ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הפינקית תדגור על ביצה של תוכונים?או להפך?
מנהל: מפקחים
הפינקית תדגור על ביצה של תוכונים?או להפך?
התוכונית שלי מטילה בלי סוף עכשיו גמרה סבב ניקיתי לה את הבית ושמתי לה
אחרי יומיים שהבית אצלה החלטתי לתת לה מנוחה של חצי שנה בערך ולהוציא לה את הבית אני הולך ואני רואה שם כבר ביצה אחת!
הפינקים שלי גם דוגרים האם אפשר להעביר את הביצה של התוכונים לפינקים כדי שידגרו ויאכילו בנוסף לגוזלים שיבקעו להם גם את הגוזלים של התוכונים-הם יאכילו אותם?למרות הגודל?או
אם אפשר להעביר את הביצה של הפינקים לתוכונים האם הם ידגרו עליה?יאכילו את הגוזלים?או שזה צורות שונות של האכלה?!
תודה רבה
אחרי יומיים שהבית אצלה החלטתי לתת לה מנוחה של חצי שנה בערך ולהוציא לה את הבית אני הולך ואני רואה שם כבר ביצה אחת!
הפינקים שלי גם דוגרים האם אפשר להעביר את הביצה של התוכונים לפינקים כדי שידגרו ויאכילו בנוסף לגוזלים שיבקעו להם גם את הגוזלים של התוכונים-הם יאכילו אותם?למרות הגודל?או
אם אפשר להעביר את הביצה של הפינקים לתוכונים האם הם ידגרו עליה?יאכילו את הגוזלים?או שזה צורות שונות של האכלה?!
תודה רבה
Re: הפינקית תדגור על ביצה של תוכונים?או להפך?
תוכונים זה לא ציפורים, חבל לבצע ניסויים שבסופם חיי הגוזלים לא ברורים. תשאיר את ביצי התוכונים לתוכונים ואת ביצי הציפורים לציפורים.
הכי בריא ונכון .
הכי בריא ונכון .
אם אני יקח את הביצה שהתוכונים הטילה וישים בצד ויוציא לה את הבית לאיזה חודש
ואז יחזיר היא תתחיל סבב ואז אני ישים לה את הביצה הקודמת היא תדגור?היא תבקע?תודה פשוט היא כבר מטילה פווול
ואז יחזיר היא תתחיל סבב ואז אני ישים לה את הביצה הקודמת היא תדגור?היא תבקע?תודה פשוט היא כבר מטילה פווול
היא תדגור אבל הביצה לא לא יתפתח גוזל, אפשר להחזיק ביצה מספר ימים בתנאים מסוימים אם עדיין לא החלה הדגירה והביצה לא חוממה אבל חודש זה הרבה זמן ולא נראה שהביצה תהיה טובה עדיין.
אז לתת לה לגמור את הסבב?
ראיתי שאלי ענה בשלילה על השאלה הנל..אבל הרי שבטבע יש ציפורים כמו הקוקייה שמטילות את הביצים בקנים אחרים והכל מסתדר,זה לא אמור לפעול אותו הדבר בשבי?
הצטברות של כעס זה כמו ערמה של חומרים דליקים שרק גפרור קטן היה חסר כדי להצית אותה.

א - קוקיה מטילה את הביצה רק אצל סוגים מסוימים של ציפורים הגידרון הוא 1 האומנות של הקוקיה ,
ב - שיטת האכלה של פינק שונה משיטת האכלת תוכי ולכן הסיכוי להאכלה הדדית לא מצליחה ,
ב - שיטת האכלה של פינק שונה משיטת האכלת תוכי ולכן הסיכוי להאכלה הדדית לא מצליחה ,
כן, תתן לה לסיים את הסבב , תעשיר את המזון , ירק,פרי, סידן, מזון ביצים השרייה תערובת מגוונת ולא תהיה בעייה.
אגב, את התוספות צריך להתחיל לתת לפני הריבוי ולא במהלכו אם כי גם במהלך תהליך הרבייה הוא מועיל,אבל כדי שהגוף יקלוט את תוספות הסידן הויטמינים וכל השאר צריך להתחיל קודם כי זה יותר אפקטיבי .
אגב, את התוספות צריך להתחיל לתת לפני הריבוי ולא במהלכו אם כי גם במהלך תהליך הרבייה הוא מועיל,אבל כדי שהגוף יקלוט את תוספות הסידן הויטמינים וכל השאר צריך להתחיל קודם כי זה יותר אפקטיבי .
תודה!
אני יתן לה לגמור את הסבב
אני יתן לה לגמור את הסבבRe: הפינקית תדגור על ביצה של תוכונים?או להפך?
אחי-אתה אומר שמזון ביצים לתת עוד לפני הדגירה? כבר בהתחלה כשאני רוצה תוכים לריבוי?
"הדרך אל האושר היא האושר שבדרך"... בהצלחה!