את העלים ואז את הענף.
סמל אישי של משתמש
lihuly
ביצה
ביצה

שליחה על ידי lihuly »

צריך מאד להזהר עם חוטים! כמו שלא נותנים לילדים קטנים חוטים גם לתוכים זה מאד מסוכן הם יכולים להקשר להחנק או לעשות לעצמם נמק ברגל.
פדרבוש נולד ב 15 באוקטובר 2011
נקנה ב 1 במרץ 2012
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”