ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הקוואקר לי אוהב תלבן של הלחם זה בסדר להביא לו?
מנהל: מפקחים
הקוואקר לי אוהב תלבן של הלחם זה בסדר להביא לו?
התוכי שלי אוהב תלבן של הלחם, זה בסדר להביא לו דבר כזה?
Re: הקוואקר לי אוהב תלבן של הלחם זה בסדר להביא לו?
לא. זה לא בריא ולטווח רחוק זה מזיק
עריכה: הוא "אוהב" את זה כי אתה אוכל את זה, הוא לא יודע שזה לא טוב לו
גם ילד ירצה לאכול שוקולד כל היום כי הוא לא יודע כמה זה מזיק
עריכה: הוא "אוהב" את זה כי אתה אוכל את זה, הוא לא יודע שזה לא טוב לו
גם ילד ירצה לאכול שוקולד כל היום כי הוא לא יודע כמה זה מזיק
שירלי לא היבנתי תרחיבי יותר בבקשה ,
לחם לא בריא לתוכים כי זה משמין ויש בזה מלח וסוכר
לטווח רחוק, כלומר אם התוכי כל יום יאכל קצת, יצטברו אצלו כל המרכיבים המזיקים שיש בלחם (למשל המלח)
וזה עלול לגרום לבעיות בריאות, השמנה וכו
הוספתי שהתוכי אוהב את זה כי הוא רואה את המגדל שלו אוכל את זה
בשבי הצעירים רואים מה המבוגרים אוכלים וככה הם יודעים שזה טוב למאכל, אז זה רק טבעי שהתוכי ירצה לאכול מה שאנחנו אוכלים
אבל מה שאנחנו אוכלים לא בריא לו, יש לתוכי את האוכל שלו ותוספות טבעיות, אז לא מומלץ לתת מזון מעובד
לטווח רחוק, כלומר אם התוכי כל יום יאכל קצת, יצטברו אצלו כל המרכיבים המזיקים שיש בלחם (למשל המלח)
וזה עלול לגרום לבעיות בריאות, השמנה וכו
הוספתי שהתוכי אוהב את זה כי הוא רואה את המגדל שלו אוכל את זה
בשבי הצעירים רואים מה המבוגרים אוכלים וככה הם יודעים שזה טוב למאכל, אז זה רק טבעי שהתוכי ירצה לאכול מה שאנחנו אוכלים
אבל מה שאנחנו אוכלים לא בריא לו, יש לתוכי את האוכל שלו ותוספות טבעיות, אז לא מומלץ לתת מזון מעובד
אבל לפי הבנתי אחד המרכיבים הראשיים במזון ביצים הוא לחם טחון ואת זה אנו נותנים 2-3 בשבוע
וגם בכופתיות אופן ההכנה שלהם בנוי גם מלחם טחון דק ,
וגם בכופתיות אופן ההכנה שלהם בנוי גם מלחם טחון דק ,
כופתיות לא עשויות מלחם טחון דק, ישנם מרכיבי זרעים אבל לא לוקחים לחם וטוחנים אותו לכופתיות.
לחם מכיל סוכרים ומלחים שבפירוש לא מתאימים לציפורים . זה לא קטלני אבל יש בעייה אם מאכילים לאורך זמן בלחם.
גם בעיית השמנת יתר וגם הצטברות חומרים מזיקים.
לחם מכיל סוכרים ומלחים שבפירוש לא מתאימים לציפורים . זה לא קטלני אבל יש בעייה אם מאכילים לאורך זמן בלחם.
גם בעיית השמנת יתר וגם הצטברות חומרים מזיקים.
לחם בריאות בסדר?
יש כל מיני לחמי בריאות עם גרעינים ואגוזים..
יש כל מיני לחמי בריאות עם גרעינים ואגוזים..

שום לחם לא בריא לתוכים. לא לחם קל, לא לחם בריאות, לא לחם רגיל. לתוכי יש את האוכל שלו ואין סיבה לתת לו אוכל של בני אדם. בידיוק כמו שאנחנו לא נאכל בונזו.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
מסכימה עם נטלי... אגב גם בלחם "בריא" יש קמח לבן ולפעמים שמים הרבה סוכר..כדי שהלחם יהיה טעים
לחם מחיטה מלאה בלי סוכר יהיה חמוץ ולא יתפח באפייה.. אז יש בזה גם חומרי אפייה וגם סוכר ומי יודע מה עוד
עדיף לתת אגוזים וגרעינים טבעיים ולהימנע ממזון מעובד
לחם מחיטה מלאה בלי סוכר יהיה חמוץ ולא יתפח באפייה.. אז יש בזה גם חומרי אפייה וגם סוכר ומי יודע מה עוד
עדיף לתת אגוזים וגרעינים טבעיים ולהימנע ממזון מעובד