ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

צביעת כלוב

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ונוס
ביצה
ביצה

צביעת כלוב

שליחה על ידי ונוס »

הי..תמונה
את הכלוב שיש לי קיבלתי ממישהו שצבע אותו כי הכלוב היה קצת חלוד.
עכשיו, הצביעה לא מקצועית ויש טיפות צבע כאלה שהתייבשו, וגם יש מקומות שעדיין רואים חלודה.

אני רוצה לצבוע את הכלוב מחדש, מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על צבע שלא יהיה רעיל לתוכי? וכן על שיטת צביעה שתשיג כיסוי מלא ואחיד?

תודה מראש..
סמל אישי של משתמש
ונוס
ביצה
ביצה

Re: צביעת כלוב

שליחה על ידי ונוס »

מישהו?...

[jump][/jump]
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אני בספק אם יש לכך פיתרון הולם, ראשית חלודה שצצה מאוד קשה לטיפול, צביעה לא פותרת את הבעייה מאחר והברזל עצמו נגוע והיא תצוץ שוב. הכלוב צבוע כבר בשכבה נוספת ואני מקווה שהצבע שהשתמשו בו אינו רעיל. בסופו של דבר צביעת הכלוב והטיפול עולה לא מעט ועדיף להחליף כלוב.

עכשיו בקשר לאופן הטיפול, ראשית צריך להסיר קומות שיש קילופים בצבע, אפשר להשתמש בנייר זכוכית, לאחר מכן את כל האיזורים החלודים צריך לשפשף היטב עם נייר זכוכית ומברשת פלדה, יש לשאוף לכך שלאחר השיוף לא יהיו סימני חלודה והברזל יהיה נקי ומבריק. לאחר מכן יש להתמש בצבע "משתך חלודה" שהוא בעצם מונע את התפשטות החלודה, לאחר שיכבה וייבוש צובעים בצבע עליון.
חשוב לבקש מהמוכר סוגי צבעים שאינם מכילים עופרת ואינם רעילים והכיתוב צריך להיות על גבי האריזה של הצבע.

בהצלחה.
סמל אישי של משתמש
ונוס
ביצה
ביצה

שליחה על ידי ונוס »

תודה ענקית!!
היה שווה לחכות ;)
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”